Kitap takas yapalm m?

arkadaşlar elinde ilahi komedya ya da tutunamayanlar olan var mı?birden fazla kitapla takas edebilirim..

buyrun hanımlar isteyenlere takas edilecek kitaplar-kitaplarım temiz ve sağlamdır^^-:

Son düzenleyen: Moderatör:
İpek Ongun-Arkadaşlar Arasında
İpek Ongun-Yaş 17
İclal Aydın-Yaz Bitmesin
Christy Brown-Sol Ayağım
Ayşe Kulin-Sevdalinka
Helen Fielding-Ünlüler Kampanyası
Dünya Edebiyatından Seçme Öyküler
Valerie Colin Simard-Terapistim Aşkım
Maria D. Headley-Bu Yıl Herkese Evet
Ahmet Altan-İçimizde Bir Yer
Dale Carnegie-İşten ve Yaşamdan Zevk Almanın Yolları

Takas yapmak isteyenler bildirebilirler. alkisalkisalkis

[/URL][/IMG]

Psikolog Mustafa Topkara
POPÜLER YAYINLARI

Elif, aramızdan herhangi biri... Bir gün farklı bir dünyadan bir varlık girdi hayatına... Davetsizce, teklifsizce "O"nunla olan ilişkisi, kısa bir sürede bütün hayatını alt üst ediverdi ve farklı bir dünyaya giren kapıyı araladı.
Hayalle gerçek arasındaki bir yaşamın kendisine getirdiği bütün olumsuzlukları, onunla yaşadı.
Deli damgası vurulup, günlerce akıl hastanesinde yattığı günler, hayatının en kabus dönemleriydi.
Ya, sahtekarlığın zirvesinde oturan cinlerle yaşadıkları düzmece hayatı gülerek izledi.
Çıkmazın sonunda hayata elveda demeye doğru giderken, Yusuf dedeyle tanışması ve yaşama yeniden merhaba deyişi, onun yeniden doğuşuydu adeta.
Sahtekarlıklarını eleştirdiği hocalardan biri olması kader miydi acaba? Kim bilebilir ki?...
O’ndan faydalanıp insanları sömürdüğü yıllara veda edişi hiç de kolay olmamıştı.

[/URL][/IMG]
Eşler çoğu zaman, karşı cinsin özelliklerini bilmemekten dolayı aşırı ve yersiz beklentilere kapılır, sıkıntı duyarlar. Bu sıkıntıların sonucu olarak kadınlar kocalarından; kocalar da kadınlarından şikayet eder dururlar (...)Sonuçta iki taraf da bi..

[/URL][/IMG]
Çiftler arasında iletişim problemlerinin yaşanması doğaldır.Önemli olan, sorunları küçükken çözmenin yollarını bilmektir.Zamanında müdahale edilemeyen iletişim problemleri ayrılıkla sonuçlanabilir. Bu aşamaya gelmeden iletişim sorunlarına müdahale etmek, ilişkinize, evliliğinize ve dolayısıyla da kendinize saygı duyduğunuzu gösterir, huzurlu ve mutlu birliktelikler yaşamanızı sağlar.

Bu kitapta, çiftler arasında yaşanmış gerçek hayat öyküleri içinde iletişim problemlerinin nasıl çözüldüğünü bulacaksınız.Belki sizin hayatınız da bir dönüm noktasındadır.ılaçla tedavi veya psikolojik destek gerektirmeyen tüm iletişim problemlerinin çözümü için bu kitap size yol gösterecektir.

[/URL][/IMG]
"Biliyorum, imkansız aşk bu! Ama hükmedemiyorum kendime..." demişti Murat. "Çünkü, yüreğim seni çok sevdi!.." Ardından da dizelere dökmüştü sevdasını. "Yüreğim seni çok sevdi O yürek talan O yürek yangın yeri O yürek sen istiyor Bir tek seni..." Aslı ile Murat’ın ıstanbul-Bursa-Amerika üçgeninde yaşadıkları destansı aşkın öyküsü... Herkesin kendinden bir şey bulabileceği kadar gerçek...

bunlarda beım kitaplarım arkadaşlarr yeni daha hepsi takas yapmak isteyen varmı???? denixxx ben sizinle tavuksuyuna çorbayı tkas yapmak isterim benden beğendiğiniz kitap varsa bana özel msjla ulaşabilirmisiz

her gönderen kargoyu kendi öder tabi. ptt kargo nedense bazen çok yavaş (( olmayacak zamanlarda karınca hızı ile gideceği tutar!!!!!!!!!!!!!!

Kızlar Elimde,

Maeva Binchi-Gizlidir Bütün Aşklar
Orhan Pamuk-Masumiyet Müzesi
Cecelia Ahern-Not Seni Seviyorum
mevcut birde kitaplarımda hiçbir sorun yoktur orjinal ve ilk günkü gibidir. Yıpranma yoktur. Bilginize

Elinde olan varsa,
Turgut Özakman-Şu çılgın Türkler/Diriliş/Cumhuriyet
Ateşi Yakalamak
Uğur Dündar-İşte Hayatım
ile takas yapabilirim.

bnim elimde şu çılgın türkler var

duyhum not seni seviyorum istiorum benhihoyyyt

vaay burcum harikasın ya tamamdır.
İstersen buluşmaya geldiğimde getireyim istersen kargo yapayım nasıl istersen

yaa çok sevindim :dance:

canım buluşmaya geldiğimizde yapalım veya farketmez benim için

ama ama ben aldatmaya olna kitabı çok istiom duygummmopuyorumnanaktan

canım buluşmaya geldiğimizde yapalım veya farketmez benim için

ama ama ben aldatmaya olna kitabı çok istiom duygummmopuyorumnanaktan

Ya Bana sırtını dönme mi oof of diyorum yalnızca.
Ben çok sevdiğim kitaplarımı minik kütüphanemde tutuyorum. :1rolleyes:
Diğerlerini takas yapıyorum. Sana da bulabiliriz burdan o kitabı istersen. :dance:
araştırırım senin için.
Ayrıca bakırköyde kitap takası yapan yer var ordan da beğenmediğin kitaplar varsa takas yaparız. Buluşmaya gelirken getir istersen. Hem birlikte seçeriz kitapları olumunekankayizsmile

tamam canım öle yapalım o zaman burda okudumda alacakaranlık adlı kitabı herkes çk met edio yaw 1 günde bitiren var
şşaırdım vallahi:)

tamam canım öle yapalım o zaman burda okudumda alacakaranlık adlı kitabı herkes çk met edio yaw 1 günde bitiren var
şşaırdım vallahi:)

Alacakaranlığı okumadın mı:1shok:
şaşırdım gerçekten burcum kaçırmazsın samıştım
hemen oumalısın çok fantastik ve mükemmel bende 1 günde bitirenlerdenim :1rolleyes:

Alacakaranlığı okumadın mı:1shok:
şaşırdım gerçekten burcum kaçırmazsın samıştım
hemen oumalısın çok fantastik ve mükemmel bende 1 günde bitirenlerdenim :1rolleyes:

YOK OKUMADIM AMA hemen alıp okumayı düşünüorum canım şu elimdeki kitabı bitirip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…