• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

kirmizi oje kirmizi oje , Erich Fromm'u okumuştuk ya beraber. Röportajı izleyince aklıma sen geldin paylaşmak istedim. :)

Teşekkür ederim Astoria Astoria , videoyu şimdi izleyebildim. Ve çoğu zaman olduğu gibi yine katılıyorum Erich Fromm'a :KK200: Maddeye ve betona para yatırmaktansa, sevginin değerini bilen, sevebilmeyi beceren insanlar olsak keşke.. ne çok ihtiyacımız var buna.

Günaydın kızlar,
En Mavi Göz syf 44 deyim. Morrison harika bir yazar.

Senin çok tatlı kaslı bi oğlun olur :))
bebeklikten başlatıcam şınav çekmeye :))))

Demekki senin hormonlar henüz bağırmaya başlamamış :) Ben evlenmeden önce ''Aman evleneyim, bebek 5-6 yıl istemiyorum.'' diyordum, sonra hormonlar mıdır nedir bir şey etkiledi beni 2 sene geçmeden bebek bebek demeye başladım. Ben bebek bebek dedim ama eşim istemedi.Aradan 1 yıl daha geçti, Ee tamam hadi olsun artık dedik, bu seferde 1 senedir uğraşıyoruz olmadı. Meğerse eşimde doğuştan gen bozukluğu varmış, bu bize kötü bir sürpriz oldu. Neyse inşallah bu tedavide olur.
evet bağırmıyo benim hormonlar uykuda hep :)))) kısmet biraz da inşallah sana sağlıklı bir bebiş kısmet olur bu tedavide.

Selamlar
Kütüphanemi sadeleştirmeye karar verdim. Sadece çok sevdiklerimi saklayacağım.
ayyyy nasıl kıyacaksın :))

Ne zamandır uğrayamıyorum yine.Şu sunum beni çok dağıttı.
Karanlık sular 200 lerdeyim.Bu hafta bitirmeyi planlıyorum.

-Pandora- -Pandora- hayırlı oldun canım.Güzel haberler alırsın inşallah.Bu arada -Pandora- -Pandora- Cicoretti Cicoretti sakıncası yoksa kaç yaşındasınız? En 32 yim ve çocuk fikrinden çok korkuyorum

-Pandora- -Pandora- hayırlı oldun canım.Güzel haberler alırsın inşallah.Bu arada -Pandora- -Pandora- Cicoretti Cicoretti sakıncası yoksa kaç yaşındasınız? En 32 yim ve çocuk fikrinden çok korkuyorum
Haziranda 37 olucam ama hiç öyleymiş gibi gelmiyor bana :)

Teşekkür ederim canım, ben 28 yaşındayım ama biraz erken evlendim sayılır, 4 yıldır evliyim, eşimi seviyorum, hayatımda da her şeyi rayına oturttum sayılır, bir de aşı hemşiresiyim, işimden dolayı bebekleri seviyorum, o yüzden artık hazırım.

Haziranda 37 olucam ama hiç öyleymiş gibi gelmiyor bana :)

Teşekkür ederim canım, ben 28 yaşındayım ama biraz erken evlendim sayılır, 4 yıldır evliyim, eşimi seviyorum, hayatımda da her şeyi rayına oturttum sayılır, bir de aşı hemşiresiyim, işimden dolayı bebekleri seviyorum, o yüzden artık hazırım.

Hiç çocuk yapmasam yapmayabilirim gibi hissediyorum.Kendime yandaş aradım sanırm:))

Hiç çocuk yapmasam yapmayabilirim gibi hissediyorum.Kendime yandaş aradım sanırm:))

Ben de böyle düşünüyordum aslında. Çocuk olmasa da olur çok şart değil diye. Ama sanırım ileride pişman olmaktan korktum. Yani bi 10 yıl sonra “keşke bi çocuğumuz olsaydı” dersem telafisi olmazdı. Ondan bir deli cesaretiyle karar verdik. Şimdi her midem bulandığında pişman oluyorum, inşallah doğduğunda beni üzmeyecek bi çocuk olur da yoksa çok çektirecem bebeye diyorum :KK70:
Allah hepimiz için doğru kararlar verdirsin inşallah.

Günaydın hatunlar..
Araf Annesi bitti. İpek Çalışlar'ın Halide Edip kitabına başladım. Aşırı kalın. Bu ay bunu okurum sanırım sindire sindire..

Ece Temelkuran'dan bahsedilmiş. Üç kitabını okudum.
Devir romanını çok beğendim.
Kayda Geçsin, köşe yazılarının derlemesiydi. Tamamını olmasa da çoğu düşüncesine yakın görüşte olduğumdan faydalı buldum.
Bütün Kadınların Kafası Karıştır'da hiçbir şey anlamadım.

İleride düşündüğünde pişman olmayacaksan herkes çocuk yapacak diye bir zorunluluk yok. O doğan bebek aileye doğuyor ama en sorumlu olan ya da sorumlu tutulan genelde anne oluyor. Hazır değilken bu sorumluluk çok büyük. Ama diğer yandan da her anne diyor ya bu dünyadaki en güzel şey... O yüzden sen istersen ve de hazır olursan inşallah o zaman olur.

Ben de böyle düşünüyordum aslında. Çocuk olmasa da olur çok şart değil diye. Ama sanırım ileride pişman olmaktan korktum. Yani bi 10 yıl sonra “keşke bi çocuğumuz olsaydı” dersem telafisi olmazdı. Ondan bir deli cesaretiyle karar verdik. Şimdi her midem bulandığında pişman oluyorum, inşallah doğduğunda beni üzmeyecek bi çocuk olur da yoksa çok çektirecem bebeye diyorum :KK70:
ikinizle de aynı düşünceleri paylaşıyorum ilerde istersem ve olmazsa diye tırsıyorum :)))

İnşallah bulantıların geçer.Bebiş de uslu olursa ooohhh:)

İleride düşündüğünde pişman olmayacaksan herkes çocuk yapacak diye bir zorunluluk yok. O doğan bebek aileye doğuyor ama en sorumlu olan ya da sorumlu tutulan genelde anne oluyor. Hazır değilken bu sorumluluk çok büyük. Ama diğer yandan da her anne diyor ya bu dünyadaki en güzel şey... O yüzden sen istersen ve de hazır olursan inşallah o zaman olur.
Amin
ikinizle de aynı düşünceleri paylaşıyorum ilerde istersem ve olmazsa diye tırsıyorum :)))

Ben fiziksel veya ruhsal olarak o hazır hissetme haline gireceğimi hiç sanmıyorum:))))

Cicoretti Cicoretti geçen bir konu okudum burada. Bebek istemiyormuş sonra nasıl olduysa olmuş hemde ikiz :KK70: :KK70: hiç çocuk istemezken iki tane birden. Bilemedim yani.
elenaferrante elenaferrante bende sadeleştireyim dedim 17 tane ayırabildim sadece :)
Bildirim de yapayım. Muz Sesleri syf.25
Ufak bir giriş yaptım. _Cassandra_ _Cassandra_ başladın mı :)

Bebek muhabbeti ilgimi çekti bir an :)
33 yaşındayım,hiç hazır hissetmiyorum kendimi,bu konu da eşim istekli olmasa sanırım ömür boyu yapmak istemem.
Zaten sağlıklı geçmiyor gebeliğimde,kan pıhtılaşması vs çıktı onlarla uğraşıyoruz.
Allah isteyen herkese nasip etsin :KK200:

Merhaba kızlar bu hafta bebek için tedaviye başladık. Değişik duygular içerisindeyim, hem tutmazsa diye korkuyorum, hem de tutarsa artık ömür boyu sürecek bir sorumluluğa adım atmış oluyorum.:KK55: O yüzden bu sıralar aklım meşgul, okuma hızım biraz düştü. Martin Eden okuyorum hala...
Hayalinizin gerçekleşmesi dileğiyle:)

Back