Kitap takas yapalm m?

Ankara içinde elden takas yapmak isteyen arkadaşlar varmı okuyunca geri verme imkanıda olabilir..Geniş bir kütüphanem var ilgilendiğiniz tarzı yazarsanız elimdekilerden önerilerimi yazarım...Tarih/tarihi roman/otobiyografi veya beslenme üzerine kitaplarla ilgileniyorum..

Ben yeni gördüm burayı neden olmasın benimde elimde kitap var bakmam lazım neler var diye..ank.bilirler ben fırsat buldukça olgunlara giderim hem uygun hemde daha çok kitap alıyorum yani neredeyseson çıkan tutulan kitapları bulmak koly gibi..fırsatım olursa hafta sonu gitmeyi planlıyorum..

slm kızlar hatice tokerin bebğimi büyütüyorum diye bi kitabı var almayı düşünüyorum nasıl bir kitap bilgisi olan varmı veya önereceğiniz bi kitap varmı hem hamillelikte hemde bebek bakımında yardımcı olcak bi kitap arıyorumda...

Arıyorum ... - Kadınlar Kulübü

canım , bu linkten aradığınız herşey hakkında duyuru yapabilirsiniz... böylelikle daha çok kişiye ulaşıp, aradığınız şeyi daha rahat bulabilirsiniz.. yerimseniben

kızlar ben secret kitabını arıyorumm elinde olan var mıı
bende sinekli bakkal var isterseniz takas yapabiliriz :)

Arkadaşlar çok güzel bir başlık. Bu hafta içerisinde bende size listemi gönderirim. Polisiye okuyorum genellikle. Belki ilginizi çeker.

sityah süt mutluluk oynu we soyadımda deli war ile takas yapalımmı cnm ???

canım tek resim olduğu için verdiğim kitapları ayıramadım.. ama altına not düşmüştüm.. istediğin kitaplar maalesef verildi....mafoldumben

ben bu başlığı açalı çok olmuştu arkadaşlar..diğer başlıkla birleşmiş... yeni kitaplar da eklerim sonra....

Son düzenleme:
Ben Elif Şafak - Aşk romanını okumak istiyorum..
Takas edebilecek olan var mı?

Merhaba bende Judith Mcnaught'un - "sonsuza kadar", "Gece fısıltıları "
elena ferrantenin "sen gittin gideli"
tom perrota'nın "aşk bir varmış bir yokmuş" u var

aslında daha çok var da kolilerdeler açtıkça yazacağım

judith mcnaught veya o tarz yazan barbara cartland gibi:)

elinizde varsa şöyle romantik kitaplar takas edebilirim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…