• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitaplık

Yemek odasina kitaplik olur mu ?

• Olur.

OY: 9 81,8%
  • Olmaz.

OY: 2 18,2%

• Ankete Katılan
    11

-huzur-

Kafesin biri,bir kuş aramaya çıkmış.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
2.044
6.735
158
Merhabalar. Evimde mutfak ve oturma odası birlesik. Bende orayı yemek odası şeklinde dizayn ettim. Yemek masası ve konsol odayi doldurdu ancak duvarlardan biri boş kaldı. Oraya kitaplik yapmak istiyorum ama kararsız kaldim. Yemek odasina kitaplik olur mu yoksa ''ne alaka ya'' mi olur ? Duvarı hemen hemen kaplayacak bir kitaplik düşünüyorum bu arada. Şu modeli beğendim mesela

Eklentiler

• evidea-1-mobilya-kitaplik-ZAK292-001_2.webp
    evidea-1-mobilya-kitaplik-ZAK292-001_2.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 603
Bence olmaması için bir neden yok. Ama kitaplığın modeli biraz kullanışsız geldi bana. Çok boşluk kalıyor tasarımından ötürü. Her köşesine kitap konulabilen modeller daha işlevsel olabilir. Alanınız kısıtlı çünkü. Benim tv ünitemin rafları da kitap dolu. Her gören salonda ne işi var diyor? Boşverin kime ne? Nasıl istiyorsanız öyle yapın. Yaşayan sizsiniz orada. :)

upload_2017-1-15_0-10-26.webp

Bunu bende çok beğendim . Ama ben duvarı tam kaplayan kitaplıkları yemek odasına daha çok yakıştırıyorum .
Dolaplı kitaplıkta olabilir . Yemek odasının modeli önemli :)

Merhabalar. Evimde mutfak ve oturma odası birlesik. Bende orayı yemek odası şeklinde dizayn ettim. Yemek masası ve konsol odayi doldurdu ancak duvarlardan biri boş kaldı. Oraya kitaplik yapmak istiyorum ama kararsız kaldim. Yemek odasina kitaplik olur mu yoksa ''ne alaka ya'' mi olur ? Duvarı hemen hemen kaplayacak bir kitaplik düşünüyorum bu arada. Şu modeli beğendim mesela
neden olmasın birde yemek odasının rengine uygun bir kitaplık olursa çok şık olur

Yemek odasında kitaplık olmasının hiçbir sakıncası yok bence. Yani sonuçta ev sizin, dekorasyon sizin zevkinize göre olacak. Nereye isterseniz oraya koyabilirsiniz kitaplığınızı. Yemek odasına uyum sağlayacak çok hoş modelleri Engince Mobilya'da bulabilirsin, klasik tarzda çok güzel kitaplıklar var gerçekten.

Back
X