• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şimdi sıra tahminlerimi yazmaya geldi ilerde değiştirebilirim tabikii :KK51:

Öhömmm öhömm:kahve:

1-Melinda ve saz ekibi Ejderha dövmeliler serisi (Bu saz ekibinde 2 kişi vardır selin ve loliss olabilir.

2- Çeşminazcığım bir Kristin Hannah almıştır.

3-Ameliacığım Melinda saz ekibine bağlı olabilir. Eğer Bağlı değilse kendi saz ekibi kurarak bana Bayan Pregrine serisini almış olabilir.

4-Lolisciğim İnci Memed serisine ön ayak olmuş olabilir. Gizciğim ve Minervacığım desteklemişlerdir.

5-Lavinciğim Türk bir yazar alacakmış gibi hissettim. Nazan Bekiroğlu,Ahmet Ümit, Emrah Serbest olabilir sankii :ıslık:

6-Melike - Agatha veya bir klasik almış olabilir.

7-Kitapaşığıda bir klasik seçmiş olabilir gibi hissettim

8- Donuk pudra setlerden birine ortak olmuş olabilir.

9-Narcığım setlerede katılmış olabalar, Kristin Hannah veya klasikte almış olabilir.

10-Skosnopcuğum sanki türk bir yazar alıcak. Nazan Bekiroğlu olabilir.

11-Bloom Agatha ve bir klasik olabilir.

Bakalım kaç tanesi tutcak :KK70:

Benden daha kötü tahmin yetenekleri olanlar da varmış :KK70::KK70:

beni çok yanlış tanımışsın beybi
ben okumadığım kitabı ya da okumayı düşünmediğim kitabı almam :lülülü:

Şimdi sıra tahminlerimi yazmaya geldi ilerde değiştirebilirim tabikii :KK51:

Öhömmm öhömm:kahve:

1-Melinda ve saz ekibi Ejderha dövmeliler serisi (Bu saz ekibinde 2 kişi vardır selin ve loliss olabilir.

2- Çeşminazcığım bir Kristin Hannah almıştır.

3-Ameliacığım Melinda saz ekibine bağlı olabilir. Eğer Bağlı değilse kendi saz ekibi kurarak bana Bayan Pregrine serisini almış olabilir.

4-Lolisciğim İnci Memed serisine ön ayak olmuş olabilir. Gizciğim ve Minervacığım desteklemişlerdir.

5-Lavinciğim Türk bir yazar alacakmış gibi hissettim. Nazan Bekiroğlu,Ahmet Ümit, Emrah Serbest olabilir sankii :ıslık:

6-Melike - Agatha veya bir klasik almış olabilir.

7-Kitapaşığıda bir klasik seçmiş olabilir gibi hissettim

8- Donuk pudra setlerden birine ortak olmuş olabilir.

9-Narcığım setlerede katılmış olabalar, Kristin Hannah veya klasikte almış olabilir.

10-Skosnopcuğum sanki türk bir yazar alıcak. Nazan Bekiroğlu olabilir.

11-Bloom Agatha ve bir klasik olabilir.

Bakalım kaç tanesi tutcak :KK70:

canım sen sans oyunu fln oynama olur mu kazanamazsın :)) uzaktan yakından hiç ilgisi yok :) ne gruplar ne kitaplar tarz olarak çok farklılar

bir de ben birazcık liste dışına çıktım kuzum şaşırma :)

Beni bildi ama şimdi hakkını yemeyelim kızçenin

__giz__ __giz__ :KK200::KK200::KK200::KK200:
Hediyeleri paylaşırken yazdıklarına bayıldım yaa ne kadar tatlısın:KK200:
Edgar Allen Poe alacaktım. Basımını bekledim. Çıkmayınca Agatha'nın yanına bir klasik ekleyeyim dedim. Kitabı arkadaşıma aldırdım.Liste vermiştim eline. 2.sırada Sunay Akın vardı.Ben demiştim ki hangi kitaptan bulursan 2 tane al.Ortak okuma yaparız diye düşündüm.Yanlış anlamış.İlk 2 sıradaki kitabı almış. O yüzden çok kısmetlisin dedim sana. Allah hep böyle açık etsin kısmetini

çay menüsü.JPG

yaaaa doymak bilmiyorum bu aralar, öğlen yemek yedim ama şu yemekleri görünce yine acıktım :eek:
dünyaları yiyesim var :KK12:

Back