- 3 Temmuz 2008
- 1.557
- 2.848
- 333
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #26.481
Tesekkurler göz atınca ben de aynı kaniya vardım. Okuyacağım inş.Aksine oldukça somut
Tablolar müzeler.. çok keyif aldığım bi seri idi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkurler göz atınca ben de aynı kaniya vardım. Okuyacağım inş.Aksine oldukça somut
Tablolar müzeler.. çok keyif aldığım bi seri idi
Lavin ,Selamlar
Filozof__Prenses bugünlerde doğum günündü değil mi? Hafızam çok iyi değil emin olamadım.
Yeni yaşın mutlu, huzurlu, sağlıklı ve neşeli gelsin. İyi ki doğdun.
ben ise hâlâ alamadım.Ayda 1 kitap olarak devam edeceğim bu seriye. Peşpeşe okursam sıkılırım sanırım. Bizim grubun favori kitaplarından biri. Kızlar okuyalı 1 yıl geçti ben ancak elime aldım :)
Doğum günün kutlu olsun.Lavin ,
teşekkür ederim. Evet, iki gün önce doğum günümdü.
Hep birlikte nice güzel yaşlarımız olsun inşallah.
MAVİSU , teşekkür ederim.Doğum günün kutlu olsun.
İki gün önce doğum günü olan başka bir baykusumuz daha var.
DonukPudra iyiki doğdun canım
İkinize de sağlıklı ve mutlu uzun bir ömür diliyorum
Kelebek, teşekkür ederim.Filozof__Prenses doğum günün kutlu olsun canım
Hadi gel birlikte okuyalım o zaman :)
İnce Memed e ne dersinKelebek, teşekkür ederim.
Okuyalım tabii , okuyoruz zaten. :)) ne okuyalım canım?
Aşkın kalbimde çiçek gel beraber çay içek!
aynen öyle devam ediyor ama argosu çok komik gelir bana o kitabın. Ya da argosunun çevirisi diyeyim. :))) yanlız kitabın verdiği mesaj bence üzerine uzun uzun konusulması gerekn bir konu bence. Özgürlük kavramının sorgulanısı ve işlenisini çok begenmiştim ben. Umarım seversiniz siz de.Merhabalar
Anthony Burgess- otomatik portakal 35.sayfadayim Su ana kadar sadece argo kufur ve bir suru adi suç anlatımı var Birbirinle ayni olaylar oldu Ama bir yerde cok guzellesecek eminim Bu kitabi okuldaki rehber ogretmen arkadasim tavsiye etmisti ısrarla
Sen böyle yazınca kütüphaneye baktım dün. (ince Memedi ödünç almak için) arkadaşım "bende var, getiririm." dedi. bugun getirmiş. başlayacağım inşallah. https://www.kitapyurdu.com/kitap/ince-memed-1234-delta/299862.html&filter_name=ince memedİnce Memed e ne dersin
Cicoretti Teşekkür ederim. Hep beraber nice yıllara inşallah. Ayrıca ne özrü? iyi dileğin erkeni geçi olmaz. mühim olan önemseyip yazman. hem fena mı bir hafta boyunca her gün doğum günüm kutlanıyor; her gün bana insanlar iyi dilekte bulunuyor, dua ediyor. daha ne isterim?Herkese merhaba,
Kozmos yavas ilerliyor dün yanıma almayı unutunca ödünç aldıgım Cibran'dan Kırık Kanatlar' a başladım. Dili çok güzel tabirleri çok zarif.
Bu arada sevgili DonukPudra cıgıma sürprizi için de çok teşekkür ediyorum.
Sevgili DonukPudra ve Filozof__Prenses nice güzel yıllar geçirmenizi hep saağlıklı ve mutlu olmanızı dilerim. İyi ki doğdunuz. Geç kutlama için özür dilerim.
aynen öyle devam ediyor ama argosu çok komik gelir bana o kitabın. Ya da argosunun çevirisi diyeyim. :))) yanlız kitabın verdiği mesaj bence üzerine uzun uzun konusulması gerekn bir konu bence. Özgürlük kavramının sorgulanısı ve işlenisini çok begenmiştim ben. Umarım seversiniz siz de.
Haftasonu sana uygun mu?
Doğum günün kutlu olsun sevgili baykuş.Lavin ,
teşekkür ederim. Evet, iki gün önce doğum günümdü.
Hep birlikte nice güzel yaşlarımız olsun inşallah.
Kusura bakma canım , kalpten sonraki emoji yanlışlıkla olduDoğum günün kutlu olsun sevgili baykuş.