• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

canım geç gördüm kusura bakma ilk olarak ermente beslenerek probiyotik almak gerek. Bunu preebiyotikle desteklersek probiyotik bakterilerin bagırsakta tutunmasını ve üremesini desteklemiş oluruz. Markelerde ''bizim'' marka maya var bir de danem diye bi marka varms ama ben ona denk gelmedim. Ama elinde probiyotik kapsul falan varsa bunu yogurt mayalarken de karıstırabilirsin ama önce ılık bir sutte bir saat kadar beklet ki direk sıcak süte mayalarsan bakteriler zarar görebilir. Bunun harici ben lahanayı cok tavsiye ediyorum keza yesil elma da cok etki ve tarhana ve fermente tursu. Evde sirke yapmaya baslayacagım mesela ev sirkesi varsa o da muazzam bir gıdadır. Ama en kolayı yogurt. Bir de tavsiyem yogurt iin sütü pastorize alıp cok kaynatmamak. Herkes sütcüden alıp uzun süre kaynatıyor bu sefer protein degrleri degisiyor. Ben pastorize sütü uygun sıcaklıga gelecek kadar ısıtılması taraftarıyım.
Bilgilerini tüm ayrıntılarına dek paylastigin için teşekkür ediyorum.
Çok ilgilisin..
Dediklerini dikkate alıp yapacağım. Teşekkür ederim. :KK200:

Selam kızlar dün akşam Oblomov'a başladım, uzun zamandır merak ettiğim bir klasikti. 50li li sayfalardayım, Oblomov kitabın başından bu yana henüz yatağından kalkıp bir iş yapmaya başlamadı, merakla okuyorum ne zaman başlayacak diye :)
Bu kitabi ben de merak ediyorum okumak istediklerim arasinda.. biraz oblomovluk var bende galiba daha yarim biraktigim kitaplari bitiremedim oblomov'u ne zaman okurum kim bilir =))

Bu kitabi ben de merak ediyorum okumak istediklerim arasinda.. biraz oblomovluk var bende galiba daha yarim biraktigim kitaplari bitiremedim oblomov'u ne zaman okurum kim bilir =))
Ben de henüz bitirmedim, okuyorum halen ama çok sevdim, listende önlere alabilirsin ;)

Hepsini seçmişsin işte :)) Muhtemelen biriyle başlayıp hepsini okurum farklı yazarlar deneyim biraz Ayvazoğlundan hiç okumadım. Murat Menteş'ten sonra da onu okuyayım. Teşekkürler.
Menteş okumadım ben de hiç☺️Ayvazoğlu yorumunu bekliyorum merakla☺️
Lisedeyken hocamız okutmuştu. Gerçekten sürükleyici bir kitap hala hatırlarım
ben de 9. Hariciye Koğuşunu okudum bundan önce, tasvirlerini çok beğendim☺️Bunu da yarıladım, çocuklar hasta olmasa şimdiye bitirmeyi hedeflemiştim ama:(

Selam kızlar,
İskoçya Sokağı serisinin 4. kitabı Bertie'nin Dünyasına başlamıştım bitmek üzere.

selamlar,
bana ne oldu bilemiyorum ama su siralar kitap elime alamiyorum:oops:
zihin tatile çıkmış olabilir yada grevdedir. :) benim de cok oluyor.

Bilgilerini tüm ayrıntılarına dek paylastigin için teşekkür ediyorum.
Çok ilgilisin..
Dediklerini dikkate alıp yapacağım. Teşekkür ederim. :KK200:
Rica ederim her zaman canım.

Selam Kızlar

Suç ve Ceza son 30 sayfam kaldı üç hafta sonudur misafir ağırlıyorum haftaya yoğun başlıyorum hep akşamları da uykum geliyor okurken
Tehlikeli Oyunlar ı almıştım biraz gecikti ama geldi sonunda epub okumak zor oluyordu rahat rahat okuyacağım inşallah..

Back