- 4 Ocak 2017
- 2.316
- 6.764
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #26.401
Merhaba bende aranıza katılabilir miyim?
Merhaba hoşgeldiniz.
Elbette. Keyifli okumalar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet Kosmos bir nevi guncel fizigi halka acan bir kapi olabilir ben de 1-2 yil once okudum Zamanin Kisa Tarihi' ni bana cok teknik gelmemisti okurken ve cok sevmistim. Ben de ozellikle kuantum fizigi ve uzay konulu hersey hayranlik uyandiriyor, hele bir de kurgusu iyiyse.Evrenin buyuklugu, insanin koca evren karsisindaki kucuklugu, onemsizligi? gibi seyleri kozmos dillendirdi ilk kez yada daha genis kitlelere ulasti bu fikirler diyelim. Zamnin kisa tarihini okumusmuydun? O beni zorladi biraz acikcasi birkac sene once okumaya calismistim ama tekrar deneyecegim. Buarada benim de en sevdigim filmlerdendir bilimkurgu filmleri ve dizileri :))
Ahaaha canim Oblomov ve hirkasi en sevdigim karakterlerden biridir.Selam kızlar dün akşam Oblomov'a başladım, uzun zamandır merak ettiğim bir klasikti. 50li li sayfalardayım, Oblomov kitabın başından bu yana henüz yatağından kalkıp bir iş yapmaya başlamadı, merakla okuyorum ne zaman başlayacak diye :)
Hosgeldiniz.Merhaba bende aranıza katılabilir miyim?
Messinin golunden girip Seda Sayandan cikmak diye bir espirimiz var bizim aramizda yine Seda Sayana gelmeden farketmissinMerhaba,
Bir süredir yine uğrayamadım, okunalarım hala düzensiz, tam düzeldim diyorum yine bir durgunlaşma başlıyor, zamanım yok da değil, okuyacak bol da zamanım var ama nedense alakasız şeylerle zaman öldürüyorum, mesela dün kendimi anime izlerken biraz ara vereyim dedim ve tuttuğum takımın geçmiş yıllardaki futbol ve basket maçlarını izlerken buldum, aslında biraz müzik dinlemek istemiştim ne ara oralara sürüklendim bilmiyorum.
Bugün nerede gözümü açacağım acaba diye korkmadan önce sabah kitap okudum biraz, rahatım.
Guermantes Tarafı 407. sayfadayım.
Umarım sizin okumalarınız daha istikrarlı olur ve keyif alarak sayfaların tadını çıkartırsınız. Kısacası, benim gibi olmayın.
O rehavet bana da bulaştı cico, çıkamıyorum yataktan ama neyse ki okumaya üşenmiyorum şimdilik :)Ahaaha canim Oblomov ve hirkasi en sevdigim karakterlerden biridir.
Hoşbulduk :)Hosgeldiniz.
Merhabalar hoşgeldinizMerhaba bende aranıza katılabilir miyim?
Messinin golunden girip Seda Sayandan cikmak diye bir espirimiz var bizim aramizda yine Seda Sayana gelmeden farketmissin
Merhaba, hoş geldiniz, keyifli okumalar.
ucuz atlatmışsın :))
Cidden ya o kadar sürüklenmedim şükür, erken fark ettim. Messi'ye de baktım ama bak, başlangıç doğruymuş.
ama bi süre sonra yok artık hadi be kalk ordan diyesi geliyor insanın. :))))O rehavet bana da bulaştı cico, çıkamıyorum yataktan ama neyse ki okumaya üşenmiyorum şimdilik :)
oşgeldiniz burayı seveceginizi umuyorum.Gunaydinlar ben dw katilmak istiyorum araniza.kpsa surecinde okumayi cok ihmal ettim yeniden baslayacagim baslarda cok agir olmasin biraz cerezlik kitaplarla baslayim diyorum.sonra da sizin tavsiyeleriniz uzerine halk kutuphanesine kendimk atmayi dusunuyorum :)