Kitaplarn okurken skldnz yazar?

mrs.mystery

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2008
1.004
114
363
'Kitap Kurdu' bölümünde bu başlık pek uygun olmadı ama napiim merak işte..naniknanik:icecream:

bazı yazarların anlatım stilleri sizlere sıkıcı gelebilir..
bence cengiz aytmatov' un kitapları çok sıkıcı..
peki hanımlar sizin sıkıcı bulduğununz yazarlar kimler söyleyin bakalım..
:icecream:

bu benım fıkrım ama Ipek Ongun'un kıtaplarından sıkıldıgım kadar baska hıcbır yazarın kıtabını hatırlamıyorumkafamçokkarıştı

Kesinlikle Dostoyevski....Suç ve ceza sını okurken çok sıkılmıştım...
Konusu güzel ama bazı bölümleri insanı çok sıkıyodu....

goethe nin genç werther in acıları die bi kitabı okumaya çalışmıştım ama hiç bi kitaptan bu kadar nefret edemem heralde ve okumayı çok seven biri olarak yarıda bıraktım kitabı bi cümle yarım sayfayı geçio nerdeyse :)) çok kafam karışmıştııı

kesinlikle analucia ya katılıyorum orhan pamuk..
ilk (cevdet bey ve oğulları-lise sonda okumuştum) ve son (masumıyet müzesi) kitabını okudum ve neden 10 yıldır orhan pamuk okumadığımı birk ez daha anladım....

Bu hafta ödev gereği Virginia Woolf'un Dalgalar kitabını bitirdim.kafamçokkarıştı
;Okumaz olaydın lanet olsun. Çoooooooooook sıkıcı..

bir kere orhan pamugun kitabını okumaya kalkmıştım kara kitaptı galiba okuyup biterene kadar neler çektim o zamanlar elime aldıgım kitapları bitirmeden bırakmama diye bi huyum vardı artık vazgeçtim begenmiyorsam bırakıyorum

sana katılıyorum bende Gothe'nın Faust'unu okumustum gercekten cok sıkıcı tasvırlerı cok uzun ve anlasılmaz cumleler de kullanılmıs ayrıca tercume esnasındakı cumle dusukluklerıde ıse eklenınce bayagı karısık bı durum olusuyoşakkıdı

ben bi kitabı okurken sıkılıosam anında bırakırım =) hiçkimse hiçbşi dvm ettremez beni

hulki cevizoglunu çok severim fakat işgal ve direniş adlı kitabını okurken sıkılmıştım,yarım bıraktım.yorumlarda orhan pamuk gördüm(yazar olarak bile kabul edemicem,kitaplarındaki tasvir insanı bogar,işkence.bıla bıla bıla)

katılıyorum sana megilara inci aral ın içimden kuşlar göçüyor unu okurken karamsarlığı daral getirmişti

orhan pamuk.aldıgım hıcbır kıtabını okuyamadım.kutuphanemde duruyorlar belkı bır gun sonuna kadar okumayı basarırım

Kesinlikle Orhan Pamuk... Bitiremedim hiç bi kitabını...

Bir de Fransız edebiyatı yazarlarının kitaplarından çok sıkıldım açıkcası.... Sürekli betimleme oluyor hadi o da neyse betimlemeden o kadar sıkılmam ama bir kişiyi anlatırken demiyorlar mı şimdi anlatacağımız olaydan bu kişinin ne kadar iyi niyetli olduğunu anlayacağız diye deli oluyorum....Bir dönem etkilenmişler birbirlerinden sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…