• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Tekrar satışa çıksın diye beklediğim Tüfek, Mikrop ve Çelik satışa sunulmuş ama fiyatını görünce şok oldum 50.39 tl
Ben suan onu okuyorum :) ozellikle siyaset bilimi ogrencilerine okuma tavsiyesi olarak verilen bir kitapmis. Genel olarak bazi cografyadaki insanlar digerlerinden neden daha once gelisti ve ustunluk kurdu sorusuna odaklaniyor. Daha ilk ceyregindeyim ama tavsiye ederim. Buarada gercekten pahaliymis ve cok gec araliklarla yayina cikiyor diye biliyorum.

Son düzenleme:
Bir ara konışmuştuk şöyle ki; eskiden okuduğumuz ama bir şekilde hakkını veremediğimiz ya da tadı damağımızda kalan kitapları yeniden okuyacağız
Ya da bazı kült eserler var geç kaldığımızı düşündüğümüz, bir türlü elimizin gitmediği kitapları birlikte okuyalım

İlk okuma için benim teklifim Tehlikeli Oyunlar
Okuyalım derseniz Pazartesi günü başlayalım :KK76:
Her ay teklifte bulunuruz kabul görenler okunur ne dersiniz
En sevdigim kitaplardan biridir, katilmayi isterdim ama tedarik edemeyecegim icin katilamam malesef

Günaydın kızlar Leyla ile Mecnun sayfa 159 bu ay ilk kez tamamını anlayabildiğim bir kitap okuyorum çok mutlu çok keyifliyim.:süslü:

loliss loliss Tehlikeli Oyunlar okumayı çok istediğim bir kitap ama bilemedim ki okumaya hazır mıyım :işsiz:

_Lavin_ _Lavin_ belki kısa ve kolay okunan kitaplar seçersen daha rahat okursun, bir de e pub olup telefondan okuyunca her boşlukta kolay okunabiliyor.

Selam Kızlar

Suç ve Ceza son 100 sayfa hakkını veremedim çok kaldı elimde ama keyif alarak okuyorum.

Benim de en sevdiğim kitaplardandır
İstersen pdf olarak gönderebilirim

Bana gönderir misin:))
Bende katılayım bu arada kitabı da alırım gelene kadar da pdf okurum.

Merhaba hanimlar,

epeydir elime kitap alamiyorum. Daha dogrusu kitabi elime aliyorum, oksuyorum; kapagini aciyorum, ilk sayfalara göz atiyorum. Seni aksama okuyacagim diyorum ama aksam bir uyku bastiriyor, sormayin:KK43::KK43:

Günlerim cok yogun geciyor, aksam olunca da böyle sizip kaliyorum. Tehlikeli Oyunlar kitap okumasina katilamayacagim, ama sizlere keyifli okumalar diliyorum.
Selamlar, sevgiler:KK200:

Selam baykuşlar.
En son iki gün önce Sherlock Holmes
Gerçekler Kanıt İster'i bitirdim.
Bildirim yapamıyorum mesajları düzenli okuyamıyorum.
Hem okula başladım
Hem oğlumla tuvalet eğitimine başladık surekli gözüm üstünde tetikteyim :KK8:

loliss loliss tahlikeli oyunları geçen sene okumasaydim katilirdim ben de.
Yine her ay ortak okuma yapıyor muyuz ben kitap isimlerine rastlayamiyorum okuduğum mesajlarda. Yoksa hep katılmak isterim.

Natsume Natsume hayırlı olsun güle gule, sağlıkla, kolaylıkla büyüt bebeğini canım

Bu arada canimm @Geveze_kelebek bebeğime çok şirin hem de el emeği bir hediye yollmis bizi coook mutlu etti :KK200::KK200::KK200::KK200:

Back