kitap ve kitap okuma alışkanlığı ile ilgili önerileriniz ?

Ber ra

Kanadım ol...
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
3.008
3.758
Selamlar
Elimde bir kaç tane roman ve gelişim kitabı var ama hiçbirini okumak istemiyorum çünkü çabuk sıkılıyorum ve az vaktim oluyor
Oysa okumayı çok istiyorum vaktimi ziyan etmek istemiyorum

İnce yani az sayfalı ama sürükleyici kitap tavsiyeleriniz var mi ?
Artık aşk romanı okumak istemiyorum yada duygusal

Ne tarz seviyorsunuz bilmiyorum ama bu aralar Sermin Yasar Göçüp Gidenler Koleksiyoncusu son zamanlarda popüler. Ben de okumak istiyorum.

Aşk romanı dışında herşey
Polisiye dersen Agatha Christie nin kitapları va Sherlock holmes un serisindeki kitapları önebilirim .Ahmet Ümit’in de polisiye kitapları var .bende aşk romanı okumam genelde bilim kurgu ya da kişisel gelişim. Seytanın labirenti ni de öneririm aşırı kalın değildir.

teşekkürler

Stefan Zweig-Satranç
Franz Kafka-Dönüşüm
Gabriel Marquez-Kırmızı pazartesi
Paulo coelho-Şeytan ve genç kadın

Hepsi de ince, hemen okunabilecek, değerli kitaplardan. Çokta seveceğinden eminim.

Yukarıda bi arkadaşta bahsetmiş, Agatha Christie’de başlangıç için iyi seçim. ‘On küçük zenci’ yi tavsiye ederim. Bitirince diğer kitaplarını da edinmek isteyeceksin.

çok teşekkür ederim :)

1000kitap denilen site var orada tüm yazarlar kitaplar hakkında bilgi var. Yan tarafta kitap katogorisine gir orada en beğenilenlere tıkladığında en beğenilen 1000 kitap sırayla karşina çıkıyor. Hakkında bilgilerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…