Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pek tatlisin tesekkurler canim benim gelirim tabii, kilo verme vasligi da varmis yeni gordum burda yiyip icip orda sizlanicam oraya da gelipçok uğrayamıyorum sıkıntılarım var dediydin ne zamandır aklımda sorcam unutuyorum
feraha erişmene sevindim, bundan sonra daha sık gelirsin
ben de iyiyim çok şükür
ben bu güzel şarkının üstüne göndermemezlik yapamayacağım yaEee şimdi kesin karar verdik dimi Dalida'nın kitaplarını göndermiyoruz
ben bu güzel şarkının üstüne göndermemezlik yapamayacağım ya
ama çeşmi şu iç karartıcı iş gününde böyle bütün katı mutlu edebilmiş bir dalida ya kıyamam ki napayımÇok çabuk sattın bee bizi
çoooook güzel şarkı ya
iş arkadaşlarım kalkıp yanıma geldiler bu şarkı ne diye
bence sen bize ikram yerine her gün bir doz dalida ver zaten diyet yapmak gerekevet bayılıyorum bu kadına
Eee şimdi kesin karar verdik dimi Dalida'nın kitaplarını göndermiyoruz
İyi dinlemeler gün arkadaşlarım
ama çeşmi şu iç karartıcı iş gününde böyle bütün katı mutlu edebilmiş bir dalida ya kıyamam ki napayım
Kaptin tabi kitaplari en basta. Yerinde olsam ben de gondermezdim ayagimi denk almam lazimEee şimdi kesin karar verdik dimi Dalida'nın kitaplarını göndermiyoruz
Kaptin tabi kitaplari en basta. Yerinde olsam ben de gondermezdim ayagimi denk almam lazim
Sen sert gorunmek icin pos biyik birakan ama ote yandan kaslarini alan abiler gibisin, hep gondermeyelim diyosun ama icinde incelik varHep içimdeki iyi niyetten işte, yine göndermeye devam ediyorum Kıyamadım size
Sen sert gorunmek icin pos biyik birakan ama ote yandan kaslarini alan abiler gibisin, hep gondermeyelim diyosun ama icinde incelik var
aa __giz__ sen kırmızı mıydın daha önce de