♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sorun değil tatlımmm zaten midem kaldırmıyor anlık bir şey

Evet kızlar Eylülde bi devetsiz yolcu katılacak ailemize. 2.5 aylık oldu bile

Yaaaa çok sevindim.Nil'le araları az olacak.Tam kardeş gibi büyüyecekler

Canım hayırlı olsun çok sevindim Nil kaç aylık oldu?

Nil şimdi 9.5 aylık. Biraz araları az olacak işte zor olacak ama kısmet böyleymiş. Senin miniklerin de arası çok değil sanırım?

Yaaaa çok sevindim.Nil'le araları az olacak.Tam kardeş gibi büyüyecekler

Evet araları 16 ay olacak. Onlar için ilerde güzel olacak ama bakalım bizi ne maceralar bekliyor

canım ilk başlarda az zorlanırsınız ama azıcık büyünce çok rahat edersin benimkilerin arası 20 ay ilk zamanlar biraz zordu ama şimdi çok güzel oynuyorlar birbirlerini çok seviyorlar ben rahat ettim, rahatlıktan da önemlisi birbirlerine olan sevgilerini görmek çok güzel bir şey

2 yıl zorlanmayı göze aldık artık. İlk aylar yine kolay ama kızım şimdi çok hareketli yürümüyor ama her yere ulaşmaya çalışıyor. Bebek doğana kadar yürür en azından bağımsız hareket eder diye ümit ediyorum.

Sonrasında inşallah daha kolay olacak her şey. Tek sıkıntımız bakıcı bulmak olacak gibi görünüyor.

sen doğurana kadar yürür bence bir de ben eren konuşmuyordu, konuşsun diye hikaye niyetine anlatırdım "bir küçük eren varmış canı çok sıkılıyormuş sonra kardeşi olmuş hep kardeşiyle oynamışlar artık hiç canı sıkılmamış vs" hastaneden ilk geldiğimiz gün eren bütün oyuncaklarını tek tek getirip neva'nın üstüne koymuştu, sanırım oynasın birlikte oynayalım diye

Ay maşallah kıskançlık da olmamış. İnşallah benimkiler de anlaşır gerçi kızım biraz cadı ama alışacak tabi zamanla en kötü ihtimalle. Böyle güzel şeyler duyunca ümit oluyor bana da.

Evet size biraz zor olacak ama birkaç sene sonra o da geçecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…