Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Selamlar

Filozof__Prenses bugünlerde doğum günündü değil mi? Hafızam çok iyi değil emin olamadım.

Yeni yaşın mutlu, huzurlu, sağlıklı ve neşeli gelsin. İyi ki doğdun.
Lavin ,
teşekkür ederim. Evet, iki gün önce doğum günümdü.
Hep birlikte nice güzel yaşlarımız olsun inşallah.

Lavin ,
teşekkür ederim. Evet, iki gün önce doğum günümdü.
Hep birlikte nice güzel yaşlarımız olsun inşallah.
Doğum günün kutlu olsun.
İki gün önce doğum günü olan başka bir baykusumuz daha var.
DonukPudra iyiki doğdun canım
İkinize de sağlıklı ve mutlu uzun bir ömür diliyorum

Doğum günün kutlu olsun.
İki gün önce doğum günü olan başka bir baykusumuz daha var.
DonukPudra iyiki doğdun canım
İkinize de sağlıklı ve mutlu uzun bir ömür diliyorum
MAVİSU , teşekkür ederim.
DonukPudra ve benim doğum günüm aynı gün zaten fakat seneler sonra aynı gün! ben Donuk Pudracık'tan bi' beş altı yıl kadar önce dünyaya teşrif ettim. Çaktırma!

DonukPudra ' cığım, güzel burçtaşım; senin de yeni yaşın kutlu olsun. Her şey gönlünce olsun.

Herkese merhaba,
Kozmos yavas ilerliyor dün yanıma almayı unutunca ödünç aldıgım Cibran'dan Kırık Kanatlar' a başladım. Dili çok güzel tabirleri çok zarif.
Bu arada sevgili DonukPudra cıgıma sürprizi için de çok teşekkür ediyorum.
Sevgili DonukPudra ve Filozof__Prenses nice güzel yıllar geçirmenizi hep saağlıklı ve mutlu olmanızı dilerim. İyi ki doğdunuz. Geç kutlama için özür dilerim.

aynen öyle devam ediyor ama argosu çok komik gelir bana o kitabın. Ya da argosunun çevirisi diyeyim. :))) yanlız kitabın verdiği mesaj bence üzerine uzun uzun konusulması gerekn bir konu bence. Özgürlük kavramının sorgulanısı ve işlenisini çok begenmiştim ben. Umarım seversiniz siz de.

herkese merhaba , mutlu günler dilerim.
İnce Memed e ne dersin
Sen böyle yazınca kütüphaneye baktım dün. (ince Memedi ödünç almak için) arkadaşım "bende var, getiririm." dedi. bugun getirmiş. başlayacağım inşallah. https://www.kitapyurdu.com/kitap/ince-memed-1234-delta/299862.html&filter_name=ince memed
Dördü bir kitap olan.

O halde başlasın ortak okumamız.

Cicoretti Teşekkür ederim. Hep beraber nice yıllara inşallah. Ayrıca ne özrü? iyi dileğin erkeni geçi olmaz. mühim olan önemseyip yazman. hem fena mı bir hafta boyunca her gün doğum günüm kutlanıyor; her gün bana insanlar iyi dilekte bulunuyor, dua ediyor. daha ne isterim?

Haftasonu sana uygun mu?
Bugün yeni bir kitaba başladım
Ama fazla ilerlemedim senin okuduğun başka bir şey yoksa yarın da baslayabiliriz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…