• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar. Bugün ben hastayım siz bana ikramda bulunun :KK70:

o zaman beni biliyonuz ben böyle eksantrik şeyleri severim o nedenle sana kahvaltı için Fransızların croque madame ını yaptım canım
umarım seversin

2.jpg

o zaman beni biliyonuz ben böyle eksantrik şeyleri severim o nedenle sana kahvaltı için Fransızların croque madame ını yaptım canım
umarım seversin

Eki Görüntüle 1957981
Fransız falan değil bu annemin sevmediği ama misafir olduğu için iyi ağırlamak zorunda istediği misafirin kahvaltı tostu :D

Günaydın bu arada. Marta da ne kaldı şunun şurasında.
Maviş yolladığımız tüm kitapları bir ay da okuma seneye dağıt şöyle.:KK72:

Tabiikiii :KK51: Hemen okumam merak etme kuzum geçen yılın kitaplarınıda serpiştirdim bunuda öyle yaparım :KK200::KK200::KK200:

Selaaam. Ben geldim hatunlar. Oncelikle bu kadar ara verdigim icin cok ozur diliyorum hepinizden. Ozellikle __giz__ __giz__ cigim ve @cesmi_naz cigim gunlerinizde pek aktif olamadim ozur diliyorum, kitaplarinizi mutlu keyifli okuyun insallah, hep okunacak bir suru kitabiniz olsun elinizin altinda ve size kitap hediye edecek insanlar olsun hayatinizda (hepimizin insallah:KK48:)
@__Dalida__ cigim gunun guzel gecsin :KK36:
Tahminlerin gercekten hic tutmamis:KK48:

Sorun değil tatlımmm zaten midem kaldırmıyor anlık bir şey:KK51:

Evet kızlar Eylülde bi devetsiz yolcu katılacak ailemize. 2.5 aylık oldu bile:KK23:
Aaa ne guzel olmus canim insallah saglikla kucaginiza alirsiniz miniginizi.
Aralarinin az olmasi zor ama bi o kadar da guzel. Kuzenlerim var benim oyle. Kucuk olan bogazina cok duskun, eline ne alsa iki tane alir kosa kosa ablasina goturur birini ve ablasi yemeye baslamadan baslamaz. Bayiliyorum boyle kardeslere ben. Gozum yerse art arda dogurma niyetindeyim:KK48:
sen doğurana kadar yürür bence bir de ben eren konuşmuyordu, konuşsun diye hikaye niyetine anlatırdım "bir küçük eren varmış canı çok sıkılıyormuş sonra kardeşi olmuş hep kardeşiyle oynamışlar artık hiç canı sıkılmamış vs" hastaneden ilk geldiğimiz gün eren bütün oyuncaklarını tek tek getirip neva'nın üstüne koymuştu, sanırım oynasın birlikte oynayalım diye
xenforo-smilies-kk200.png

Ya yerim onu ben ne tatli masallah:KK200:

Aaa ne guzel olmus canim insallah saglikla kucaginiza alirsiniz miniginizi.
Aralarinin az olmasi zor ama bi o kadar da guzel. Kuzenlerim var benim oyle. Kucuk olan bogazina cok duskun, eline ne alsa iki tane alir kosa kosa ablasina goturur birini ve ablasi yemeye baslamadan baslamaz. Bayiliyorum boyle kardeslere ben. Gozum yerse art arda dogurma niyetindeyim:KK48:

Ya yerim onu ben ne tatli masallah:KK200:
benimkilerde öyle birine bir şey verirsem hemen ötekine de istiyorlar yada alışveriş yaparken anne erene bunu alalım nevaya şunu alalımlar uçuyor havada

benimkilerde öyle birine bir şey verirsem hemen ötekine de istiyorlar yada alışveriş yaparken anne erene bunu alalım nevaya şunu alalımlar uçuyor havada
Cok guzel cok gipta ettigim bi olay ya nazar degmesinn. :nazar:
Boyle olunca zaten iki cocugun pesinde kosma yorgunlugu mutluluga donusuyordur :KK36:

Back