- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
-
- Konu Sahibi _asmunikal_
canım bende kendi mesleğimi yapmıyorum malesef. benim yerim laboratuvarlar ama gel gör ki 7 senedir masa başındayım hiç hayalini kurduğum meslek değildiBen mimarım canım, fakat şuan pazarlama destek sorumlusu sıfatıyla çalışıyorum. Kendi mesleğimi tam olarak yapmıyorum yani ve bu durumdan hiç mutlu değilim. Bütün gün bu konuda şikayet edebilirim, susayım en iyisi
canım bende kendi mesleğimi yapmıyorum malesef. benim yerim laboratuvarlar ama gel gör ki 7 senedir masa başındayım hiç hayalini kurduğum meslek değildi
ben banyoyu tuvaleti mutfağı temiz tuttum mu evi temiz sayıyorumKizlar Allah yardimciniz olsun.
Cumartesileri 6ya dek calisiyordum
SInirim bozuluyordu. ne eve ne gezmeye vakit yetiyordu yarim yamalak.
Suan cok sukurama eve gene yetemiyorum suan ev savas alani gibi
O yuzden gezin tozun
amin canım ama benim yaş geçti artık 30dan sonra zorİnşallah ikimizde kendi mesleğimizi yapabiliriz birgün.
amin canım ama benim yaş geçti artık 30dan sonra zorama belli olmaz belki kendi mesleğimde daha uygun bir iş bulurum
bu arada evliliğin ilk zamanlarında evi bal dök yapan kocalar sonradan baya bir yayıyorlar kendilerini popolarını kaldırmaz oluyorlar
Günaydın kızlar
Bugün akşama kadar evde yalnızım. Bu akşam özel birşey yapmayacağız. Aslında her yıl ötele gidiyorduk ama bu sene hiç içimden gelmedi.
Akşam için özel bir hazırlık yapmıyorum. @tr_lelli elmalı kurabiyesini deneyeceğim. Limonata yapacağım. Yazdan 3 paket karnıyarıklık koymuştum. Birini çıkardım. Bakalım nasıl olmuş.
Herkese mutlu yıllar dilerim
Mutlu yillar papatyaGünaydın kızlar
Bugün akşama kadar evde yalnızım. Bu akşam özel birşey yapmayacağız. Aslında her yıl ötele gidiyorduk ama bu sene hiç içimden gelmedi.
Akşam için özel bir hazırlık yapmıyorum. @tr_lelli elmalı kurabiyesini deneyeceğim. Limonata yapacağım. Yazdan 3 paket karnıyarıklık koymuştum. Birini çıkardım. Bakalım nasıl olmuş.
Herkese mutlu yıllar dilerim
Ben onu güzel eğiteceğim salamayacak sonradan
Iki arada bir yerdeHa
Hangi oyuna gittin ?
Off. Ben de bir ara öyle bir hata yaptim. 2 ay kadar pazarlama bolumunde calistim da hic bana gore degilmis. Nefretlik bir bölüm. Allah tez zamaanda kurtarsin seni ordan Inşallah.Ben mimarım canım, fakat şuan pazarlama destek sorumlusu sıfatıyla çalışıyorum. Kendi mesleğimi tam olarak yapmıyorum yani ve bu durumdan hiç mutlu değilim. Bütün gün bu konuda şikayet edebilirim, susayım en iyisi
Iyi yine adapte olamamasina ragmen 1.5 yil cikarmamislar isten.benimde şimdi öyle canım 1,5 senelik bir tane muhasebeci var kadınla iş dışında hiç konuşmuyoruz iş için bile yarım ağızla çok soğuk biri ayrıca hiç adapte olamadı şirketene söyleneni anlıyor ne yapılan espiriyi acayip bir tip
Ayy öp vallaSağolun kızlar. İnşallah hepimizin yılı çok güzel geçer.
Öpmez miyimxyzt-5544 ben seni o güzel yanacıklarından öperim.
İnşallh hepimizin yavruları sağlıklı başarılı bir ömür sürer. Keremi öperimDonukPudra
Yapar yapar tabii.
Temizlige onem veren biriyse zaten sikinti yok.
Off. Ben de bir ara öyle bir hata yaptim. 2 ay kadar pazarlama bolumunde calistim da hic bana gore degilmis. Nefretlik bir bölüm. Allah tez zamaanda kurtarsin seni ordan Inşallah.
ama ben azmettim öğrendimOff. Ben de bir ara öyle bir hata yaptim. 2 ay kadar pazarlama bolumunde calistim da hic bana gore degilmis. Nefretlik bir bölüm. Allah tez zamaanda kurtarsin seni ordan Inşallah.
Iyi yine adapte olamamasina ragmen 1.5 yil cikarmamislar isten.Ama muhasebeciler genelde oyle ketum oluyorlar. Ben de ise girdigim zaman is devri icin bir hafta muhasebeci kadinla calistim da, hic birsey gostermemek ici elinden geleni yapmisti kadin. Hic paylaşimci degil muhasebeciler.
Yilin son gunu biraz daha okuyAyim
Ben kitabımı bitirmek istiyorum ama yetişir mi bilemedim, hadi beraber okuyalım.
Olsun 0cak ayina onde baslarizbu cakalligi da xyzt-5544 dan ogrendim
Kerem uyudu . evi toparlamaktan vazgecip ruhumu toparlayayimmutlu edeyim. hadi okuyalim.