Kitap takas yapalm m?

kizlar almanyaya ptt ücreti ne kadar takas yaptiginiz zaman benim icin sorabilirseniz cok sevinirim

benim verebilceğim kitaplar:

ben marie antoinette - victoria holt
şatodaki melek - victoria holt
sisli günler - victoria holt
rüzgarlı şato - victoria holt
renkli peçe - somerset maugham
tehlikeli ilişkiler - laclos
sarı esirler - pearl buck
karpatlar şatosu - jules verne
çıplak maya - samuel edwards

şimdilik bunlar...

canım ben renkli peçe, ben marie antoinette , karpatlar şatosunu takas yapmak istiyorum.. elimdeki kitapları aşşağıya yazıyorum... yerimseniben

aziz nesin- zübüklüğün sonu yok

bekir yıldız- evlilik şirketi

m.kamil zorti- netekim

dale carnegıe- işten ve yaşamdan zevk almanın yolları

ahmet altan- aldatmak

steınbeck- inci

ölü canlar- gogol

dr. richard carlson- ufak şeyleri dert etmeyin

kitapların hepsi temizdir....

bir arkadaşımız arıyorum-satıyorum topiğine giyim ve aksesuarla ilgili açmış bu başlıktan. yani kullanmadığımız kıyafetlerimizi bedelsiz olarak isteyene veriyoruz.. bunun kitap için daha iyi fikir olacağını düşündüm.. okuduğumuz ve rafa kaldırdığımız kitapları , okumadığımız bir kitapla takas edicez.. tek yapmamız gereken, herkes verebileceği kitapların isimlerini buraya yazacak.. sonra bir tek kargo ücreti ödeyerek takas yapabilcez..

(ptt kargosu 2 ytl..)

çok süper bir fikir teşekkür ederima.s. fakat ben adres konusuna takıldım nasıl olcekki:uhm::sm_confused:

siyah kan. başka şansın yok, piraye , leylak rengi minibüs, mücevher, veda, aşka seytan karışınca, isteyen olursa özel msj atın kızlar daha cok kıtap var

çok süper bir fikir teşekkür ederima.s. fakat ben adres konusuna takıldım nasıl olcekki:uhm::sm_confused:

adres konusuna nasıl takıldın anlamadım.. yani ev adresi veremem dersen, takas yapmayı düşündüğüm kişiye ptt şubesinin adresini verirsin o şekilde ulaşırsın.. başkabir şeyi kastediyorsan açıklarmısın, yardımcı olmaya çalışalım..

Bu konuyu yeni gördüm ama hoşuma gitti.
Bende dan brown,Kerime nadir(gerçi çok eski kitaplar ve yazar ama olsun:)V.c Andwers 'ın kitaplarına bayılıyorum...
Şuan takas edebileceğim kitaplar;
İpek Ongun__________Bir pırıltıdır yaşamak
İpek ongun_____________Lütfen beni anla
İpek ongun____________Bir genç kızın gizli defteri
İpek ongun_____________Arkadaşlar arasında(bir genç kızın gizli defteri2)
İpek ongun______________ İşte hayat(Bir genç kızın gizli defteri5)

pardon sorunu kendim çözdüm daha önce netten alışveriş yapmamış biri olarak cahilliğime verin ama bilmemek değil öğrenmemek ayıp derler:)) öğrendim

işte kitaplarımın bir kısmı. Balzac, Vadideki zambak. Dotoyevski , Kadın budalası. Tuna kiremitci ,git kendini çok sevdirmeden,a.ş.k.neyin kısaltması,bu işte bir yalnızlık var. yerimseniben .hepsi verildiiiiiiii.

Son düzenleme:
"kadının özgüveni" nathainel brandon
"ölmeden önce keşfetmeniz gereken 5 sır " Dr john ızzo

takasa verebileceğim kitaplarım...

takasa kitap verecek arkadaşlar yok muuuuuuu? belki istediğimiz kitapları buluruz

arkadaşlar bende katılmak isterim
ama özel bi kitap sorucam

solmaz kamuran - kiraze olan varmııı

bende karsılıgında kıtaplarımı yazıyım
aynı tarzdan hoslanan kısıler ıcın ayse kulın - vedayı yollayabılırım

ay ben hiç bir kitabıma kıyıp takas edemem :asigim: ama siz kitaplarınızı bana hediye etmek isterseniz memnuniyetle kabul eder gözüm gibi bakarım :lepi:

Arkadaşlar bu harika bir fikir. İstanbulda olanlar belirli günlerde buluşup takas da yapabilir. Ben web tasarımcısıyım. Uzun zaman önce bu konuda bir site yapmayı planlamış, vakit darlığından yapamamıştım. Ben de en kısa zamanda bir liste hazırlayacağım. Lütfen bu başlığı canlı tutalım.

Arkadaşlar bu harika bir fikir. İstanbulda olanlar belirli günlerde buluşup takas da yapabilir. Ben web tasarımcısıyım. Uzun zaman önce bu konuda bir site yapmayı planlamış, vakit darlığından yapamamıştım. Ben de en kısa zamanda bir liste hazırlayacağım. Lütfen bu başlığı canlı tutalım.

katılımın için teşekkürler canım...:1hug: ancak katılım artarsa canlı tutabiliriz başlığı... kitap seçeneği az olunca insan takas yapacak kitap ta bulamıyor.. başka arkadaşlardan da katılım bekliyoruz..
siz takas yapabileceğiniz kitapları yazıp bekleyin bir süre.. nasıl olsa zaman geçtikçe katılım çoğalır ve kendimize göre takas yapacak kitap buluruz elbet..:lepi:

X