- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #26.341
Selamlar
Sevmek, Sevinmek, İyi Şeyler Üstüne sayfa 100
11 günlük mimnağımla ilgilenmekten, uyuduğu zamanlarda da nesef alıyor mu, rahat mı, üşüyor mu, terlemiş mi vs vs diye nöbet tutmaktan pek okuyamıyorum.
11 günlük minnağın dünyamıza hoşgeldi
Sağlıklı, mutlu, huzurlu, sizlerle birlikte güzel bir hayatı olsun inşallah
İnsallah severek okursun canım. Ben teşekkür ederim.Kitap yorumu için teşekkürler. Alışveriş listeme ekledim, çok ilgimi çekti kitap.
Ben de şaşırdım o fiyata. Farklı bir yayınevi basmış yeniden. Eski yayını artık bulunmuyor.Tekrar satışa çıksın diye beklediğim Tüfek, Mikrop ve Çelik satışa sunulmuş ama fiyatını görünce şok oldum 50.39 tl
Tekrar satışa çıksın diye beklediğim Tüfek, Mikrop ve Çelik satışa sunulmuş ama fiyatını görünce şok oldum 50.39 tl
Kendini en iyi sen bilirsin canımSherlock holmes Suç Detayda Saklıdır bitti
Ve Dağlar Yankılandı'ya başlayacağım. O kadar zamansızlıkla okuyorum ki gitgide aldığım keyif azalıyor kitaplardan. Ara vereyim desem ne yapayım 2 yıl ara mı vereyim öyle de olmaz.
Var mı derdime bir çare
Loliss, benim bilgim yoktu.Selamlar baykuşlarım
YENİDEN OKUYALIM
Böyle bir etkinlik yapalım demiştik hatırlar mısınız?
İlk okuma için Oğuzcuğum Atay’dan TEHLİKELİ OYUNLAR okuyalım mı?
Kendini en iyi sen bilirsin canım
Senin hayatında kitaplar hep vardı yine olacak, keyif almıyorsan zorlama kendini kızlar biraz elimden çıkana kadar ara ver istersen
Ara veririsen özlem olur belki o zaman daha verimli olursun. Bana öyle olmuştu. Bir kaç ay okumadım sonra okumak çok daha keyifli geldi. Tabi sen kendini daha iyi bilirsinBilmiyorum iyice uzaklaşmak da istemiyorum sanki ara versem kopup gidecek gibiyim.
Bir ara konışmuştuk şöyle ki; eskiden okuduğumuz ama bir şekilde hakkını veremediğimiz ya da tadı damağımızda kalan kitapları yeniden okuyacağızLoliss, benim bilgim yoktu.
Ben de katılmak isterim. :)
Hiç merak etme sen 1 2 günlük okur değilsin ki, daha özlemle sarılırsın benceBilmiyorum iyice uzaklaşmak da istemiyorum sanki ara versem kopup gidecek gibiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?