Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kapıda ödeme seçeneği olan bir internet sitesi var mı?
ya da kredi kartı kullanmadan kitap alışverişi yapılacak bir internet sitesi?
kızlar kitapyurdundan kitap alan arkadaşlar ne kadar kargo ödüyosunuz?ben4 kitap alıcam ortalama ne kadar öderim?
Ne kadar ödersin bilmiyorumda kargo ödeyen birşey alırsan ayraç gibi kargo parası ödemiyorsun diye biliyorum.
Sahaf anlayisinin netteki temsilcisi www.nadirkitap.com var her ilden tum sahaflarin toplanip kitap sattigi bir mecraa tavsiye ederin.onun disinda pttkitap.com u da es gecmeyin.Merhaba,bu mesajınızı gördükten sonra siteyi inceledim ve tereddütte kalarak perşembe günü 2. el kısmından 2 kitap sipariş ettim.benide aradılar ve kargonuzu yola çıkarıyoruz dediler,bu sabah ise kitaplarım geldi ve kesinlikle gıcır gıcır,hiçbir deformasyonu yok,kapakları dahi bozuk değil,daha önce el sürülmemiş kitaplar benimkiler,güncel olmasına rağmen.ürün çeşitliliği biraz daha artsa çok daha iyi bi site olacak,ayrıca kapıda ödeme çok büyük bir kolaylık,kredi kartı kullanmayan yada bilgilerini paylaşmak istemeyenler için,ben memnun kaldım,tavsiye ederim.
Sahaf anlayisinin netteki temsilcisi www.nadirkitap.com var her ilden tum sahaflarin toplanip kitap sattigi bir mecraa tavsiye ederin.onun disinda pttkitap.com u da es gecmeyin.