- 27 Mayıs 2017
- 431
- 920
- 53
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #24.681
İyi akşamlar
Hanımların dikkatine kitabım'dan
Sayfa 12 :)
Hanımların dikkatine kitabım'dan
Sayfa 12 :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kirmizi oje , Erich Fromm'u okumuştuk ya beraber. Röportajı izleyince aklıma sen geldin paylaşmak istedim. :)
bebeklikten başlatıcam şınav çekmeye :))))Senin çok tatlı kaslı bi oğlun olur :))
evet bağırmıyo benim hormonlar uykuda hep :)))) kısmet biraz da inşallah sana sağlıklı bir bebiş kısmet olur bu tedavide.Demekki senin hormonlar henüz bağırmaya başlamamış :) Ben evlenmeden önce ''Aman evleneyim, bebek 5-6 yıl istemiyorum.'' diyordum, sonra hormonlar mıdır nedir bir şey etkiledi beni 2 sene geçmeden bebek bebek demeye başladım. Ben bebek bebek dedim ama eşim istemedi.Aradan 1 yıl daha geçti, Ee tamam hadi olsun artık dedik, bu seferde 1 senedir uğraşıyoruz olmadı. Meğerse eşimde doğuştan gen bozukluğu varmış, bu bize kötü bir sürpriz oldu. Neyse inşallah bu tedavide olur.
ayyyy nasıl kıyacaksın :))Selamlar
Kütüphanemi sadeleştirmeye karar verdim. Sadece çok sevdiklerimi saklayacağım.
Haziranda 37 olucam ama hiç öyleymiş gibi gelmiyor bana :)
Teşekkür ederim canım, ben 28 yaşındayım ama biraz erken evlendim sayılır, 4 yıldır evliyim, eşimi seviyorum, hayatımda da her şeyi rayına oturttum sayılır, bir de aşı hemşiresiyim, işimden dolayı bebekleri seviyorum, o yüzden artık hazırım.
Haziranda 37 olucam ama hiç öyleymiş gibi gelmiyor bana :)
Teşekkür ederim canım, ben 28 yaşındayım ama biraz erken evlendim sayılır, 4 yıldır evliyim, eşimi seviyorum, hayatımda da her şeyi rayına oturttum sayılır, bir de aşı hemşiresiyim, işimden dolayı bebekleri seviyorum, o yüzden artık hazırım.
Hiç çocuk yapmasam yapmayabilirim gibi hissediyorum.Kendime yandaş aradım sanırm:))
İleride düşündüğünde pişman olmayacaksan herkes çocuk yapacak diye bir zorunluluk yok. O doğan bebek aileye doğuyor ama en sorumlu olan ya da sorumlu tutulan genelde anne oluyor. Hazır değilken bu sorumluluk çok büyük. Ama diğer yandan da her anne diyor ya bu dünyadaki en güzel şey... O yüzden sen istersen ve de hazır olursan inşallah o zaman olur.Hiç çocuk yapmasam yapmayabilirim gibi hissediyorum.Kendime yandaş aradım sanırm:))
Hiç çocuk yapmasam yapmayabilirim gibi hissediyorum.Kendime yandaş aradım sanırm:))
ikinizle de aynı düşünceleri paylaşıyorum ilerde istersem ve olmazsa diye tırsıyorum :)))Ben de böyle düşünüyordum aslında. Çocuk olmasa da olur çok şart değil diye. Ama sanırım ileride pişman olmaktan korktum. Yani bi 10 yıl sonra “keşke bi çocuğumuz olsaydı” dersem telafisi olmazdı. Ondan bir deli cesaretiyle karar verdik. Şimdi her midem bulandığında pişman oluyorum, inşallah doğduğunda beni üzmeyecek bi çocuk olur da yoksa çok çektirecem bebeye diyorum
Allah hepimiz için doğru kararlar verdirsin inşallah.
İnşallah bulantıların geçer.Bebiş de uslu olursa ooohhh:)Ben de böyle düşünüyordum aslında. Çocuk olmasa da olur çok şart değil diye. Ama sanırım ileride pişman olmaktan korktum. Yani bi 10 yıl sonra “keşke bi çocuğumuz olsaydı” dersem telafisi olmazdı. Ondan bir deli cesaretiyle karar verdik. Şimdi her midem bulandığında pişman oluyorum, inşallah doğduğunda beni üzmeyecek bi çocuk olur da yoksa çok çektirecem bebeye diyorum
Allah hepimiz için doğru kararlar verdirsin inşallah.
Aminİleride düşündüğünde pişman olmayacaksan herkes çocuk yapacak diye bir zorunluluk yok. O doğan bebek aileye doğuyor ama en sorumlu olan ya da sorumlu tutulan genelde anne oluyor. Hazır değilken bu sorumluluk çok büyük. Ama diğer yandan da her anne diyor ya bu dünyadaki en güzel şey... O yüzden sen istersen ve de hazır olursan inşallah o zaman olur.
ikinizle de aynı düşünceleri paylaşıyorum ilerde istersem ve olmazsa diye tırsıyorum :)))
Bebek muhabbeti ilgimi çekti bir an :)ikinizle de aynı düşünceleri paylaşıyorum ilerde istersem ve olmazsa diye tırsıyorum :)))
Hayalinizin gerçekleşmesi dileğiyle:)Merhaba kızlar bu hafta bebek için tedaviye başladık. Değişik duygular içerisindeyim, hem tutmazsa diye korkuyorum, hem de tutarsa artık ömür boyu sürecek bir sorumluluğa adım atmış oluyorum. O yüzden bu sıralar aklım meşgul, okuma hızım biraz düştü. Martin Eden okuyorum hala...
teşekkür ederim :)Hayalinizin gerçekleşmesi dileğiyle:)