• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Siparişinde Hangi Site

kapıda ödeme seçeneği olan bir internet sitesi var mı?
ya da kredi kartı kullanmadan kitap alışverişi yapılacak bir internet sitesi?

kapıda ödeme seçeneği olan bir internet sitesi var mı?
ya da kredi kartı kullanmadan kitap alışverişi yapılacak bir internet sitesi?

kitapyurdu.com canım. Posta çekiyle de ödeme yapabiliyorsun, 2 yıldır ordan alıyorum çok memnunum. İstanbul dışı olmamam rağmen kitaplar 3 gün sonra elimde hemde bir güzel sarıp sarmalanamış şekilde :)

bende 3-4 defa okuoku.com dan aldım, kargo süresi de çok iyi. ben hep o siteden alıyorum kitaplarımı :)

kızlar kitapyurdundan kitap alan arkadaşlar ne kadar kargo ödüyosunuz?ben4 kitap alıcam ortalama ne kadar öderim?

ben de hep kitapyurdundan alırım. hiçbir sorun yaşamadım yıllardır.

en iyisi şu sıralar amazon ve kitapyurdu

ikinci idefix

üçüncü d&r normalde burada kitaplar pahalı olmasına rağmen netten indirimli satış yapıyorlar :34:

şu zamana kadar toplu sipariş vererek 10-15 kitap aldımışlıgım oldu . hepsiburada.com - d&r ve ilknokta.com sitelerinden alışveriş yaptım.

hepsiburda.com stoklarında olan kitapı anında kargoya veriyor. stoklarına gectikçe diğer siparişimdeki kitaplarıda gönderiyorlar.3-4 iş gününde ortalama hepsi elimde oluyor.hızlı kargo yazan kitaplar gün içinde kargoya veriyorlar. indirim zamanlarını takip etmek gerekiyor. bazı zamanlar en ucuz bu sitede buluyorum aradığım kitabı. bazen kargo bedava günleri ve hediye kitap günleri oluyor 50tl yi gecen siparişlerde 1 kitap hediye ediyorlar. bayaa bi hediye kitabım oldu sayelerinde :) sorularınıza hemen cvp vermeleriyle güvenimi kazanan bir site oldu.

d&r dan 5 kitap siparişi vermiştim 5 iş günü sonra özenle paketlenmiş kutuda tek seferde ulaştı siparişlerim. uzun bekleme dısında bir sorun olmadı .

gelelim ilknokta.com a.. ilk defa sipariş verdim .13 kitap vardı siparişimde 2 haftada elime ulaştırdılar. siparişlerimden 2 kitap eksik olarak. içindeki fatura da hepsinin faturası kesilmiş görünüyor ama eksik. geldi bana . hem uzun süre bekledim hem eksik gelince sinirlendim. maillerime kimse cvp vermedi bu arada. yazan irtibat nosunu aradım. cıkan kişi temin edip göndereceklerini söyledi . ama 2-3 gün geçti halen bir ses yok . yani o kitabın geleceğide mechul. benden söylemesi ilknokta. comdan uzak durun.. tek artısı fiyatları diğer online kitap satan firmalardan daha ucuz. hediye kitap göndermeleri. bir sorun yasanıldığında yardımcı olmuyorlar toz oluyorlar!

Son düzenleme:
Merhaba,bu mesajınızı gördükten sonra siteyi inceledim ve tereddütte kalarak perşembe günü 2. el kısmından 2 kitap sipariş ettim.benide aradılar ve kargonuzu yola çıkarıyoruz dediler,bu sabah ise kitaplarım geldi ve kesinlikle gıcır gıcır,hiçbir deformasyonu yok,kapakları dahi bozuk değil,daha önce el sürülmemiş kitaplar benimkiler,güncel olmasına rağmen.ürün çeşitliliği biraz daha artsa çok daha iyi bi site olacak,ayrıca kapıda ödeme çok büyük bir kolaylık,kredi kartı kullanmayan yada bilgilerini paylaşmak istemeyenler için,ben memnun kaldım,tavsiye ederim.

Sahaf anlayisinin netteki temsilcisi www.nadirkitap.com var her ilden tum sahaflarin toplanip kitap sattigi bir mecraa tavsiye ederin.onun disinda pttkitap.com u da es gecmeyin.

Sahaf anlayisinin netteki temsilcisi www.nadirkitap.com var her ilden tum sahaflarin toplanip kitap sattigi bir mecraa tavsiye ederin.onun disinda pttkitap.com u da es gecmeyin.

2. el kitap almaya kalkıyım dedim geçen gün ordan kargoyla 0 kitap fiyatına geliyor. ben tutmadım o siteyi. toplu alayım diyorum tek satıcıdan. bu seferde istediğim kitapların hepsi satıcıda yok.
0 kitap almak daha mantıklı toplu olarak.
hepsiburada.com - kitapyurdu -d&r - idefix - kitapadresi.com - okuoku.com gibi sitelerden kıyaslama yaparak alabilirsiniz ben öle yapıyorum.

Ben reelde de internet alışverişinde de d&r tercih ediyorum bir sıkıntı yaşamadım henüz

Kitapyurdunu tercih ediyorum. Arka arkaya aldığım zaman indirim oluyor, bir de 2'li seçenekleri oluyor o yüzden bu siteyi tercih ediyorum.

Kitap yurdu ve d&r dan alıyorum. İnternet fiyatları normal kitabevi fiyatlarına göre % 25-30 gibi daha uygun oluyor.

Kitapyurdu beni yarıyolda bıraktı malesef istanbul'da olmama rağmen ürünüm 5 gün oldu gelmedi ve yetiştirmem gereken ödevim var, mağdurum:KK42:

Ben d&r ve hepsiburada alisverislerimde hic sorun yasamadim.. Ozellikle d&r iyi indirimler de yapiyor online sitesinde.

Back