Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Herkese Merhaba
İnce Memed
sayfa.66
Burçdaşlarım kaç oldunuz bakiyim
Filozof__Prenses DonukPudra
Şaire göre yolun yarısını geçtim Loliss, bana göre yolun üçte biri

Senin de doğum günün yarın sanırım. Kutlu mutlu olsun. Nice güzel yaşlar dilerim canım.
YAŞASIN TERAZİ KIZI OLMAK
YAŞASIN TERAZİ KIZLARI
Ben de gelebilir miyim?
Aramıza hoş geldiniz. Keyifli okumalar dilerim.
Teşekkürler!
Cassandra!
Teşekkür ederim.

Herkese merhaba ,

Yoğun bir ay geçiriyorum,okumaya ara vermek zorunda kaldım,size selam vermek istedim,umarım herkesin ağzının tadı yerindedir.
Bu akşam kitap seçmeyi düşünüyorum,içime sinmezse evdekiler sipariş vereceğim,kısa zamanda dönmeyi planlıyorum:)
İyi okumalar .

Maşallah canım
Hissettiğimiz yaştayız
Evet yarın da benim doğum günümçok teşekkürler güzel dileklerin için
terazilerin gücü adına

Eki Görüntüle 2197294 kizlar bu kitaplardan okuduğunuz var mı hangilerini tavsiye edersiniz? Elimde kitao kalmadı ne bulursam okumaya başladım.
Od, Babil’de ölüm İstanbul’da aşk ve Dublörün Dilemması’nı okudum
Üçünü de tavsiye ederim okuduğum dönemde hepsini de çok sevmiştim

Aramıza hoşgeldiniz, keyifli paylaşımlar diliyorum.
Hoşbuldum, teşekkür ederim
Hoş buldum teşekkür ederm Ben de teraziyim
Eki Görüntüle 2197294 kizlar bu kitaplardan okuduğunuz var mı hangilerini tavsiye edersiniz? Elimde kitao kalmadı ne bulursam okumaya başladım.
hepsini tam seçemedim , biraz bulanıktı ya da bana öyle geldi İstanbul’da aşk’ Od’dan daha çok sevmiştim Beşir Ayvazoğlu herkese hitap etmez pek ama Şair ve yazarlara meraklıysanız hele de kitap biraz beni yorsun diyorsanız Bozgunda Fetif Rüyası da çok güzel bi kitapBen Yahya Kemal’i sevdiğimden sevmiştim sonra Ayvazoğlunun bi çok başka kitabını da okudumseçebildiklerimden okuduklarım bunlar

Hepsini seçmişsin işte :)) Muhtemelen biriyle başlayıp hepsini okurum farklı yazarlar deneyim biraz Ayvazoğlundan hiç okumadım. Murat Menteş'ten sonra da onu okuyayım. Teşekkürler.

Cicoretti nasılsın ?bu ishal salgını için peribiyotik ne önerirsin ? Geçmişte market yoğurt yazısına denk gelmiştim ama..
canım geç gördüm kusura bakma ilk olarak ermente beslenerek probiyotik almak gerek. Bunu preebiyotikle desteklersek probiyotik bakterilerin bagırsakta tutunmasını ve üremesini desteklemiş oluruz. Markelerde ''bizim'' marka maya var bir de danem diye bi marka varms ama ben ona denk gelmedim. Ama elinde probiyotik kapsul falan varsa bunu yogurt mayalarken de karıstırabilirsin ama önce ılık bir sutte bir saat kadar beklet ki direk sıcak süte mayalarsan bakteriler zarar görebilir. Bunun harici ben lahanayı cok tavsiye ediyorum keza yesil elma da cok etki ve tarhana ve fermente tursu. Evde sirke yapmaya baslayacagım mesela ev sirkesi varsa o da muazzam bir gıdadır. Ama en kolayı yogurt. Bir de tavsiyem yogurt iin sütü pastorize alıp cok kaynatmamak. Herkes sütcüden alıp uzun süre kaynatıyor bu sefer protein degrleri degisiyor. Ben pastorize sütü uygun sıcaklıga gelecek kadar ısıtılması taraftarıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…