• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Selamlar
Sevmek, Sevinmek, İyi Şeyler Üstüne sayfa 100

11 günlük mimnağımla ilgilenmekten, uyuduğu zamanlarda da nesef alıyor mu, rahat mı, üşüyor mu, terlemiş mi vs vs diye nöbet tutmaktan pek okuyamıyorum.:anne:

11 günlük minnağın dünyamıza hoşgeldi :KK200:
Sağlıklı, mutlu, huzurlu, sizlerle birlikte güzel bir hayatı olsun inşallah :KK200:

Selam kizlar , my abandonment bitti. Su an kitap grubum tartismaya baslamis olmali, aralarinda olmak isterdim ama hava cok fena gidemedim.
Kitaba gelecek olursak, ingilizce okurken hic zorlanmadim ve 3 gunde bitti neredeyse. 13 yasinda bir kizi koruyucu ailesinden kaciran vietnam gazisi babasi ve kizinin 4 yil boyunca bir kent ormaninda yasamasi ve arkasindan bir kosucu tarafindan goruldukten sonra degisen hayatlarini anlatiyor. Kitabin dilini sevmedim, genc kizin dilinden anlatiyor ama fazla disardan en azindan ben kizin duygularini hic alamadim. Sonu cok havada kalmis. Konu gercek hikayeymis ama sanirim kitabin ikinci bolumu yazarin hayaldunyasi. Dilden dolayi ben bircok yerini anlamadim sanmistim ama goodreads yorumlarina baktim ve herkesin karmakarisik kaldigini gordum rahatladim:KK37:. Tavsiye etmem ama filmi izlenebilir, yeni vizyona girecekmis. Room gibi guzel bir konu. Simdi Guns, germs and steel' e devam edecegim. 100. Sayfadaydim galiba

Günaydınnn Sherlock Holmes Suç Detayda Saklıdır çok az kaldı ama okuyacak zaman bulamıyorum elime ancak gece alıyorum uyuyup kalıyorum maalesef. Bugün çabalayıp bitirmek istiyorum.

Çok okuyabiliyormuşum gibi kitap almaya da devam ediyorum. PAzartesi kitapyurdu kampanyasındn merak ettiğim iki kadın yazarın kitaplarını sipariş ettim. Sizlere de fikir olması için paylaşayım:

Nohut Oda-Melisa Kesmez
Yavaş-Nihan Eren
İkisini de çok duydum hem kadın hem öyküsü hem de genç edebiyat olması açısından farklı bir deneyim olacak okumak.

Sherlock holmes Suç Detayda Saklıdır bitti

Ve Dağlar Yankılandı'ya başlayacağım. O kadar zamansızlıkla okuyorum ki gitgide aldığım keyif azalıyor kitaplardan. Ara vereyim desem ne yapayım 2 yıl ara mı vereyim öyle de olmaz.

Var mı derdime bir çareo_O
Kendini en iyi sen bilirsin canım
Senin hayatında kitaplar hep vardı yine olacak, keyif almıyorsan zorlama kendini kızlar biraz elimden çıkana kadar ara ver istersen :KK200:

Bilmiyorum iyice uzaklaşmak da istemiyorum sanki ara versem kopup gidecek gibiyim.
Ara veririsen özlem olur belki o zaman daha verimli olursun. Bana öyle olmuştu. Bir kaç ay okumadım sonra okumak çok daha keyifli geldi. Tabi sen kendini daha iyi bilirsin

Loliss, benim bilgim yoktu.
Ben de katılmak isterim. :)
Bir ara konışmuştuk şöyle ki; eskiden okuduğumuz ama bir şekilde hakkını veremediğimiz ya da tadı damağımızda kalan kitapları yeniden okuyacağız
Ya da bazı kült eserler var geç kaldığımızı düşündüğümüz, bir türlü elimizin gitmediği kitapları birlikte okuyalım

İlk okuma için benim teklifim Tehlikeli Oyunlar
Okuyalım derseniz Pazartesi günü başlayalım :KK76:
Her ay teklifte bulunuruz kabul görenler okunur ne dersiniz

Back