• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Siparişinde Hangi Site

benım yorumlarımda sureklı olarak yogunluktna keydedılemıyor sonra deneyınız dıye uyarı verıyor, size de oluyor mu arkadaslar acaba??

bu durum fazlasıyla sınırımı bozuyor da :)

Sipariş verdikten sonraki birkaç yorumum ekleniyor tatlım.
Bir süre sonraki yorumlarım eklenmiyor.
Yorumlar puanlı olduğu için sipariş durumuna göre mi yorumlar
değerlendiriliyor acaba?
İletişimi mesaj atarak sebebini öğrenebilirsin.
Kitapyurdunu çok seviyorum ve memnunum kayscım.

ben kitap yurdundan aliyorum kitaplarimi havale ile. güvenlik acisindan hic problem yasamadim ama her seferinde kitaplar 3-4 gun gecikmeyle elime ulasti

kitapdenizi'nden sipariş veriyorum hemen elime ulaşıyor ayrıca çok ilgililer,kitapla ilgili bir sorum olduğunda mail atıp hemen cevap aldım.Diğer kitap sitelerine göre daha uygun.
Birde pegem.net i keşfettim dün sipariş verdim ama bakalım ne zamana ulaşır bana:) (hala tedarik sürecinde)

Bende kitapyurdundan alıyorum bayağı indirimli olyor bi de kargo ücreti az...Toplu alınca daha ekonomik oluyor o zaman....D&R a bugün baktım çok pahalı değil ama 3buçuk lira kargo ücreti var iyi bence...

Sipariş verdikten sonraki birkaç yorumum ekleniyor tatlım.
Bir süre sonraki yorumlarım eklenmiyor.
Yorumlar puanlı olduğu için sipariş durumuna göre mi yorumlar
değerlendiriliyor acaba?
İletişimi mesaj atarak sebebini öğrenebilirsin.
Kitapyurdunu çok seviyorum ve memnunum kayscım.

2 kere msj attım kulıttacım ama maalesef cvplamıyorlar :) sanırım benı dıkakte almıyorlar :) mesela bu hafta duzeldı ama takılınca uzun sure yorum kabul etmıyor.. anlamadım gıttı yanı.

Bende kitapyurdundan alıyorum bayağı indirimli olyor bi de kargo ücreti az...Toplu alınca daha ekonomik oluyor o zaman....D&R a bugün baktım çok pahalı değil ama 3buçuk lira kargo ücreti var iyi bence...

D&R ın kendı magazasından aldım bende hem 4 liraya kıtaplar vardı, hemde cep boy kıtaplarda 2.kitap % 50 indirimli. ben cep boylardan 2 kıtap aldım hemde ıstedıgım aradıgım kıtaplardı, çok mutlu oldum :) 15 liraya 2 kitap almıs oldum

2 kere msj attım kulıttacım ama maalesef cvplamıyorlar :) sanırım benı dıkakte almıyorlar :) mesela bu hafta duzeldı ama takılınca uzun sure yorum kabul etmıyor.. anlamadım gıttı yanı.

Her mesajıma yanıt aldım tatlım. Bir yerlerde eksik birşeyler mi var acaba?
Örneğin; bir yorumumun eklendiğini email ile bildirdiler (Boleyn kızı)
fakat ben yorumumu bulamamıştım. Yorumların tarih sırasına göre olduğunu
sanıyordum. Mesaj attım ve yorumun eklendi görmemişsin dediler.
Meğer yorumum geri sayfalara, tarih sırası gözetilmeden eklenmiş.
Belki dikkatini çekmiştir kayscım, kitapurdu ile yaşadıkları sorunları,
siteden memnun olmadıklarını belirten yorumları bile eklemişler.
Kitapyurdunu güvenle didikliyor ve sipariş veriyorum canım.
Senin de sevdiğini anladığım için yardımcı olmak istedim. :54:

Her mesajıma yanıt aldım tatlım. Bir yerlerde eksik birşeyler mi var acaba?
Örneğin; bir yorumumun eklendiğini email ile bildirdiler (Boleyn kızı)
fakat ben yorumumu bulamamıştım. Yorumların tarih sırasına göre olduğunu
sanıyordum. Mesaj attım ve yorumun eklendi görmemişsin dediler.
Meğer yorumum geri sayfalara, tarih sırası gözetilmeden eklenmiş.
Belki dikkatini çekmiştir kayscım, kitapurdu ile yaşadıkları sorunları,
siteden memnun olmadıklarını belirten yorumları bile eklemişler.
Kitapyurdunu güvenle didikliyor ve sipariş veriyorum canım.
Senin de sevdiğini anladığım için yardımcı olmak istedim. :54:

ewet kulıttacım kıtapyurdu ve okuoku yu sevıyorum ve hep buralardan alısverıs yapıorum ama kıtapyurdu na o konuda bıraz sınırlıyım :)

bende kitapyurdu veya okuoku'dan alıyorum kapıda ödeme seçeneği ile şimdiye kadar bir problem yaşamadım

kızlar ben herzaman hepsiburada da n alıyorum özellikle süper hızlı gönderi ve kargo bedava olan kitapları seçtiğimde off harika oluyor:) tek mailinle her işini yapabiliyosun ve fiyatlar çok uygun mutlaka aylık kitap alışverişi yaparım hiç sorun yaşamadım
fakat şunu da belirteyim roman dışında hiç kitap yada set vb almadım

benim sanal kitap alisverisimde sectigim site idefix....guvenli,sorunsuz ulasim, ve eski yda yeni aradgm tum kitaplari bulabilme gibi nedenlerden dolayi yillrdr orayi kullanirim
hic bi sorun yasamadim tavsiye ederim............

kitapyurdu ve idefix.İkisinde de hiçbir sorun yaşamadım.İlk tercihim kitapyurdu,idefix de ise ders kitapları daha uygun o yüzden tercihim

Yıllardır kitapyurdundan alışveriş yapıyorum. Bu zamana kadar hiç sorun olmadı. Her ay üst üste siparişler verdiğinizde zaten ekstra indirim olanağı sağlıyor işin güzel tarafı:) Bir de kitaplar uygun en azından orjinal. Gönderimi de gayet güzel. Kargoyu da biriktirdiğim puanlardan karşılıyorum . Tavsiye ederim.

Ben genelde Idefix ve D&R'ın internet sitesinden alıyorum, bir sorun yaşamadım.

kitap yurdu ilk tercihim, diğeri nadir kitap
ikisinden de memnunum

kitap yurdu , d&r ve okuoku.
3 siteden de çok memnunum. Ayrıca d&r ve okuoku da hergün günün fırsatı köşesi oluyor. Orada yeni çıkmış kitapları 5 ya da 7,5 tl ye veriyorlar. Hergün bakmanız gerekiyor. Ben Piruze(Şamda Bir Türk Gelin), Küçük Mucizeler Dükkanı gibi güncel kitapları 5 tl ye aldım. Üstelik bugün sipariş veriyorsun, yarın elinde. Birde yanınıza başka arkadaş bulursanız kargo parası da çok azalıyor. Biz 3 arkadaş nerdeyse hergün sipariş veriyoruz 1 tl civarı da kargo parası ödüyoruz. Tavsiye ederim.

kitapyurdu
hepsiburada
idefix

birde arkadaşım nadirkitap diye bir siteden alışveriş yapıyordu sonra tesadüfen bende o siteye üye olan bir sahaftan kitap aldım. nadir kitap birbirinden farklı sahaflar var kitaplar 2. el veya sıfır olabiliyor. o yüzden dikkat etmek gerek. ben hiç alışveriş yapmadım ama dediğim gibi arkadaşım neredeyse tüm kitaplarını ordan alırdı.

Back