Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Konu yıllar öncesinde kalmış gerçi ama.. Açan üye hala aktif olduğuna göre, ben de fikrimi yazayım dedim.
Çok okumak çok biriktirmek lazım yazmak için. Amatörce bile olsa.. Çünki fazla bir birikim yoksa bir kaç sayfada kalınır. Şu an konu bulamıyorsan, konu bulup başlasan bile kurguyu oturtmak, araya düğümler serpiştirmek, olaylar örgüsünü dozunda tutmak en çok birikime ve hayal gücüne bağlı. Ufak hikayeler yazabilirsin. Aşk romanı gibi hafif bişeyler de.. Ben de yazardım. Bi kaç defter bitirmişliğim var bu şekilde. Bi süre sonra sıradan geldi yırtıp attım. Kendini geliştirdikçe okuduğun şeyler de fikirlerin de değişiyor. Günlük tutabilirsin mesela Bridget Jones'un Günlüğü tarzında olabilir. O kitabı okuduktan sonra ben denemiştim. Denemeler de iyi olur. İlla roman yazıcam diyosan, beyaz dizi tarzında klasik bilindik aşk hikayesi yazabilirsin kolay olur. Deneyim olur, neyi nasıl yerleştiriceni anlamana yardımcı olur. Yazarsan bişeyler veya yazdıysan bilgilendir beni de. Sevgiler..
Bence yazmak için bekleme. İçinden geldiği gibi yazmaya başla. Yazdıkça gelişir diye düşünüyorum. Şu anda yazdıkların sana ileride saçma ve acemice geldiği zaman gelişmiş olduğunu göreceksin. Sevgiler. :)