• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Selamlar:KK52:

Filozof__Prenses Filozof__Prenses bugünlerde doğum günündü değil mi? Hafızam çok iyi değil emin olamadım.

Yeni yaşın mutlu, huzurlu, sağlıklı ve neşeli gelsin. İyi ki doğdun.:KK36:
Lavin ,
teşekkür ederim. :KK60: Evet, iki gün önce doğum günümdü.
Hep birlikte nice güzel yaşlarımız olsun inşallah. :KK37:

Lavin ,
teşekkür ederim. :KK60: Evet, iki gün önce doğum günümdü.
Hep birlikte nice güzel yaşlarımız olsun inşallah. :KK37:
Doğum günün kutlu olsun.
İki gün önce doğum günü olan başka bir baykusumuz daha var.
DonukPudra DonukPudra iyiki doğdun canım
İkinize de sağlıklı ve mutlu uzun bir ömür diliyorum :KK200::KK200:

Doğum günün kutlu olsun.
İki gün önce doğum günü olan başka bir baykusumuz daha var.
DonukPudra DonukPudra iyiki doğdun canım
İkinize de sağlıklı ve mutlu uzun bir ömür diliyorum :KK200::KK200:
MAVİSU , teşekkür ederim.
DonukPudra ve benim doğum günüm aynı gün zaten fakat seneler sonra aynı gün! :sus: ben Donuk Pudracık'tan bi' beş altı yıl kadar önce dünyaya teşrif ettim. :sus: Çaktırma! :p

DonukPudra DonukPudra ' cığım, güzel burçtaşım; senin de yeni yaşın kutlu olsun. :KK200: Her şey gönlünce olsun. :KK68:

Herkese merhaba,
Kozmos yavas ilerliyor dün yanıma almayı unutunca ödünç aldıgım Cibran'dan Kırık Kanatlar' a başladım. Dili çok güzel tabirleri çok zarif.
Bu arada sevgili DonukPudra DonukPudra cıgıma sürprizi için de çok teşekkür ediyorum. :KK200:
Sevgili DonukPudra DonukPudra ve Filozof__Prenses Filozof__Prenses nice güzel yıllar geçirmenizi hep saağlıklı ve mutlu olmanızı dilerim. İyi ki doğdunuz. Geç kutlama için özür dilerim.:KK22:

Merhabalar
Anthony Burgess- otomatik portakal 35.sayfadayim Su ana kadar sadece argo kufur ve bir suru adi suç anlatımı var Birbirinle ayni olaylar oldu Ama bir yerde cok guzellesecek eminim Bu kitabi okuldaki rehber ogretmen arkadasim tavsiye etmisti ısrarla
aynen öyle devam ediyor ama argosu çok komik gelir bana o kitabın. Ya da argosunun çevirisi diyeyim. :))) yanlız kitabın verdiği mesaj bence üzerine uzun uzun konusulması gerekn bir konu bence. Özgürlük kavramının sorgulanısı ve işlenisini çok begenmiştim ben. Umarım seversiniz siz de.

herkese merhaba , mutlu günler dilerim. :KK200:
İnce Memed e ne dersin :KK48:
Sen böyle yazınca kütüphaneye baktım dün. (ince Memedi ödünç almak için) arkadaşım "bende var, getiririm." dedi. bugun getirmiş. başlayacağım inşallah. https://www.kitapyurdu.com/kitap/ince-memed-1234-delta/299862.html&filter_name=ince memed
Dördü bir kitap olan. :KK56:

O halde başlasın ortak okumamız. :spor:
:KK55::KK55::KK55:
Herkese merhaba,
Kozmos yavas ilerliyor dün yanıma almayı unutunca ödünç aldıgım Cibran'dan Kırık Kanatlar' a başladım. Dili çok güzel tabirleri çok zarif.
Bu arada sevgili DonukPudra DonukPudra cıgıma sürprizi için de çok teşekkür ediyorum. :KK200:
Sevgili DonukPudra DonukPudra ve Filozof__Prenses Filozof__Prenses nice güzel yıllar geçirmenizi hep saağlıklı ve mutlu olmanızı dilerim. İyi ki doğdunuz. Geç kutlama için özür dilerim.:KK22:

aynen öyle devam ediyor ama argosu çok komik gelir bana o kitabın. Ya da argosunun çevirisi diyeyim. :))) yanlız kitabın verdiği mesaj bence üzerine uzun uzun konusulması gerekn bir konu bence. Özgürlük kavramının sorgulanısı ve işlenisini çok begenmiştim ben. Umarım seversiniz siz de.
Cicoretti :KK37: Teşekkür ederim. Hep beraber nice yıllara inşallah. Ayrıca ne özrü? :oops: iyi dileğin erkeni geçi olmaz. mühim olan önemseyip yazman. :KK60: hem fena mı bir hafta boyunca her gün doğum günüm kutlanıyor; her gün bana insanlar iyi dilekte bulunuyor, dua ediyor. :KK22: daha ne isterim? :KK36:

M Mavisu27 Düğümlere Üfleyen Kadınlar kitabım geldi. Ne zaman başlamak istersen ben kendimi ona göre ayarlayayım. Muhtemelen elinde başka bir kitap var, bekleyebilirim. Var mı ortak okuma yapmak isteyen arkadaşlar?
Haftasonu sana uygun mu?
Bugün yeni bir kitaba başladım
Ama fazla ilerlemedim senin okuduğun başka bir şey yoksa yarın da baslayabiliriz canım.

Back