• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Siparişinde Hangi Site

Arkadaşlar merhaba. Ben kredi kartıyla alışveriş yapmadım daha önce ve güvenemiyorum . Yani daha fazla ücret alınma gibi birşey var mı? Kitapyurdundan alışveriş yapmak istiyorum.

kitapyurdu d&r hepsiburada bunlardan başka yerden kitap almadım ve dalavere gibi bi durumla asla karşılaşmadım

Arkadaşlar merhaba. Ben kredi kartıyla alışveriş yapmadım daha önce ve güvenemiyorum . Yani daha fazla ücret alınma gibi birşey var mı? Kitapyurdundan alışveriş yapmak istiyorum.

Kredi kartıyla değil ama havale ile alıyorum ben Kitapyurdu'ndan.
Güvenilir bir site, endişe etme.

d&r ve hepsi burada siteleri çok iyi ve güvenilir
hele bazen hepsi burada kitaplarda kargo bedava kampanyası yapıyo ki tadından yenmez :D:D

D&r dan alıyorum ama geç gelmeye başladı sanki. En hızlı gönderen site hangisi ? Birde 50 tl altından da kargo ücreti almayan var mı?

ben hep kitapyurdundan alıyorum çok memnunum dışardaki normal kitapçılardan daha ucuza geliyo ve 1-2 gün içinde teslim

ben çoğundan alışveriş yapıyorum ama en sevdiğim okuoku, hem gönderimde bugüne kadar sorun yaşamadım, gayet hızlı ulaştı kargom elime hem de kapıda ödemeden posta çekine, banka havalesine, kredi kartına birçok ödeme seçeneği mevcut

internetten ben de kitapyurdu'nu tercih ediyorum. bazı kişiler D&R'ın daha uygun olduğunu söylüyor. ama hiç denemedim.
kitapyurdu'nda 20 TL üzeri kargo ücreti yok.

Romanlarımı idefix'ten alıyorum.
Kpss çalışırken gittigidiyor'u resmen kurutmuştum :KK70:

Ben kitapyurdundan şaşmam. Hiç aksilik çıkmadı, her zaman sipariş ettiğimin ertesi günü elime ulaştı ve kargo ücretleri çok cüzzi. 10 tl üzerine çok az bir ücret alıyorlar, 20 tl üzerine ise hiç almıyorlar( kargo firmasına göre 1 tl falan alınabiliyor.) Kitaplarda bana göre en uygun orada. Tavsiye ederim.

Back