Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

hayırdır inşallah .

Ya korktum şimdi sevmezseniz bana kızmayın :) ben eceyi normalde çok seviyorum söyleşilerine fln gidiyorum
ben hiç Ece okumadım apla

Okuyun sonra ececimin zamanında verdiği röportajları okuyun ya ben eceyi çok seviyorum :) şunu da not deuseyim ben kitabı 2010 gibi okumuştum )
ya ben neden sevemedim acaba. bütün kadınların kafası karışıktır tam bir saçmalama kitabı idi benim için

Merhaba kızlar bu hafta bebek için tedaviye başladık. Değişik duygular içerisindeyim, hem tutmazsa diye korkuyorum, hem de tutarsa artık ömür boyu sürecek bir sorumluluğa adım atmış oluyorum. O yüzden bu sıralar aklım meşgul, okuma hızım biraz düştü. Martin Eden okuyorum hala...

Hayırlısı olsun, güzel haberleri de alalım inşallah en kısa zamanda.
Olumsuz düşünüp korkuya kapılma öyle, gönlünüze göre olsun her şey inşallah.

Hayırlı olsun canım umuyorum sağlıklı bir bebeği kucağına aldığın paylaşımlarını da görürüz. Herşey gönlünüzce olsun.

Olumlu sonuçlarla karşılaşırsınız inşallah
Biz de burada bu güzel haberi kutlarız hep beraber

Hayırlı olsun canım umuyorum sağlıklı bir bebeği kucağına aldığın paylaşımlarını da görürüz. Herşey gönlünüzce olsun.
Teşekkür ederim :) cico bu işler çok uğraştırmalı çıktı benim için, sen de karar verebildiysen inşallah doğal yoldan hemen olur. Bu benim 2. Tüp bebek denemem olacak.

Insallah ailemize bi bebis daha katılır

Teşekkür ederim :) cico bu işler çok uğraştırmalı çıktı benim için, sen de karar verebildiysen inşallah doğal yoldan hemen olur. Bu benim 2. Tüp bebek denemem olacak.
umarım kolaylıkla geçer zor bir süreç olabiliyor bazen özellikle anne adayı için pozitif düşünüyorsundur umarım. Ben çocuk fikrine bir türlü alıştıramıyorum kendimi, yaşımı da kabullenemedim bilinçaltımda hala zaten :)))) am anneliğin bir yaşı var insanın da bir ömrü bakalım bu sene kendimi ısındırmaya çalışıcam, hayırlısı olur inşallah, burada kocaman bir aile olmayı çok isterim. Güzel haberlerini bekliyorum

Senin çok tatlı kaslı bi oğlun olur :))

Demekki senin hormonlar henüz bağırmaya başlamamış :) Ben evlenmeden önce ''Aman evleneyim, bebek 5-6 yıl istemiyorum.'' diyordum, sonra hormonlar mıdır nedir bir şey etkiledi beni 2 sene geçmeden bebek bebek demeye başladım. Ben bebek bebek dedim ama eşim istemedi.Aradan 1 yıl daha geçti, Ee tamam hadi olsun artık dedik, bu seferde 1 senedir uğraşıyoruz olmadı. Meğerse eşimde doğuştan gen bozukluğu varmış, bu bize kötü bir sürpriz oldu. Neyse inşallah bu tedavide olur.

Vikitap da var ama telefon uygulaması olarak da kullanıldığı için pek çoğumuz “1000kitap” kullanıyor
1000 kitapın uygulaması mı var? Bunu bilmiyordum. Öyleyse goodreads yerine tamamen onu kullanmaya başlayabilirim.

Bildirim yapayım Deli Kurt sayfa 180

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…