- 12 Aralık 2011
- 933
- 2.567
- 333
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #26.541
selamlar,
bana ne oldu bilemiyorum ama su siralar kitap elime alamiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilgilerini tüm ayrıntılarına dek paylastigin için teşekkür ediyorum.canım geç gördüm kusura bakma ilk olarak ermente beslenerek probiyotik almak gerek. Bunu preebiyotikle desteklersek probiyotik bakterilerin bagırsakta tutunmasını ve üremesini desteklemiş oluruz. Markelerde ''bizim'' marka maya var bir de danem diye bi marka varms ama ben ona denk gelmedim. Ama elinde probiyotik kapsul falan varsa bunu yogurt mayalarken de karıstırabilirsin ama önce ılık bir sutte bir saat kadar beklet ki direk sıcak süte mayalarsan bakteriler zarar görebilir. Bunun harici ben lahanayı cok tavsiye ediyorum keza yesil elma da cok etki ve tarhana ve fermente tursu. Evde sirke yapmaya baslayacagım mesela ev sirkesi varsa o da muazzam bir gıdadır. Ama en kolayı yogurt. Bir de tavsiyem yogurt iin sütü pastorize alıp cok kaynatmamak. Herkes sütcüden alıp uzun süre kaynatıyor bu sefer protein degrleri degisiyor. Ben pastorize sütü uygun sıcaklıga gelecek kadar ısıtılması taraftarıyım.
Bu kitabi ben de merak ediyorum okumak istediklerim arasinda.. biraz oblomovluk var bende galiba daha yarim biraktigim kitaplari bitiremedim oblomov'u ne zaman okurum kim bilir =))Selam kızlar dün akşam Oblomov'a başladım, uzun zamandır merak ettiğim bir klasikti. 50li li sayfalardayım, Oblomov kitabın başından bu yana henüz yatağından kalkıp bir iş yapmaya başlamadı, merakla okuyorum ne zaman başlayacak diye :)
Ben de henüz bitirmedim, okuyorum halen ama çok sevdim, listende önlere alabilirsinBu kitabi ben de merak ediyorum okumak istediklerim arasinda.. biraz oblomovluk var bende galiba daha yarim biraktigim kitaplari bitiremedim oblomov'u ne zaman okurum kim bilir =))
Menteş okumadım ben de hiçAyvazoğlu yorumunu bekliyorum meraklaHepsini seçmişsin işte :)) Muhtemelen biriyle başlayıp hepsini okurum farklı yazarlar deneyim biraz Ayvazoğlundan hiç okumadım. Murat Menteş'ten sonra da onu okuyayım. Teşekkürler.
ben de 9. Hariciye Koğuşunu okudum bundan önce, tasvirlerini çok beğendimBunu da yarıladım, çocuklar hasta olmasa şimdiye bitirmeyi hedeflemiştim amaLisedeyken hocamız okutmuştu. Gerçekten sürükleyici bir kitap hala hatırlarım
Çok teşekkürleryeni yasin kutlu olsun
zihin tatile çıkmış olabilir yada grevdedir. :) benim de cok oluyor.selamlar,
Rica ederim her zaman canım.Bilgilerini tüm ayrıntılarına dek paylastigin için teşekkür ediyorum.
Çok ilgilisin..
Dediklerini dikkate alıp yapacağım. Teşekkür ederim.
ne güzel...
Hoş buldum teşekkür ederm Ben de teraziyim
...QUOTE]
Guermantes Tarafı bitti. Yine betimlemelerle aşk yaşadığım bir kitaptı..
Yeni kitabım ortak okumaya yetisemedigim Yeryüzü müzesi.