- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #26.361
Ben suan onu okuyorum :) ozellikle siyaset bilimi ogrencilerine okuma tavsiyesi olarak verilen bir kitapmis. Genel olarak bazi cografyadaki insanlar digerlerinden neden daha once gelisti ve ustunluk kurdu sorusuna odaklaniyor. Daha ilk ceyregindeyim ama tavsiye ederim. Buarada gercekten pahaliymis ve cok gec araliklarla yayina cikiyor diye biliyorum.Tekrar satışa çıksın diye beklediğim Tüfek, Mikrop ve Çelik satışa sunulmuş ama fiyatını görünce şok oldum 50.39 tl
En sevdigim kitaplardan biridir, katilmayi isterdim ama tedarik edemeyecegim icin katilamam malesefBir ara konışmuştuk şöyle ki; eskiden okuduğumuz ama bir şekilde hakkını veremediğimiz ya da tadı damağımızda kalan kitapları yeniden okuyacağız
Ya da bazı kült eserler var geç kaldığımızı düşündüğümüz, bir türlü elimizin gitmediği kitapları birlikte okuyalım
İlk okuma için benim teklifim Tehlikeli Oyunlar
Okuyalım derseniz Pazartesi günü başlayalım
Her ay teklifte bulunuruz kabul görenler okunur ne dersiniz
En sevdigim kitaplardan biridir, katilmayi isterdim ama tedarik edemeyecegim icin katilamam malesef
Cok tesekkur ederim ama bilgisayardan yada telefon ekranindan okuyamiyorum, gozum cok yoruluyor malesef.Benim de en sevdiğim kitaplardandır
İstersen pdf olarak gönderebilirim
bakalım zaten okumuyor gibi bir şeyim.Hiç merak etme sen 1 2 günlük okur değilsin ki, daha özlemle sarılırsın bence
Benim de en sevdiğim kitaplardandır
İstersen pdf olarak gönderebilirim
Eylül 'u ben de tekar okumak istiyordum eylul bitmeden :/herkese merhaba kitapsever kızlar...
Hayırlı cumalar dilerim.
Mehmet RAUF - Eylül
sayfa...102
Teşekkür ederimmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?