Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

canım bende kendi mesleğimi yapmıyorum malesef. benim yerim laboratuvarlar ama gel gör ki 7 senedir masa başındayım hiç hayalini kurduğum meslek değildi

Kizlar Allah yardimciniz olsun.

Cumartesileri 6ya dek calisiyordum
SInirim bozuluyordu. ne eve ne gezmeye vakit yetiyordu yarim yamalak.

Suan cok sukurama eve gene yetemiyorum suan ev savas alani gibi
O yuzden gezin tozun
ben banyoyu tuvaleti mutfağı temiz tuttum mu evi temiz sayıyorum salon yatak odası benimde savaş alanı gibiçamasır katlama ütü düşündükçe sıkılıyorum

İnşallah ikimizde kendi mesleğimizi yapabiliriz birgün.
amin canım ama benim yaş geçti artık 30dan sonra zorama belli olmaz belki kendi mesleğimde daha uygun bir iş bulurum
bu arada evliliğin ilk zamanlarında evi bal dök yapan kocalar sonradan baya bir yayıyorlar kendilerini popolarını kaldırmaz oluyorlar

Ben onu güzel eğiteceğim salamayacak sonradan

Yakışıklı oğlunu öp benim için de. Mutlu yıllar şimdiden, yeni yılınız hep güzel geçsin

Mutlu yillar papatya
Evladinla saglikli ve basarili bir yil dilerim.

Off. Ben de bir ara öyle bir hata yaptim. 2 ay kadar pazarlama bolumunde calistim da hic bana gore degilmis. Nefretlik bir bölüm. Allah tez zamaanda kurtarsin seni ordan Inşallah.
Iyi yine adapte olamamasina ragmen 1.5 yil cikarmamislar isten. Ama muhasebeciler genelde oyle ketum oluyorlar. Ben de ise girdigim zaman is devri icin bir hafta muhasebeci kadinla calistim da, hic birsey gostermemek ici elinden geleni yapmisti kadin. Hic paylaşimci degil muhasebeciler.

Ayy öp valla

Yapar yapar tabii.

Temizlige onem veren biriyse zaten sikinti yok.

Temizlik yap deyince sıkıntı yapmayan biri en azından
Normalde dün gece 12-8 mesaide olacaktı, mesai iptal oldu. Direk dedim o zaman uyanınca evi süpürürsün diye, saolsun ikiletmedi bile tamam dedi Pek bi ponçik oldum şuan
Off. Ben de bir ara öyle bir hata yaptim. 2 ay kadar pazarlama bolumunde calistim da hic bana gore degilmis. Nefretlik bir bölüm. Allah tez zamaanda kurtarsin seni ordan Inşallah.

Satış-pazarlama yapmıyorum allahtan, kesinlikle yapamazmışım onu anladım. Ben satış sorumlularına ofisten destek oluyorum. Gerekli çizimleri yapıyorum, onlar ofis dışındayken ofis işi maliyet, teklif işlerini hallediyorum. Bazen müşteri direk biz<imle muattap olmak istiyor o zamanlarda bile çok geriliyorum, hiç bana göre değil gerçekten.

ama ben azmettim öğrendimgenel muhasebeyi yarım yamalakta olsa biliyorum ama ön muhasebe bende satış satın alma her şeyi öğrendim hiç bilmediğim sektörde çalışıyorum 7 senedir.. ya kadını çıkaracaklar yerine birini arıyorlar ya da beni geçirecekler aptal kadını bazen uyarıyorum bana mısın demiyor böyle kabul ettirmeye çalışıyor kendini ama patron kısmı kendi istediği gibi olmayanı istemiyor malesef bende kendi istediğim gibi davranıyorum ama çoğu şeylerde leb demeden leblebiyi anlamak lazım bu kadın at gözlüğüyle dolaşıyor üzülüyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…