• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Siparişinde Hangi Site

idefixe

Sanal kitap fuarı olduğu zaman normal fuardan daha uygun oluyor fiyatlar.

idefixe

Sanal kitap fuarı olduğu zaman normal fuardan daha uygun oluyor fiyatlar.

aynen, yıllardır hep idefix'ten yaparım kitap alışverişini, özellikle sene içinde almayı düşündüğüm pahalı kitaplar için sanal fuar çok avantajlı oluyor, biriktirip toplu bir şekilde sipariş ediyorum...

aldımmı birden fazla almaya çalışıyorum. ve alacağım kitapların listesini tüm sitelere giriyorum. en ucuza hangisi geliyorsa ordan alıyorum. son aldıklarımda d&r karlı çıktı ordan getirttim.d&r den ikinci siparişim ve sorun yaşamadım.belirli bir fiyatın üstünde de kargo bedava:34:

Son düzenleme:
d&r'ı tavsiye ederim toplu alışveriş yaptığım için tam hatırlamıyorum hiç kargo parası ödemedim ama sanırım 50tlnin altında kargo ücreti var. ayrıca günün fırsatı adı altında güncel çok satan kitaplar 5-10 tl arasına iniyor. Kitap yurdu ve idefixle karşılaştırıldığında bütün kitaplarda 1-2 tl daha hesaplı oluyor. Kargomda haftasonu 3-4 günde geliyor genelde

www.ucuz kitap dünyası.com

Yeni keşfettim ve sipariş verdim, kitaplarım geldi.
2. el kitaplar ve kapıda ödeme seçeneği de var.
Fiyatlar çok düşük olduğu için tereddüt etmiştim ama
bu fiyata bu kitaplar gayet güzeldi.
Bazılarının kapaklarında baskı hatası var.
Yani kapaktaki resim ve yazılar kaymış durumda.
Çoğunda nasıl bir hata olduğu anlaşılmıyor.
Sanırım defolu, spot kitap sitesi.
Çok fazla seçenek yok ama bulunanlar güncel kitaplar.
İlk siparişimde memnun kaldım. Başka almak istediklerim
olursa sipariş verebilirim.
B i l g i l e r i n i z e...

Canım bu site kapanmış ya çok üzüldüm çok uygundu fiyatlar...

hepsiburadadan alışveriş yapıyorum. kitap alışverişlerinde 15 tl ve üzeri kargo ücretsiz. bir de puan kazanıyorsunuz. 1-2 tl de öyle indiriminiz oluyor. :34:

genelde d&r dan alıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım
birkaç kerede kitap yurdundan aldım

hepsiburadadan alışveriş yapıyorum. kitap alışverişlerinde 15 tl ve üzeri kargo ücretsiz. bir de puan kazanıyorsunuz. 1-2 tl de öyle indiriminiz oluyor. :34:

canım ben de sürekli hepsiburada.comdan alıyorum ve dediğin gibi indirimler de oluyor. ben bir set almıştım drda baktım indirimli olduğu halde 70 tl idi ama hepsiburada.comdan 40 tlye aldım

Hiç hepsiburada'dan kitap alışveirşi yapmamıştım bundan sonra dikkate alacağım.

Sık sık internetten kitap alışverişi yapan biri olarak nerelerden alışveriş yaptığımı ben de paylaşayım,faydam dokunsun:

D&R:Yaşadığım şehirde yok,ancak kitap mağazalarından çok daha uygun internet sitesi ben de başlarda önyargılı iken internet sitesi fiyatlarını görünce oldukça memnun kaldım.25 tl üzeri kargo bedava. Altına 3.99.
Pegem:Eğitimci olduğum için eğitim kitaplarımı pegemden alıyorum,memnunum.
idefix:Oldukça memnun olduğum bir internet kitap sitesidir,internet kitap fuarlarını mutlaka takip edin derim.
ilk nokta:ithaki yayınları var yanlış hatırlamıyorsam arkasında,oldukça memnun kaldım üstelik bu aralar her siparişe bir kitap hediye ediliyor. Onun da internet kitap fuarları var. Oldukça memnun kaldım.75 tl üzeri kargo bedava.
kitapokusak.com:Baskısını bulmakta zorlandığım bir kitabı bulunca tereddüt edip alışveriş yaptım bu seteden ve çok memnun kaldım, siperişin her aşamasında bilgilendirici mailler atıyorlar. kargo ücreti ptt(3 tl) ve ups(3.5 tl) seçenekleri var.Fiyatlar da oldukça indirimli.
pttkitap:sadece bir kitap aldım,şu aralar 10 tl üstü kargo bedava ama başka zamanlarda nasıldı bilemiyorum.oldukça memnun kaldım,fiyatları da uygun buldum.

Arkadaşlar kitapyurdu.com'dan hiç alışveriş yapmadım çünkü bana kargosu da fiyatları da oldukça yüksek geliyor, özellikle kargosu hiç cazip değil.

Demeden geçmeyeyim gittigidiyor'dan 2. el kitap alışverişi yaptım 2 sefer ve inanın kitaplarım kitapçıdan yeni alınmışçaasına tertemizdi, bazı satıcılar 20 tl üzeri 3.5 tl kargo ile gönderebiliyor. Tercih edilebilir.

Yine nadirkitap'tan da bir alışverişim oldu ve memnun kaldım.

D&R, kitapyurdu, pegem, hepsiburada,idefix kullandığım ve memnun kaldığım siteler

kitapyurdunun kargosu pahalanmış, posta çekine ek %3lük indirimi de kaldırmışlar.

okuoku.comun kargosu çok pahalı(6tl) ayrıca güncel kitaplar indirimli ama onun dışında popüler olmayan kitaplar kitapyurdundan pahalı..

Bilemiyorum nerden alsam...

Back