- 27 Ekim 2016
- 303
- 458
- 18
- 36
- Konu Sahibi murphymercy
-
Benim de hayalim, evimin bir köşesini kütüphane yapmak istiyorum, aldıgım tüm kitapları okumak, altlarını çizmek..
kitap yurdunu telefonunuza indirin.hem uygun hem istediğiniz her kitap var.kitapların konuları çok aydınlatıcı.altında ki yorumlardan bile karar verebiliyorsunuz alıp almayacağınıza.kızlar çok tşkler biliyordum sizlerden güzel fikirler çıkacağını
kitap yurdunu telefonunuza indirin.hem uygun hem istediğiniz her kitap var.kitapların konuları çok aydınlatıcı.altında ki yorumlardan bile karar verebiliyorsunuz alıp almayacağınıza.
kitap yurdunun bir de kütüphanem diye bir uygulaması var.
onuna indirin.
orada elinizde ki kitapları keyfinize göre raflayabiliyorsunuz.mesela okuduklarım.okuyacaklarım.ödünç verdiklerim.almak istediklerim gibi.
ben kullanıyorum ve çok memnunun.evimde kütüphane olmasına rağmen rafları yapmak çok zor oluyor.ama böylelikle telefonumdaki kütüphaneden yararlanıp kitaplarımı ayırabiliyorum
Zaten çocuklar denileni değil gördüklerini yapar ne mutlu :)allahımm inşallah olur bir gün yaa
benim oğlum da beni kitapla göre göre heves etti
daha 3 yaşında
anne ben titap okuyacam diyo
alıyor ters tutuyor garibim
bişeyler geveleniyor masal anlatır gibi
çok hoşuma gidiyo
Zaten çocuklar denileni değil gördüklerini yapar ne mutlu :)
daha güzelleri senin olsun :)çok iyi bi fikir çok sağol
böyle bir uygulama olduğunu bilmiyorum
indireyim
açıkçası biraz da kütüphaneni kıskandımm
kesinlikle bir kindle. birkaç ayda o kindle ın parasını alacağınız kitaplarınız yerine sayarsınız. 2500 kitaplık bir klasik arşivim var, sizinle paylaşabilirim
Neredesiniz? Ben kadikoyden arasokaklardan sahaflardan vs 5 tl civarina bir cok kitap aliyorum. Cok unlu ve kalim olanlar 5 olmuyor tabi ama normal fiyatin cok altinda oluyor. Istanbulda degilseniz bile her ilde bu tarz yerler vardir saniyorum
Keyifli okumalar
bende bunu hiç sevmiyorum.o kitaba dokunmalıyım.o kokuyu duymalıyım.kesinlikle bir kindle. birkaç ayda o kindle ın parasını alacağınız kitaplarınız yerine sayarsınız. 2500 kitaplık bir klasik arşivim var, sizinle paylaşabilirim
daha güzelleri senin olsun :)
şimdilik müsait bir odan varsa ufak ufak raflarla başlayabilirsin.benim arkadaşım öyle yaptı.
daha sonra yavaş yavaş genişletirsin.
o kadar çok okuyorsan kitap tavsiyeleri de verirsin bize
bende bunu hiç sevmiyorum.o kitaba dokunmalıyım.o kokuyu duymalıyım.
keyif alabiliyor musunuz bu şekilde?gerçekten hiç bilmediğim için soruyorum
kitapyurdu adında bi site var telefon uygulaması da mevcut bi göz atın isterseniz bana uygun geliyor fiyatları ayrıca belirli bir meblağ üzeri gönderi ücretsiz oluyor :)
bende bunu hiç sevmiyorum.o kitaba dokunmalıyım.o kokuyu duymalıyım.
belki okumuşsunuzdur,bende bunu hiç sevmiyorum.o kitaba dokunmalıyım.o kokuyu duymalıyım.
çok sevinirim.kitap tavsiyelerini özelden yazabilirsin.benim de hayatım kitap:)şuan evim çok küçük
ama duvarlara küçük raflar monte edebilirim
zira bütün kitplar kutularda duruyor
kitap konusunda tavsiyelerimi ne zaman istersen verebilirim canımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?