Bence bir plan doğrultusunda her şey gerçekleşebilir buna inanıyorumTürkçenizin ne düzeyde olduğunu anlayabilmiş değilim iyi değil derken ne kadar kötü olabilir ki?
Darısı başına, kolay gelsin.Umarım güzel bir şeyler çıkar ortaya
Cok güzel bir istek bence :)
Canim ya hani disarida bazi insanlar görürsun veya baskalari anlatir bazi insanlarin hayatlarini. O zaman dersin ki; vay ve adama/kadina bak.. hayatini yazsak roman olur diye. Bu tarz duydugun seyler vardir mutlaka, bu duyduklarini biriktir belki 1-2 sene icinde güzel bir kitap ortaya cikabilir :31 Veya bir genc kizin sorunlarini da yazabilirsin dedigin gibi, sen de bir genc kizsin sonucta
cnm turkcem guzldir ... ama dogru cumleleri bir araya getirmede tereddutum var lisede kompozisyonu filn yada hıkayeyi cok guzl yazardım ama kafamda kurdugum romanı naıl bolum bolum yazcam nasıl uyarlıcam devrık cumle kurmadn nasıl basarcam korkuyorum birzcık neresinden baslıcam baslıgı konusu hersey kafamda hazır ama filim gibi bunu yazıya nasıl dokcem yazarlar bu kadr akıcı nasıl yazıyor bana zor geliyr belki abslasam gitcek ama yapamaıyorumsiir defterim var siirerimi cok begenirlrdi yazı yazmayıda cok severdim ama bilmiyorum ben anlatsam biri yazsa keske :)))
ahahah çok haklısın nasıl bu kadar akıcı olduklarını bende anlamıyorum ama yaza yaza biz de alışacağız bunabence senin yazman en iyisi yoksa tam aklında gibi olmaz diye düşünüyorum ben
canım bazen diyorumki bi yazar bulsam cok begendigim ona hıkayemi anlatsam bana fikir verse yada o benım hıkayemi yazsa eminim hıkayem guzl bi yazıyla yazılsa cok tutar ama guzl akıcı yazmak gerek bide yazarlar için bi program var bilgisayrda biliyormusun onu ?
Tabi bir yardım iyi olurdu canım, bu arada ne programı hiçbir fikrim yok bu konuda
Bende 18 yaşıma gireceğim bu Ağustosta ve bende yazmayı çok seviyorum ve bende kitap yazmak istiyorumGeçen sene benimde cümleleri toparlamam çok zor oluyordu bunun üzerine bende, kitap okumama rağmen, çok daha fazla kitap okumaya başladım ve son 2-3 aydır da denemeler yazıyorum, bir de senaryom var :) Kendimi geçen senelere göre daha çok geliştirdiğimi düşünüyorum artık ama hala tam anlamıyla tam olamadım yolum uzun çünkü ha deyince kitap yazılmıyor emek istiyor gerçekten önemli bir iş bana göre çünkü bu Benim tavsiyem sürekli yaz ve sürekli oku
Bende bir senaryo yazdım canım hatta çekip yarışmaya yollayacağım temmuzda, Evet demen gibi çok okumak lazım evim kitap dolu ve o kitapların arasında benimkide olamlı diye düşünüyorum. Çok emekli bir yola gireceğim kötü mü oldu? HayırPeki sen nasıl bir roman yazmayı düşünyorsun canım
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum.Bizimde evimizde kitaplığımız var ablamda kardeşimde bende çok severiz okumayı, ve bende o kitaplıkta benimde kitabım olmalı diyorum. Kimse almasa bile bir tane bende olsun en azından
Ben aşk romanı yazmak istiyorum
evet bende 1800lü yılları yansıtan bir aşk romanı yazmak istiyoruma aslında
Düklü kitapları okuyorsundur o zaman, ben çok severim de
soylulukla alakalı sanırım eğer öyleyse ben soyluların yaşamını anlatan kitaplara bayılıyorum
Bende çok seviyorum
Ne hoş belkide geleceğin genç yazarları oluruz ve bu temaları işleyebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?