- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #26.501
Ben edebiyat atölyesine başladım. 2 tane genç arkadasin kurduğu ve maalesef onun okumalariyla geçiyor haftalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftasonu çok iyi olur. Elimde bir kitap var ama haftasonuna kadar bitmez, hiç değilse ortalarına geleyim ki sonradan unutmayayım olayları :) O zaman cumartesi başlıyoruzHaftasonu sana uygun mu?
Bugün yeni bir kitaba başladım
Ama fazla ilerlemedim senin okuduğun başka bir şey yoksa yarın da baslayabiliriz canım.
Melinda teşekkür ederim. Ben de senin güzel kızın Melinda'nın "Dünya Kız Çocukları Günü"nü kutlarım.Filozof__Prenses ile DonukPudra cım doğum günleriniz kutlu olsun
Yeryüzü müzesi sayfa 145, severek okuyorum
Başladım.Filozof__Prenses başlayalım o zaman
DonukPudra @_meLinDa_ hediyeleriniz beni çok mutlu etti, değerli hissettim kendi çok teşekkür ederim. f
hayatin_anlami teşekkür ederim.Doğum günün kutlu olsun sevgili baykuş.
@hayatin_anlami sen söyleyene kadar fark etmedim. hiç önemli değil. nezaketin için teşekkür ederim.Kusura bakma canım , kalpten sonraki emoji yanlışlıkla oldu
...
Keyifle okuyalımFilozof__Prenses başlayalım o zaman
DonukPudra @_meLinDa_ hediyeleriniz beni çok mutlu etti, değerli hissettim kendi çok teşekkür ederim. f
Çok teşekkür ederim.Kusura bakma canım , kalpten sonraki emoji yanlışlıkla oldu
DonukPudra senin de doğum günün kutlu olsun
Bu arada Goriot Baba'ya başladım sonunda
Henüz başlardayım .
Çok ayıp kızlara yaş sorulur mu?
TeşekkürlerGuns, germs and steel e devam ediyorum. Cok yavas ilerliyorum malesef. 200. Sayfadayim henuz. Ama bilmedigim kelimeler tekrarlamaya basladi. Sozluge daha az bakiyorum artik, bu hafta bitirebilirim umarim.
DonukPudra Filozof__Prenses nice guzel yaslara
Aramıza hoşgeldiniz, keyifli paylaşımlar diliyorum.Ben de gelebilir miyim?
Çok ayıp kızlara yaş sorulur mu?