Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Evet Kosmos bir nevi guncel fizigi halka acan bir kapi olabilir ben de 1-2 yil once okudum Zamanin Kisa Tarihi' ni bana cok teknik gelmemisti okurken ve cok sevmistim. Ben de ozellikle kuantum fizigi ve uzay konulu hersey hayranlik uyandiriyor, hele bir de kurgusu iyiyse.

Ahaaha canim Oblomov ve hirkasi en sevdigim karakterlerden biridir.

Messinin golunden girip Seda Sayandan cikmak diye bir espirimiz var bizim aramizda yine Seda Sayana gelmeden farketmissin

İyi geceler.
Dervişin Teselli Koleksiyonu
Sayfa 198.

Arkadaşımın önerisiyle okuyorum.
Güzel bir kitap.
En azından benim ihtiyacım olan teselli, tevekkül, sabır vs örnekleriyle okudukça beni rahatlattı.
Yer yer sıkılıyorum çok fazla ve bilindik dini menkıbelere yer veriyor bazi sayfalarda ama genel itibariyle iyi.

Selam dün hiç okumadım sanırım antrenman yaptım ve azalan gücüm karsısında hayrete düştüm. Neyse toparlıcaz insallah. Bu arada geçen hafta kapsamlı bir tahlil yaptırdım kızlar sizlerle paylasmak istiyorum. 10 aydır ejetaryenim biliyorsunuz süt ürünlerini tuketiyorum ama özellikle peyniri azalttım yavas yavas ve süt tükemimi de öyle . Vegan sütleri tercih ediyorum. Yumurta yemem zaten ama kek vsnin icinde yiyorum. Ve tetkiklerim çok iyi geldi özellie vitamin B12 445 geldi bunu beklemiyordum toplamda 10 ay boyunca 30 tablet b12 destegi almıstım. Depo demir ve kan değerlerim de çok iyi geldi. Korkulacak pek birsey de yokmuş. İleriki zamanlarda düşünenler için söylüyorum.
O rehavet bana da bulaştı cico, çıkamıyorum yataktan ama neyse ki okumaya üşenmiyorum şimdilik :)
ama bi süre sonra yok artık hadi be kalk ordan diyesi geliyor insanın. :))))

oşgeldiniz burayı seveceginizi umuyorum.

Az evvel okudugum şeyi sizinle paylaşmak istedim.
  1. Amazon Türkiye’ye hızlı girdi ve bir anda çok yüksek iskonto oranları uygulamaya başladı. Destekçi yayınevlerimizin bile daha altında iskonto uyguladılar. Örneğin 10 TL’ye aldıkları bir kitabı % 45 iskonto ile 5.5 TL’ye aldılar ama 5.2 TL’ye sattılar, yani koparmaya gelmişler. Aradaki farkı da sübvanse ediyorlar. Bunun sektör için iyi mi yoksa kötü mü olduğundan emin değiliz ama finansal güçleri çok yüksek, dolayısıyla zarar ederek piyasada hâkim olmaya devam edebilirler. Sanıyoruz Amazon’a, KitapYurdu’da katıldı ve kıyasıya rekabet başladı. Bizim % 40 iskonto ile alamadığımız kitabı neredeyse % 50 iskonto ile satmaya başladılar. Tüketici olarak da siz elbette bu kadar indirime kayıtsız kalmamalısınız. Bu rekabet savaşı bitince yine bize gelirsiniz. Bu savaşa katılamayacağız. Zaten katılırsak var olmadan yok oluruz. Piyasa ise bu büyük dalgalı minik heyecanları aşıp, sakin sulara dönmek zorunda kalacaktır. Sabırla bekliyoruz.
devamı için
https://blog.kitapkoala.com/bu-ay-n...=1878555&utm_source=sendpulse&utm_medium=push

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…