- 24 Mart 2010
- 452
- 2.297
- 313
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #24.661
hayırdır inşallah .tüh ifşa oldum napim tutamıyorum içimde artık
Şöyle kendi içine dönmüş sürekli bişeylerle uğraşıyorsun elinden tlf düşmüyor sürekli yazışma ve arama durumundaydın. Serinin son kitabi sevgili cicodan
ben hiç Ece okumadım aplaYa korktum şimdi sevmezseniz bana kızmayın :) ben eceyi normalde çok seviyorum söyleşilerine fln gidiyorum
ya ben neden sevemedim acaba. bütün kadınların kafası karışıktır tam bir saçmalama kitabı idi benim içinOkuyun sonra ececimin zamanında verdiği röportajları okuyun ya ben eceyi çok seviyorum :) şunu da not deuseyim ben kitabı 2010 gibi okumuştum )
Merhaba kızlar bu hafta bebek için tedaviye başladık. Değişik duygular içerisindeyim, hem tutmazsa diye korkuyorum, hem de tutarsa artık ömür boyu sürecek bir sorumluluğa adım atmış oluyorum.O yüzden bu sıralar aklım meşgul, okuma hızım biraz düştü. Martin Eden okuyorum hala...
Hayırlı olsun canım umuyorum sağlıklı bir bebeği kucağına aldığın paylaşımlarını da görürüz. Herşey gönlünüzce olsun.Merhaba kızlar bu hafta bebek için tedaviye başladık. Değişik duygular içerisindeyim, hem tutmazsa diye korkuyorum, hem de tutarsa artık ömür boyu sürecek bir sorumluluğa adım atmış oluyorum.O yüzden bu sıralar aklım meşgul, okuma hızım biraz düştü. Martin Eden okuyorum hala...
Düğümlere üfleyen kadınlar ı okumuştum. Sevmiştim bunu da severim inşallah :)Ya korktum şimdi sevmezseniz bana kızmayın :) ben eceyi normalde çok seviyorum söyleşilerine fln gidiyorum
teşekkür ederim, hayırlısı olsun bakalım :)Hayırlısı olsun, güzel haberleri de alalım inşallah en kısa zamanda.
Olumsuz düşünüp korkuya kapılma öyle, gönlünüze göre olsun her şey inşallah.
Merhaba kızlar bu hafta bebek için tedaviye başladık. Değişik duygular içerisindeyim, hem tutmazsa diye korkuyorum, hem de tutarsa artık ömür boyu sürecek bir sorumluluğa adım atmış oluyorum.O yüzden bu sıralar aklım meşgul, okuma hızım biraz düştü. Martin Eden okuyorum hala...
Teşekkür ederim :) cico bu işler çok uğraştırmalı çıktı benim için, sen de karar verebildiysen inşallah doğal yoldan hemen olur. Bu benim 2. Tüp bebek denemem olacak.Hayırlı olsun canım umuyorum sağlıklı bir bebeği kucağına aldığın paylaşımlarını da görürüz. Herşey gönlünüzce olsun.
Teşekkür ederim, inşallah :)Olumlu sonuçlarla karşılaşırsınız inşallah
Biz de burada bu güzel haberi kutlarız hep beraber
Insallah ailemize bi bebis daha katılırMerhaba kızlar bu hafta bebek için tedaviye başladık. Değişik duygular içerisindeyim, hem tutmazsa diye korkuyorum, hem de tutarsa artık ömür boyu sürecek bir sorumluluğa adım atmış oluyorum.O yüzden bu sıralar aklım meşgul, okuma hızım biraz düştü. Martin Eden okuyorum hala...
teşekkür ederim :)
teşekkür ederim, inşallah, olurda annesine çekerse o da bir kitap kurdu olacakInsallah ailemize bi bebis daha katılır
umarım kolaylıkla geçer zor bir süreç olabiliyor bazen özellikle anne adayı için pozitif düşünüyorsundur umarım. Ben çocuk fikrine bir türlü alıştıramıyorum kendimi, yaşımı da kabullenemedim bilinçaltımda hala zaten :)))) am anneliğin bir yaşı var insanın da bir ömrü bakalım bu sene kendimi ısındırmaya çalışıcam, hayırlısı olur inşallah, burada kocaman bir aile olmayı çok isterim. Güzel haberlerini bekliyorumTeşekkür ederim :) cico bu işler çok uğraştırmalı çıktı benim için, sen de karar verebildiysen inşallah doğal yoldan hemen olur. Bu benim 2. Tüp bebek denemem olacak.
Senin çok tatlı kaslı bi oğlun olur :))umarım kolaylıkla geçer zor bir süreç olabiliyor bazen özellikle anne adayı için pozitif düşünüyorsundur umarım. Ben çocuk fikrine bir türlü alıştıramıyorum kendimi, yaşımı da kabullenemedim bilinçaltımda hala zaten :)))) am anneliğin bir yaşı var insanın da bir ömrü bakalım bu sene kendimi ısındırmaya çalışıcam, hayırlısı olur inşallah, burada kocaman bir aile olmayı çok isterim. Güzel haberlerini bekliyorum
Demekki senin hormonlar henüz bağırmaya başlamamış :) Ben evlenmeden önce ''Aman evleneyim, bebek 5-6 yıl istemiyorum.'' diyordum, sonra hormonlar mıdır nedir bir şey etkiledi beni 2 sene geçmeden bebek bebek demeye başladım. Ben bebek bebek dedim ama eşim istemedi.Aradan 1 yıl daha geçti, Ee tamam hadi olsun artık dedik, bu seferde 1 senedir uğraşıyoruz olmadı. Meğerse eşimde doğuştan gen bozukluğu varmış, bu bize kötü bir sürpriz oldu. Neyse inşallah bu tedavide olur.umarım kolaylıkla geçer zor bir süreç olabiliyor bazen özellikle anne adayı için pozitif düşünüyorsundur umarım. Ben çocuk fikrine bir türlü alıştıramıyorum kendimi, yaşımı da kabullenemedim bilinçaltımda hala zaten :)))) am anneliğin bir yaşı var insanın da bir ömrü bakalım bu sene kendimi ısındırmaya çalışıcam, hayırlısı olur inşallah, burada kocaman bir aile olmayı çok isterim. Güzel haberlerini bekliyorum
1000 kitapın uygulaması mı var? Bunu bilmiyordum. Öyleyse goodreads yerine tamamen onu kullanmaya başlayabilirim.Vikitap da var ama telefon uygulaması olarak da kullanıldığı için pek çoğumuz “1000kitap” kullanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?