Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Hediyeleri♥
@cesmi_naz ım beni çok aşırı mutlu etmeye karar vermiş ve hiç çaktırmadan 2. Bir kargo daha yollamış bana O kadar güzel bir süpriz oldu ki bu tüm yorgunluğumu söküp aldı resmen Seni çoook seviyorum
Sana ayıplı kitap aldım diye kandıranlardan biri de DonukPudra idi Hepsi birbirinden harika kitapların Özellikle guguk kuşunu çok merak ettim, filmi olan değilmiş bu dedektiflik romanıymış Eminim koray beyler de okumak isteyecek Çok teşekkür ederim canımıniçi
Veeee son olarak bu güzelliklerim de @The Black Pearl cüğümden Kim olduğunu tahmin etme konusunda kuşlardan destek aldım Çok teşekkür ederim güzel anne
Bugün kargolarım bitmiyor a dostlar, bitmiyorrrrr Canım __giz__ imin mükemmel seçimleri, decameronu sanırım 83726181 aydır bana al diyorum kıza, o da kayıtsız kalamadı tabi
Evet bir diğer kargom her ne kadar ismi yazmasa da ben Skosnob cuğum olduğunu düşünüyorum Çünküüü agatha diyince aklıma o geliyor Çok teşekkür ederim canımın içiii Ben de seni çok seviyorum
Ilk kargom canim DonukPudra cigimdan. Sectigin kitaplar cooook merak ettiklerimden Ince dusunup ekledigin kitaplar da yavas yavas giris yapmak isteyip hicbir fikrim olmadigi icin giris yapamadigim turde kitaplar. Asiri sevindim cok mutlu oldum gorunce. Notun da cok duygulandirdi
Canim _bloom_ dan Evlenmeden once kitapligimda olup okunma sirasini beklerken birilerine kaptirdigim, sonrasinda da almaya sira gelmeyen iki guzel kitap geldi. Cooooooook tesekkur ediyorum