- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #24.641
Günaydın
Frankenstein sayfa 207. Çok hevesle başlamıştım ama hiç hakkını vererek okuyamadım kitabı, elimde süründü resmen
Belki senin kadar çok değil ama bende kitabın çoğu yerini beğenmemiştim. Nihayet benden başka beğenmeyen biri daha çıktığı için çok mutluyum
Frankenstein sayfa 207. Çok hevesle başlamıştım ama hiç hakkını vererek okuyamadım kitabı, elimde süründü resmen
Ve bitti ben kumral ada mavi Tuna yı gönül rahatlığıyla begenmedigimi söyleyebilirim.
Su samuru kitabını çok beğenerek okumuştum halbuki...
1. Karakterler çok fazla abartılmış ti
2. Kitap mesaj bombardımanı yapıyordu ve içinde çok çiğ duran mesaj veren konuşmalar vardi kitaba kesinlikle yedirilmemisti... Hatta bazı yerlerde o kadar arabesk olmuş ki mahzun Kırmızıgül'ün hepimiz kardeşiz şarkısı dinler gibi oldum
3. Kitabın sonunda teknolojiyle ilgili verilen bilgilerin ne kitapla ne konuyla hiçbir ilgisi yoktu çok uzaktan anlam yakıştırması olabilir belki ama o bile çok sırıtmıştı
4. Çok uzatılmıştı yani gereksiz o kadar çok şey vardı ki bence 500 sayfa yerine 300 sayfada geniş geniş anlatılırdı sayfa sayısı çıksın diye kasmış gibi geldi bana
Yarısına geldiğimde gerçekten çok sıkıldım ama kitap yarım bırakmadığım icin okudum.
kitabı beğenmedim hele sonunu hiç beğenmedim
Belki senin kadar çok değil ama bende kitabın çoğu yerini beğenmemiştim. Nihayet benden başka beğenmeyen biri daha çıktığı için çok mutluyum
Son düzenleme: