Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba arkadaslar. Son zamanlarda fazla okuyamadigim icin cok da paylasimda bulunamadim. Son 2-3 gundur biraz okuma hevesi geldi. Babamin Gozleri Kedi Gozleri ve Minka Abla kitaplarini bitirdim. Simdi Mezarimdam Yaziyorum'u okuyorum.

Günaydınlar iyi haftalar
Natsume güle güle büyüt bebeğini canım, Allah hayırlı uzun ömürler versin inşallah.
Bakıcımız rahatsızlandı yaklaşık 1 aydır sıkıntıdaydık eşimle dönüşümlü izin aldık biraz çocuklar kendileri idare etti.
Bugün başladı kendi de iyi çok şükür yedi yıldır çocuklarıma bakıyor aileden gibi oldu. Seneye bırakmayı düşünüyordum ama bu sene hazırlıksız yakalanınca baya bi afalladık.
Geçen hafta evdeydim iyi okurum dedim ama evdeyim hadi onuda yapayım bunu da yapayım derken günler nasıl geçti gitti anlamadım. Anca elimdeki Boleyn Mirası'nı bitirebildim.
Yeni kitabım Hasan Ali Toptaş - Heba

Günaydın herkese hayırlı sağlık dolu bir hafta dilerim.

Tekrar satışa çıksın diye beklediğim Tüfek, Mikrop ve Çelik satışa sunulmuş ama fiyatını görünce şok oldum 50.39 tl

Ben de şaşırdım o fiyata. Farklı bir yayınevi basmış yeniden. Eski yayını artık bulunmuyor.
Şuan A4 kağıt fiyatı geçen yılın iki katı, ülkemizde kağıt üretimi malesef yok, dışa bağlıyız bu da yeni basıldığı için fiyatı yüksek oldu bence liste fiyatı 69.9 ben kitap koalada 48.99tl'ye gördüm. Sahaflara gitsek sırf bu yazdıgım sebeplerden yüksek fiyat çekecekler. Normalde bireysel tepkiler gösteren biriyimdir ama kitap herşeyden önemli oldugundan bu fiyat da olsa, 100 tl de olsa okumak istiyorsam alacağım. Bu ülkede mutlu yaşamak isteseydik herşey başka türlü ilerlerdi. Sözlerim siyasi anlaşılmasın ama kendi kendine yeten bir ülkeden ne hale geldik canım çok sıkılıyor. Markette herşeyin menşeini okuyup türkiye de üretilmişse almaya çalışıyorum, özelikle yerli firmaları tercih etmeye çabalıyorum ama herşeyin hatta bakliyatın bile malesef ithal edildigi bu zamanda çok zorlanıyorum. İnşallah üretimimiz canlanır ve daha güzel günler bizi bekler.
Bu arada sanırım kitapkoalada işler iyi indirim oranlarını yukseltmişler genelde %25 falandı %30lara çıkarmışlar.

Ortaokul 1 ya da 2 deyken coğrafya hocama sordugum bir soruydu bu. ''neden kızıldereliler o medeniyete ulaşamamış '' diye sormuştum. Hocamızda adını unuttum her sorumu çok güzel cevaplardı. Şuan nostalji yaşadım , ouma listemde ön sıralara koyucam kitabı.

Ne guzel bir soru sormussun o yasta :) Kitap bir cok soruyu cevapliyor aslinda , ama bir cok da yeni soru getiriyor sahsen benim oyle oldu.

Teşekkür ederimm

Ne guzel bir soru sormussun o yasta :) Kitap bir cok soruyu cevapliyor aslinda , ama bir cok da yeni soru getiriyor sahsen benim oyle oldu.
Valla bu ara Kozmos okuyorum zaten kafam acayip sorularla dolu :)) işin içinden çıkamadıgım yerde kader diyecegim artık :))))

Belgeselini izlemistim kozmosun, cok acayip hissettiriyor gercekten :))
evet belgeseli varmış galiba dizi şeklinde. Aslında kitap çok güncel degil suana kadar biraz bilim biraz da astronominin tarihi olarak gidiyor ama yine de uzayla ilgili keşiflr, evrenin sonsuzluğu vs beni hep büyüledi. Bunu bitirince yine bi interstellar izlerim :)

Evrenin buyuklugu, insanin koca evren karsisindaki kucuklugu, onemsizligi? gibi seyleri kozmos dillendirdi ilk kez yada daha genis kitlelere ulasti bu fikirler diyelim. Zamnin kisa tarihini okumusmuydun? O beni zorladi biraz acikcasi birkac sene once okumaya calismistim ama tekrar deneyecegim. Buarada benim de en sevdigim filmlerdendir bilimkurgu filmleri ve dizileri :))

Herkese Merhaba
Mehmet RAUF - Eylül
sayfa...136
Eylül 'u ben de tekar okumak istiyordum eylul bitmeden :/
Ben ilk defa okuyorum. :) Güzel gidiyor.
Bakıcınıza geçmiş olsun BLOOM
Selam kızlar. Uzun süredir okuyamıyorum. Hiç bir yere yetişemiyormuşum gibime geliyor. Nasılsınız.
aleyküm selam ASMU sen nasılsın? Biz bildiğin gibi Kış geliyor belki okumalar daha düzene girer

Merhaba,

Bir süredir yine uğrayamadım, okunalarım hala düzensiz, tam düzeldim diyorum yine bir durgunlaşma başlıyor, zamanım yok da değil, okuyacak bol da zamanım var ama nedense alakasız şeylerle zaman öldürüyorum, mesela dün kendimi anime izlerken biraz ara vereyim dedim ve tuttuğum takımın geçmiş yıllardaki futbol ve basket maçlarını izlerken buldum, aslında biraz müzik dinlemek istemiştim ne ara oralara sürüklendim bilmiyorum.
Bugün nerede gözümü açacağım acaba diye korkmadan önce sabah kitap okudum biraz, rahatım.

Guermantes Tarafı 407. sayfadayım.

Umarım sizin okumalarınız daha istikrarlı olur ve keyif alarak sayfaların tadını çıkartırsınız. Kısacası, benim gibi olmayın.

İyim çok şükür sen nasılsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…