ben de okuoku'dan alıyorum kitaplarımı ve orada böyle bi seçenek mevcut. yalnız kapıda ödeme için ayrıca bir 5tl vermeniz gerekiyor.
Yenisayfa.com da kapıda ödeme seçeneği var 4 TL farkla.
Teşekkürler kızlar, inceleyeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de okuoku'dan alıyorum kitaplarımı ve orada böyle bi seçenek mevcut. yalnız kapıda ödeme için ayrıca bir 5tl vermeniz gerekiyor.
Yenisayfa.com da kapıda ödeme seçeneği var 4 TL farkla.
Kızlar bankamatik kartı ile normalde alışveriş yapabiliyoruzya...
Kitapyurdu'ndan da o kart bilgileri ile alışveriş yapabilir miyiz ki kredi kartı yerine?
Bilgisi olan var mı kızlar?
canım ben idefixten ve dnr dan yapıyorum kitap alışverişlerimi,kitap yurdundan hiç alışveriş yapmadım henüz,ama bankı kartıyla yani atm kartıyla alışveriş yapamıyosun,kredi kartı kullanman gerekiyo bildiğim kadarıyla
Bilgisi olan var mı kızlar?
evet yapabiliyosun. her bankanın var mı bilmiyorum garantide var mesela. paracard bankamatik kartından sanal kart oluşuruluyor. sanal kartına para aktarıp alışveriş yapabilirsin. taksit oluyor mu bilmiyorum ama..bankanın online işlem menüsü üzerinden çok kolay oluyor.Kızlar bankamatik kartı ile normalde alışveriş yapabiliyoruzya...
Kitapyurdu'ndan da o kart bilgileri ile alışveriş yapabilir miyiz ki kredi kartı yerine?
www.ucuz kitap dünyası.com
Yeni keşfettim ve sipariş verdim, kitaplarım geldi.
2. el kitaplar ve kapıda ödeme seçeneği de var.
Fiyatlar çok düşük olduğu için tereddüt etmiştim ama
bu fiyata bu kitaplar gayet güzeldi.
Bazılarının kapaklarında baskı hatası var.
Yani kapaktaki resim ve yazılar kaymış durumda.
Çoğunda nasıl bir hata olduğu anlaşılmıyor.
Sanırım defolu, spot kitap sitesi.
Çok fazla seçenek yok ama bulunanlar güncel kitaplar.
İlk siparişimde memnun kaldım. Başka almak istediklerim
olursa sipariş verebilirim.
B i l g i l e r i n i z e...
evet yapabiliyosun. her bankanın var mı bilmiyorum garantide var mesela. paracard bankamatik kartından sanal kart oluşuruluyor. sanal kartına para aktarıp alışveriş yapabilirsin. taksit oluyor mu bilmiyorum ama..bankanın online işlem menüsü üzerinden çok kolay oluyor.
Tatlım ben siteyi inceledim, üye de oldum...
Aam tereddütte kaldım...
Yan taraftaki başlıklara bakıyorum bazılarında 2. el diye parantez içinde belirtilmiş...
Roman kısmında öyle bir ibare yok...
İki kita ekledim sepetime roman kısmından fiyatlar çok uygun...
İkinci el mi onlar da? Eğer öyle ise temiz mi?