- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #26.421
Selam kızlar, yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler
Çalıkuşu devam, 350 falan sanırım, çok güzel gidiyor
Çalıkuşu devam, 350 falan sanırım, çok güzel gidiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etsiz yasamak o kadar zor geliyor ki .2.5 aydır rafine şeker ve paketlenmiş gıdayı bıraktım mesela ama et olmadan ben yaşayabilir miyim? Senin paylaşımlarını izlediğimde biraz araştırma yaptigimda kendimi yam yam gibi hissediyorum ama koskocaman amam var . Hatta 10 günlük çay kahve arınması bile yapiyorim ama etSelam dün hiç okumadım sanırım antrenman yaptım ve azalan gücüm karsısında hayrete düştüm. Neyse toparlıcaz insallah. Bu arada geçen hafta kapsamlı bir tahlil yaptırdım kızlar sizlerle paylasmak istiyorum. 10 aydır ejetaryenim biliyorsunuz süt ürünlerini tuketiyorum ama özellikle peyniri azalttım yavas yavas ve süt tükemimi de öyle . Vegan sütleri tercih ediyorum. Yumurta yemem zaten ama kek vsnin icinde yiyorum. Ve tetkiklerim çok iyi geldi özellie vitamin B12 445 geldi bunu beklemiyordum toplamda 10 ay boyunca 30 tablet b12 destegi almıstım. Depo demir ve kan değerlerim de çok iyi geldi. Korkulacak pek birsey de yokmuş. İleriki zamanlarda düşünenler için söylüyorum.
ama bi süre sonra yok artık hadi be kalk ordan diyesi geliyor insanın. :))))
oşgeldiniz burayı seveceginizi umuyorum.
canım ben çok et seven biri degildim geçmişimde ama 4 yıllık aktif bir bodybuilding fitness geçmişim var biliyorsun ve o dönemde tabiri caizse hayvanlar gibi et tükettim. Ve. karar vermek isteyip çok korkuyordum ya yapamazsam canım çekerse falan diye vejetaryenlıga geçmeden önce bi kararsızlık dönemim oldu , sonra bi anda bir görüntüyle daha fazla beklemeyecegimi hissederek bıraktım. Belki henüz hazır degilsindir çok da kendine eziyet etme sonucta çocukluktan gelen bir alışkanlık var ve bunu bırakmak kolay olmuyor. Hele ki ülkemizde her yer kebabcı. Ama ben kendimden pay biceyim ac kalmıyorsun ve sofradan daha hafif hissederek kalkıyorsun. Mesela benim canım hiç etli birşey çekmedi sadece ara sıra lahmacun istiyorum onun da veganını buldum çözdüm işi. :) eger bırakmak istiyorsan miktarını azaltıp yanına baklagıllerden koyabilirsin mesela sonra azaltır ya da kesersin ama dedigim gibi çok yüklenme kendine hazır olacagın bir an vardır belki , ben bir de ilk baslarda sürekli kötü icerikli videolar izledim, aklıma iyice kazınsın diye her gün aglıyordum eşim artık kızmaya baslamıstı izlememe ama zor da olsa kararımı devam ettirmemde çok yardımcı oluyor. Daha pozitif bir yönlendirme için de vegandiyetisyen var onu takip ediyorum. Ve tavsiye ediyorum . Mesela o veganlığın aslında pahalı olmadıgını ve mutfagımızda yüzlerce vegan alternatif oldugunu gösteriyor o sebeple cok faydalı buluyorum. Bi vegan süt olmuş 32 tl ben vermem o parayı kendim evde en fazla 5 tlye belki mal ederim. ya da ne biliyim kinoa yiyecegime bulgur yerim gibi örnekleri var.Etsiz yasamak o kadar zor geliyor ki .2.5 aydır rafine şeker ve paketlenmiş gıdayı bıraktım mesela ama et olmadan ben yaşayabilir miyim? Senin paylaşımlarını izlediğimde biraz araştırma yaptigimda kendimi yam yam gibi hissediyorum ama koskocaman amam var . Hatta 10 günlük çay kahve arınması bile yapiyorim ama et
Ben de iki gün önce bir hesap gördüm deri koltukları bile boyuyorlarmıs ve eski ya da sıradan dolapları, masaları harika yapmışlar. Hatta fayans bile boyamıslar inanamadım. İçimde minik bir Derya Baykal var uyanırsa diye korkuyorum :))Merhaba arkadaşlar, bu aralar okuyamayanlarda ben de varım.
Ev dekorasyon -değişim ile ilgili araştırmalar ve çalışmalar içerisindeyim
yeni katılan arkadaşlar ,hoşgeldiniz. Keyifli paylaşımlar diliyorum.
Yusuf Atılgan- Anayurt Oteli'ne başladım baya da oluyor başlayalı ama sarmadı pek ya ve hayal kırıklığı yarattı biraz.. Bir yandan da Bir Kadının Yaşamından 24 Saat e başladım Stefan Zweig onu beğendim şimdilik..
Çünkü kitap fiyatları artmışPosta Kutusundaki Mızıka bitti. Bayılarak okudum, altını çizdim, notlar aldım. Bir kitabı tekrar okumuşluğum yoktur ama bu kitabı ilerde yine elime alacağım.
Şimdi Sofie'nin Dünyasını okuyorum.
Dün kitap yurdunda Tüfek, Mikrop ve Çelik %50 indirimdeydi. Yanına Yılmaz Özdil'in Mustafa Kemal ve Ece Temelkuran'ın Düğümlere Üfleyen Kadınlar'ı da ekledim. Hemen gelseler keşke. Nedense bu aralar sitenin kitap teminiyle ilgili aşırı şikayeti var.
cok tatlisinEtsiz yasamak o kadar zor geliyor ki .2.5 aydır rafine şeker ve paketlenmiş gıdayı bıraktım mesela ama et olmadan ben yaşayabilir miyim? Senin paylaşımlarını izlediğimde biraz araştırma yaptigimda kendimi yam yam gibi hissediyorum ama koskocaman amam var . Hatta 10 günlük çay kahve arınması bile yapiyorim ama et
Etten vazgecemesem de yazdiklarin cok ilgimi cekiyor. Lütfen edindigin bilgileri bizimle paylasmaya devam et. Ben cok sey ögreniyorum senin paylasimlarindan. Ben de sekerden uzak durmaya calisiyorum. Ambalajli ürünler kendim pek tüketmiyorum ama cocuklar isteyince aliyoruz bazen.Günaydın hanımlar bugun varlık ve yaratılış bilinci kaynaklı bir mutluluğum var size de bulaşşın. Varoluş sürecimizi sürekli sorgulasam da şükür etmek gerçekten bir terapi gibi ve hatta aldıgımız nefesin giriş e çıkış yolunu takip ederek bile hayatın gücünü hissederek rahatlamak mümkün. Mutlu bir gün geçirmenizi dilerim .
Kozmos' u pek okuyamadım etrafım ben kitap okurken benimle sohbet etmeye çalışan insanlarla dolu :)))))
canım ben çok et seven biri degildim geçmişimde ama 4 yıllık aktif bir bodybuilding fitness geçmişim var biliyorsun ve o dönemde tabiri caizse hayvanlar gibi et tükettim. Ve. karar vermek isteyip çok korkuyordum ya yapamazsam canım çekerse falan diye vejetaryenlıga geçmeden önce bi kararsızlık dönemim oldu , sonra bi anda bir görüntüyle daha fazla beklemeyecegimi hissederek bıraktım. Belki henüz hazır degilsindir çok da kendine eziyet etme sonucta çocukluktan gelen bir alışkanlık var ve bunu bırakmak kolay olmuyor. Hele ki ülkemizde her yer kebabcı. Ama ben kendimden pay biceyim ac kalmıyorsun ve sofradan daha hafif hissederek kalkıyorsun. Mesela benim canım hiç etli birşey çekmedi sadece ara sıra lahmacun istiyorum onun da veganını buldum çözdüm işi. :) eger bırakmak istiyorsan miktarını azaltıp yanına baklagıllerden koyabilirsin mesela sonra azaltır ya da kesersin ama dedigim gibi çok yüklenme kendine hazır olacagın bir an vardır belki , ben bir de ilk baslarda sürekli kötü icerikli videolar izledim, aklıma iyice kazınsın diye her gün aglıyordum eşim artık kızmaya baslamıstı izlememe ama zor da olsa kararımı devam ettirmemde çok yardımcı oluyor. Daha pozitif bir yönlendirme için de vegandiyetisyen var onu takip ediyorum. Ve tavsiye ediyorum . Mesela o veganlığın aslında pahalı olmadıgını ve mutfagımızda yüzlerce vegan alternatif oldugunu gösteriyor o sebeple cok faydalı buluyorum. Bi vegan süt olmuş 32 tl ben vermem o parayı kendim evde en fazla 5 tlye belki mal ederim. ya da ne biliyim kinoa yiyecegime bulgur yerim gibi örnekleri var.
Neyse cok konustum herkesin bu kavrayısa girmesini diledigimden bu konu acılınca hic susmuyorum. Sıktıysam bütün arkadaslardan özür dilerim .
Bu arada içerik kontrolu yapabilecegimiz web sayfaları var aldıgınız her ambalajlı üründe yiyecekten tutun da kozmetik temizlik malzemesine kadar kontrol edebilirsiniz. Bir örnek; yiyecekte üretim tarihinin yanında parantez icinde f harfi varsa fruktoz surubu iceriyor demektir.
Evet aslında Anayurt Oteli' ni de sevdim ama Aylak Adam' a bayıldım resmen.Anayurt Oteli'ni geçen ay okudum. Ama Aylak Adam kitabını daha çok beğendim. Hatta Cicoretti de aynı fikirdeydi. :)
Ama Zweig harika bir yazar. Okuduğum -sanırım- 7 kitabını da çok sevdim.
teşekkür ederim.İyim çok şükür sen nasılsın.
Aramıza hoş geldiniz.Merhaba bende aranıza katılabilir miyim?
Hoş geldiniz.Gunaydinlar ben dw katilmak istiyorum araniza.kpsa surecinde okumayi cok ihmal ettim yeniden baslayacagim baslarda cok agir olmasin biraz cerezlik kitaplarla baslayim diyorum.sonra da sizin tavsiyeleriniz uzerine halk kutuphanesine kendimk atmayi dusunuyorum :)
Hoş geldiniz.Şahane bir yer keşfettim muhakkak, herkese merhabalar,
Ben şuan İclal Aydın'ın Üç Kız Kardeş kitabına başladım.
Hoş geldiniz.Kizlar merhaba ben de araniza katilmak istiyorum aslinda hamilelik döneminde de bu konuya yazmıştım yanlis hatitlamiyorsam Amacim ozellikle dogum oncesi izinde bol bol kitap okumakti ama hic de oyle olmadi
Simdi dort aylik bebisimle bütün gün zaman geçirdikten sonra gece tam da yatmadan once kendime yarim saat kitap okuma vakti yarattim ve bu bana cok iyi gelmeye basladi
Diğer topiğe sadece bitirdigimiz kitabin ismini yaziyoruz degil mi kizlar?
Hoş geldin minerva, dün mü önceki gün mü aklımdaydınSelamlar hanımlar ben döndüm :)
Bir şeftali bin şeftaliyi almıştım çocukken okumadım diye hatırlıyorum çok hüzünlü bir kitapmis( ve rızanın imalatı isimli bir kitaba başlamamakta çalışıyorum. Okuduğum kısımları bile çok sevdim ana akım medyanın üzerimizdeki gücü üzerine bir kitap şimdiden öneririm m ama puntolar minnacık sayfa sayısı baya var :)
ben de CicorettiEtten vazgecemesem de yazdiklarin cok ilgimi cekiyor. Lütfen edindigin bilgileri bizimle paylasmaya devam et. Ben cok sey ögreniyorum senin paylasimlarindan. Ben de sekerden uzak durmaya calisiyorum. Ambalajli ürünler kendim pek tüketmiyorum ama cocuklar isteyince aliyoruz bazen.
Teşekkür ederim :) kimseyi de sıkmadan aklımdakileri ya da yeni öğrendigim seyleri yeri gelince yazmaya çalışırım.Etten vazgecemesem de yazdiklarin cok ilgimi cekiyor. Lütfen edindigin bilgileri bizimle paylasmaya devam et. Ben cok sey ögreniyorum senin paylasimlarindan. Ben de sekerden uzak durmaya calisiyorum. Ambalajli ürünler kendim pek tüketmiyorum ama cocuklar isteyince aliyoruz bazen.
Sıkılmıyoruz asla canim :) devam et bir şekild e sarsılmamız gerekiyor. Şimdilik bana uzak ama belki bir gün:)Teşekkür ederim :) kimseyi de sıkmadan aklımdakileri ya da yeni öğrendigim seyleri yeri gelince yazmaya çalışırım.
Platin günü sebebiyle aşırı yığılma olmuş o nedenle siparişler gecikmiş.Posta Kutusundaki Mızıka bitti. Bayılarak okudum, altını çizdim, notlar aldım. Bir kitabı tekrar okumuşluğum yoktur ama bu kitabı ilerde yine elime alacağım.
Şimdi Sofie'nin Dünyasını okuyorum.
Dün kitap yurdunda Tüfek, Mikrop ve Çelik %50 indirimdeydi. Yanına Yılmaz Özdil'in Mustafa Kemal ve Ece Temelkuran'ın Düğümlere Üfleyen Kadınlar'ı da ekledim. Hemen gelseler keşke. Nedense bu aralar sitenin kitap teminiyle ilgili aşırı şikayeti var.