• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Siparişinde Hangi Site

yalnızca kitapyurdundan alışveriş yapıyorum ve güvenilir, hızlı,titiz çalışmasından dolayı çok memnunum.

akmar pasajı kitabı uyguna getirmek için güzel yer. anlaşılan üzere sıfır sıfır birinci el kitap almaktansa
temiz olsun, ikinci el olsun, uygun olsundan yanayım.
beyazıt da sahaflar çarşısı varmış, gitmedim henüz ama varmış.
gittigidiyor da güzel. memnuniyetsiziliğim olmadı. nadirKitap .com'a geçenlerde rast geldim. inceledim, alınabilir, önerilebilir yani.

kitapyurdu en iyisi bence tavsiye ederim internetten kitap alışverişimi ordan yapıorum her zaman çok hızlı gönderim yapıyorlar ve her seferinde ufakta olsa bir hediye gönderiyorlar.ayrıca alışveriş yaptıkça puan birikiyor daha sora o puanlada kitap alabiliosun herseyi çok iyi yanii :72:

Kitapyurdundan alıyorum yıllardır..
Aslında elle seçerek sayfaları kurcalayarak almak isterdim fakat bazen imkan olmuyor çıkıp dolaşmaya..
Kesinlikle güvenilir :34:

Arkadaşlar verdiğim linkte 10 ekimden itibaren kitapların 2 - 3 TL den satılacağı belirtilmiş.
İlgilenenler için... :77: :68:

ROMAN

arkadaşlar bu ucuzkitapdünyası sitesindeki 2. el kitaplar orjinal mi acaba
benim için 2.el olması sorun değil fakat korsan olmasın
fiyatlar çok ucuz geldi bana
bazıları korsan kitaplara ders kitaplarının bandrolünden yapıştırıp satıyormuş orjinal diye
(ders kitaplarının bandrolü ucuz oluyormuş roman bandrolünden)

bende hepsiburadan ve kitapyurdundan alıyorum.
iki sitenin fiyatlarını karşılaştırıyorum hemen heman aynı
ama hepsi burada 6 -8 taksite filan bölüyor peşin fiyatına
kitap yurdu çok fazla taksite bölmüyor

ben hep kıtap yurdun dan alıyordum fakat bu sefer okuoku dan aldım fıyatları 1-2 lira daha ucuz kıtapyurdundan. ben alırken en az 7 tane kştap aldıgımdan o 1-2 liralık fark bir kitabı bedavaya almış olmam demek oluyor :) tavsıye ederım

kitapyurdu en iyisi bence tavsiye ederim internetten kitap alışverişimi ordan yapıorum her zaman çok hızlı gönderim yapıyorlar ve her seferinde ufakta olsa bir hediye gönderiyorlar.ayrıca alışveriş yaptıkça puan birikiyor daha sora o puanlada kitap alabiliosun herseyi çok iyi yanii :72:

benım yorumlarımda sureklı olarak yogunluktna keydedılemıyor sonra deneyınız dıye uyarı verıyor, size de oluyor mu arkadaslar acaba??

bu durum fazlasıyla sınırımı bozuyor da :)

Arkadaşlar verdiğim linkte 10 ekimden itibaren kitapların 2 - 3 TL den satılacağı belirtilmiş.
İlgilenenler için... :77: :68:

ROMAN

Bu site güvenilir mi yani öedeme konusunda ve gönderimi hızlı mı? Öyleyse süper yaa 20 liralık kitaplar 6-7 lira. Kitapkurtları için bulunmaz nimet :)

Bu site güvenilir mi yani öedeme konusunda ve gönderimi hızlı mı? Öyleyse süper yaa 20 liralık kitaplar 6-7 lira. Kitapkurtları için bulunmaz nimet :)

İki kez siparişim oldu ve güvenlik açısından sorun yok canım.
Kapıda ödeme seçeneğini kullanıyorum.
Seçimlerimi 2. ellerden yaptım, bazıları gıcır gıcır, bazıları bir kaç el değiştirmiş gibi.
Bana hitap eden bir site olduğu için istediğim kitapları bulabildiğim sürece sipariş verebilirim.

Back