- 20 Ekim 2007
- 785
- 1
-
- Konu Sahibi punchlinee
ya ptt kargosuyla gönderilicek ama kargo ücretini sana nasıl ödeyeceğiz peki?bildiğim kadarıyla ptt ile yapılan gönderimlerde kargo ücretini gönderen kişi ödemek zorunda..yanlış biliyor da olabilirim ama..
canım takas olduğu zaman iki tarafta ücret ödüyor zaten.. haksızlık olmasın diye takas demiştim ben..
bi de ben böyle bir fikir attım ortaya ama ,ancak 10 gün sonra takas yapabilcem..çünkü acilen şehir dışına çıkmam gerekti..kitapları yanımda götüremiyeceğim için şimdilik takas yapamıcam.. ama isteyenler ellerindeki kitap ismini yazabilir..şimdi anlaşırız sonra yollarız birbirimize..
gülse birselle mutluluk oyununu takas yaptım.. diğerleri için isteyen olursa takas yapabiliriz..
güvercincim canım siyah inci yi okumak istiyorum çok. lütfen kimseye söz verme. ben bugün kitaplığıma bakayım sana elimdeki kitapları bildirirm. ancak p.tesiye.
slm ggüvercin canım çok güzel düşünmüşsün bende senin kitaplarından elif şafak siyah süt,mutluluk oyunu, hayatımın en güzel yılı ve eğer başkasına göndermediysen birde soyadımda deli var kitabını istesem gönderebilirmisin özelden adres atarım bendede
Paulo Coelho veronika ölmek istiyor
Pınar Kür bir deli ağaç
Robin Sharma ferrarisini satan bilge
GEORGE S.CLASON babilin kervan taciri
JOSE MAURO DE VASCONCELOS güneşi uyandıralım kitapları var