kitapsızlık

Benim de hayalim, evimin bir köşesini kütüphane yapmak istiyorum, aldıgım tüm kitapları okumak, altlarını çizmek..

allahımm inşallah olur bir gün yaa
benim oğlum da beni kitapla göre göre heves etti
daha 3 yaşında
anne ben titap okuyacam diyo
alıyor ters tutuyor garibim
bişeyler geveleniyor masal anlatır gibi
çok hoşuma gidiyo

kızlar çok tşkler biliyordum sizlerden güzel fikirler çıkacağını
kitap yurdunu telefonunuza indirin.hem uygun hem istediğiniz her kitap var.kitapların konuları çok aydınlatıcı.altında ki yorumlardan bile karar verebiliyorsunuz alıp almayacağınıza.
kitap yurdunun bir de kütüphanem diye bir uygulaması var.
onuna indirin.
orada elinizde ki kitapları keyfinize göre raflayabiliyorsunuz.mesela okuduklarım.okuyacaklarım.ödünç verdiklerim.almak istediklerim gibi.
ben kullanıyorum ve çok memnunun.evimde kütüphane olmasına rağmen rafları yapmak çok zor oluyor.ama böylelikle telefonumdaki kütüphaneden yararlanıp kitaplarımı ayırabiliyorum

çok iyi bi fikir çok sağol
böyle bir uygulama olduğunu bilmiyorum
indireyim
açıkçası biraz da kütüphaneni kıskandımm

kesinlikle bir kindle. birkaç ayda o kindle ın parasını alacağınız kitaplarınız yerine sayarsınız. 2500 kitaplık bir klasik arşivim var, sizinle paylaşabilirim

Neredesiniz? Ben kadikoyden arasokaklardan sahaflardan vs 5 tl civarina bir cok kitap aliyorum. Cok unlu ve kalim olanlar 5 olmuyor tabi ama normal fiyatin cok altinda oluyor. Istanbulda degilseniz bile her ilde bu tarz yerler vardir saniyorum

Keyifli okumalar

çok iyi bi fikir çok sağol
böyle bir uygulama olduğunu bilmiyorum
indireyim
açıkçası biraz da kütüphaneni kıskandımm
daha güzelleri senin olsun :)
şimdilik müsait bir odan varsa ufak ufak raflarla başlayabilirsin.benim arkadaşım öyle yaptı.
daha sonra yavaş yavaş genişletirsin.
o kadar çok okuyorsan kitap tavsiyeleri de verirsin bize

istanbulda değilim canum küçük biyerede yaşıyorum ve gerçekten ucuza kitap yok denecek kadar az

kesinlikle bir kindle. birkaç ayda o kindle ın parasını alacağınız kitaplarınız yerine sayarsınız. 2500 kitaplık bir klasik arşivim var, sizinle paylaşabilirim
bende bunu hiç sevmiyorum.o kitaba dokunmalıyım.o kokuyu duymalıyım.
keyif alabiliyor musunuz bu şekilde?gerçekten hiç bilmediğim için soruyorum

şuan evim çok küçük
ama duvarlara küçük raflar monte edebilirim
zira bütün kitplar kutularda duruyor

kitap konusunda tavsiyelerimi ne zaman istersen verebilirim canımm :)

kitapyurdu adında bi site var telefon uygulaması da mevcut bi göz atın isterseniz bana uygun geliyor fiyatları ayrıca belirli bir meblağ üzeri gönderi ücretsiz oluyor :)

pff olmuyor heves ettim aldım 2 senede bir kitap okuyabildim.. bir dünya kitap indirdim sonra gittim o kitapları aldım öyle okudum:)) tatillerde kolaylık olur dedim ama yok yinede kitap taşıdım..
bana göre değil ..

belki okumuşsunuzdur,
erich fromm'un sahip olmak ya da olmak isimli harikulade bir kitabı var. kitap elime değmeden olmaz, samanı hissetmeden olmaz diye aylarca direttim. sonra düşündüm ki yanımda taşıyamadığım ve bu yüzden okuyamadığım o ağır kitaplara sadece elim değmediği için bilgisini de itmiş oldum bir şekilde. bırak elim değil aklım değiversin şu bilgilere diye düşündüm. hay aklımı öpeyim, en doğru kararı vermişim. şöyle karşısına geçip ohh bee diyebileceğim koca bir kütüphane dolusu kitabım var, belki de bunun doymuşluğudur. ama inanın pişman olmayacaksınız, amaç bilgiye ulaşmaksa..

şuan evim çok küçük
ama duvarlara küçük raflar monte edebilirim
zira bütün kitplar kutularda duruyor

kitap konusunda tavsiyelerimi ne zaman istersen verebilirim canımm :)
çok sevinirim.kitap tavsiyelerini özelden yazabilirsin.benim de hayatım kitap:)
hem konun sabote olmamış olur hemde yeri burası değil zaten
tekzen ikea gibi yerlerde çok güzel raflar var.demonte.
tahta raflar,aparatları ferforje.çok şık oluyor.
araştır mutlaka

internetten kitap alışverişini öneririm ben. sitelerde uygun fiyata bulabilirsiniz :) ben de sizin gibiyim yarın fuara gideceğim sabırsızlanıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…