Yaşınızı öğrenebilir miyim sakıncası yoksa ?
Tam sayı vermek zorunda değilsiniz, aralık belirteseniz de olur.
Deneme gibi küçük hikayelerle başlayabilirsin bence hem daha kolay olur başlangıç için hem de akıcı
Ben yazmadım ama şuan da hep gençlik veya cinayet okuyorum.Mesela bi çok bloger kendi hayatını anlatıyo ve çok satılıyo.Böyle anılarla dolu bi şey yapabilirsin :)
Aralıkta 18 olacağım
Sakın yanlış anlamayın, bu yaşlarda o istek çok oluyor ,o yüzden merak etmiştim.. :)
Bence kendinizi biraz daha geliştirip ondan sonra yazım işlemine yönelin.
Yazarlar insanlara örnek olmalıdır bence..
Daha göreceğiniz, öğreneceğiniz, yaşayıp paylaşacağınız o kadar çok şey var ki; hepsini harmanlasanız çok daha verimli sonuçlar alırsınız... :)
Çok hoş olurdu ama benim öyle anılarım yokama bu arlaar hep vampirler ilgili oluyor sizce nasıl olur?
Ya vampirler şuan çok sıktı, yani bi aya da konusu kapanır bence.Ben pek sevmiyorum.Duyduğun anılar ya da ne biliyim annenin çocukluk anıları felan her şeyi yazabilirsin bence herkes okur ki ben bütün kitapları bitirdim :)
Evet haklısınızSadece amatörcede olsa filmmiş gibi bütün görüntüleri kafada yansıtan bir roman yazmayı isterim. Her istek bir başlangıçtır
Çevrenden duyduğun sana ilginç gelen anıları biriktirebilirsin mesela o zaman küçük küçük notlar tutmaya başlayabilirsin bir deftere mesela.Ya da illaki konu istiyorum diyorsaaan bence bir çocuğun gözünden hayatın yorumlanışı bana her zaman güzel gelmiştir deneyebilirsin ya da daha kolayı senin yaşında bir kızın hayatı yorumlayışı.Çok mu felsefik oldu bilemedim ki
Benim o kadar çok anım yokAma kafamdan bir senaryosunu çizsem anılar oluştursam nasıl olur sizce?
Tabiiki öyledir, hatta bu düşüncenizi çok beğendim. :)
Kitap deyince, aklıma direk parsel parsel romanlar gelir benim, ani tepkim ondandı.. :)
Dilerim başarılı olursunuz..
cnm ya bu baslıgı gorunce benm kitap hayalim geldi bende yasadıgım hayatı yazmak istiyorum amaaaa turkcem hiç iyi degil nerden baslıcam nasıl yazcam kafam karsıyor bırakıyorum...
Olur tabiki bunun zaten illa gerçek olması gerekmiyor ki.Absürt bile olabilir.Benim bir arkadaşım kısa hikayeler yazıyor mesela hikayesinde adamın cebinden kafası düşüyor, sonra başkasının gözlerini çalıyor torbasına binaları sığdırıyor...Tamamen senin hayal gücüne kalmış
Çok farklı ve hayal gücünün sınırlarını zorlayan yazılar yazmış arkadaşın tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?