• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günümüze Hoşgeldiniz :KK200:

Buyrun Çay Severler. :KK50:

çç.jpg

Hepsi çok ama çok güzeller gizim :KK200::KK37:
Keyifle oku hepsini. Sana kitap seçmek de çok zevkliydi. Hep birlikte nice senelere :KK37:

Çok sağ ol kuzum, şimdi kitap seçme keyfini ben de yaşayacağım. :KK200:

her biri birbirinden güzel, ortak okumalık da bir sürü kitap var
iyi ki varsın __giz__ __giz__ :KK200:

Asıl siz iyi ki varsınız canım benim, çok mutlu ettiniz beni, siz daha da mutlu olun inşallah. :KK200:

__giz__ __giz__ güle güle oku canım bütün kitapların çok güzel:KK200:

Çok teşekkür ederim canım. :KK200:

Şimdi sıra tahminlerimi yazmaya geldi ilerde değiştirebilirim tabikii :KK51:

Öhömmm öhömm:kahve:

1-Melinda ve saz ekibi Ejderha dövmeliler serisi (Bu saz ekibinde 2 kişi vardır selin ve loliss olabilir.

2- Çeşminazcığım bir Kristin Hannah almıştır.

3-Ameliacığım Melinda saz ekibine bağlı olabilir. Eğer Bağlı değilse kendi saz ekibi kurarak bana Bayan Pregrine serisini almış olabilir.

4-Lolisciğim İnci Memed serisine ön ayak olmuş olabilir. Gizciğim ve Minervacığım desteklemişlerdir.

5-Lavinciğim Türk bir yazar alacakmış gibi hissettim. Nazan Bekiroğlu,Ahmet Ümit, Emrah Serbest olabilir sankii :ıslık:

6-Melike - Agatha veya bir klasik almış olabilir.

7-Kitapaşığıda bir klasik seçmiş olabilir gibi hissettim

8- Donuk pudra setlerden birine ortak olmuş olabilir.

9-Narcığım setlerede katılmış olabalar, Kristin Hannah veya klasikte almış olabilir.

10-Skosnopcuğum sanki türk bir yazar alıcak. Nazan Bekiroğlu olabilir.

11-Bloom Agatha ve bir klasik olabilir.

Bakalım kaç tanesi tutcak :D

__giz__ __giz__ keyifle oku Kuzum kitaplarını hepsi ayrı güzel. Hafiften güle güle:KK200::KK200::KK200:

@__Dalida__ günün hayırlı olsun. İkramlarla gönlümüzü feth edip çok harika kitaplara sahip olacaksın sanki:dua:

Şimdi sıra tahminlerimi yazmaya geldi ilerde değiştirebilirim tabikii :KK51:

Öhömmm öhömm:kahve:

1-Melinda ve saz ekibi Ejderha dövmeliler serisi (Bu saz ekibinde 2 kişi vardır selin ve loliss olabilir.

2- Çeşminazcığım bir Kristin Hannah almıştır.

3-Ameliacığım Melinda saz ekibine bağlı olabilir. Eğer Bağlı değilse kendi saz ekibi kurarak bana Bayan Pregrine serisini almış olabilir.

4-Lolisciğim İnci Memed serisine ön ayak olmuş olabilir. Gizciğim ve Minervacığım desteklemişlerdir.

5-Lavinciğim Türk bir yazar alacakmış gibi hissettim. Nazan Bekiroğlu,Ahmet Ümit, Emrah Serbest olabilir sankii :ıslık:

6-Melike - Agatha veya bir klasik almış olabilir.

7-Kitapaşığıda bir klasik seçmiş olabilir gibi hissettim

8- Donuk pudra setlerden birine ortak olmuş olabilir.

9-Narcığım setlerede katılmış olabalar, Kristin Hannah veya klasikte almış olabilir.

10-Skosnopcuğum sanki türk bir yazar alıcak. Nazan Bekiroğlu olabilir.

11-Bloom Agatha ve bir klasik olabilir.

Bakalım kaç tanesi tutcak :KK70:

Hayaller hayatlar olacak sanki senin son durumun :D

Back