Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Haftasonu sana uygun mu?
Bugün yeni bir kitaba başladım
Ama fazla ilerlemedim senin okuduğun başka bir şey yoksa yarın da baslayabiliriz canım.
Haftasonu çok iyi olur. Elimde bir kitap var ama haftasonuna kadar bitmez, hiç değilse ortalarına geleyim ki sonradan unutmayayım olayları :) O zaman cumartesi başlıyoruz

Reader bitti, çok akıcıydı. Seranad'a da başlamıştım öncesinde ilk başta pek hoşlanmadım ama daha sonra sevmeye başladım içine serpiştirilmiş bilgi kırıntıları ve bana araştırılması gereken bir kac konu vermesi yetti. Bugün ya da yarın bitiririm diye umuyorum.

Filozof__Prenses ile DonukPudra cım doğum günleriniz kutlu olsun
Yeryüzü müzesi sayfa 145, severek okuyorum
Melinda teşekkür ederim. Ben de senin güzel kızın Melinda'nın "Dünya Kız Çocukları Günü"nü kutlarım.

Bütün kızlarımızın şahane bir ömrü olsun dilerim.
Filozof__Prenses başlayalım o zaman
DonukPudra @_meLinDa_ hediyeleriniz beni çok mutlu etti, değerli hissettim kendi çok teşekkür ederim. f
Başladım.
İnce Memed
sayfa 41

Doğum günün kutlu olsun sevgili baykuş.
hayatin_anlami teşekkür ederim.
Kusura bakma canım , kalpten sonraki emoji yanlışlıkla oldu
...
@hayatin_anlami sen söyleyene kadar fark etmedim. hiç önemli değil. nezaketin için teşekkür ederim.

Kusursuz Annebaba Yoktur bitti.
Basmakalıp ifadeler dışında kalan, özellikle anneliğin toplum tarafından bize sunulan boyanmış, cicili bicili paketlerle sunulmuş yönünü değil de gerçekten duygusal gel-gitleri irdeleyen, annenin iç dünyasını gerçekçi bir şekilde ortaya koyan bir kitap. Ebeveyn kitaplarımı elimden geldiğince özenerek seçmeye çalışıyorum çünkü bu alanda çöp çok.
Okuduğum ve tavsiye ettiğim kitaplar arasında, özellikle küçük çocuğu olanlara öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…