- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.942
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #26.321
Günaydın mutlu haftalar
Sherlock Holmes Suç Detayda Saklıdır-239
Sherlock Holmes Suç Detayda Saklıdır-239
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyy hayırlı olsun,Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin.Selamlar
Sevmek, Sevinmek, İyi Şeyler Üstüne sayfa 100
11 günlük mimnağımla ilgilenmekten, uyuduğu zamanlarda da nesef alıyor mu, rahat mı, üşüyor mu, terlemiş mi vs vs diye nöbet tutmaktan pek okuyamıyorum.
Teşekkür ederimOyyy hayırlı olsun,Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin.
Teşekkür ederim
Natsume , hoş gelmiş minik yavrun! Güle güle sağlıkla huzurla büyüt inşallah; analı babalıSelamlar
Sevmek, Sevinmek, İyi Şeyler Üstüne sayfa 100
11 günlük mimnağımla ilgilenmekten, uyuduğu zamanlarda da nesef alıyor mu, rahat mı, üşüyor mu, terlemiş mi vs vs diye nöbet tutmaktan pek okuyamıyorum.
Hayırlı olsun miniğin gözünüz aydın
Herkese mutlu haftalar dilerim.
Paul Kalanithi - Son Nefes Havaya
Karışmadan
Sayfa 66
Natsume , hoş gelmiş minik yavrun! Güle güle sağlıkla huzurla büyüt inşallah; analı babalı
Sağ olun çok teşekkür ederim.Natsume bebeğini sağlıkla büyüt, hayırlı bir ömrü olsun inşallah
Ay bir bebiş daha gelmiş hoş gelmiş. Allah analı babalı büyütsün ,hayırlı olsun canım
Natsume canım hayırlı olsun bebegine ve ailene sağlıkla dolu mutlu uzun bir ömür diliyorum. İnsallah uykusuz kalmadan zorlanmadan büyütürsün minnağı.
Aminn teşekkr ederim arkadaşlar.Günaydın
Natsume hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün, sağlıkla mutlulukla inşallah
Tahsin Yücel-Gökdelen bitti. Bu ay okuduğum diğer kitaplar gibi yavaş okuyabildim ve tam anlayamadığım kısımları oldu ama sevdim yinede. Kitap 2073 yılı Türkiye'sinde geçiyor ve yargının özelleştirmesini anlatıyor. Aslında uzun uzadıya bir yorum yazmak isterdim kitapla ilgili ama beceremedim.
Bu sabah Leyla ile Mecnun'a başladım ve metrobüsten yüzümde kocaman bir gülümsemeyle indim
Kitap yorumu için teşekkürler. Alışveriş listeme ekledim, çok ilgimi çekti kitap.Günaydın herkese,
Kirliydi Kar bitti. Ben severek okudum. Yorumumu ekliyorum.
Georges Simenon' u ilk okuyuşum oldu.
Kirliydi Kar tam da ismi gibi, biraz kasvetli bir kitap. Elbette 2. dünya savaşında işgal edilmiş bir ülkede geçen bir kitabın neşe saçmasını bekleyemeyiz. Alman işgali altındaki Fransa' da neredeyse duygusuz diyebileceğimiz genç bir çocuğun kimseye minneti olmayan hareketlerinin ardında, o ruhsuzluğunun içinde aslında nasılda başkalarının fikrini önemsediğini, iç dünyasını, zorlu koşullar altında dik durmaya çalışmasına rağmen benliğinin çözülüşünü keyifle okudum.
Yukarıda kurduğum cümleleri okuduktan sonra beklentileri yanlış yöne saptırmamak adına şunu söylemem gerekiyor bu kitapta duygu sömürüsü yok , karakterin acılar içinde, travmalarla geçmiş bir çocukluk sonrası suça yönelimi irdelenmiyor ya da ne bileyim işlediği suçlardan yaptığı kötülüklerden pişman oluşu, Almanların nasıl da kötü oldukları vs vs yok.
Yıllardır kısmen edebiyat ama özellikle ''Hollywood'' yapımı filmler sebebiyle ikinci dünya savaşı ve nazi katliamı konusundan, özellikle bu konunun işleniş şekli sebebiyle bıkkınlık geldi bana. Bu sebeple daha sakin tarzda yazılmış, yaldır yaldır duygu sömürüsü yapılmamış eserleri okumak bana daha fazla keyif veriyor. Siz de böyle düşünüyorsanız kitaptan keyif alacağınızı düşünüyorum.