Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın
Frankenstein sayfa 207. Çok hevesle başlamıştım ama hiç hakkını vererek okuyamadım kitabı, elimde süründü resmen

Belki senin kadar çok değil ama bende kitabın çoğu yerini beğenmemiştim. Nihayet benden başka beğenmeyen biri daha çıktığı için çok mutluyum

Son düzenleme:
Oleyy:)

C Calcifer Muz Sesleri'ne benimde elim gitmiyor, birlikte okuyalım, belki birbirimizi gazlarız da okuruz
Okuyun sonra ececimin zamanında verdiği röportajları okuyun ya ben eceyi çok seviyorum :) şunu da not deuseyim ben kitabı 2010 gibi okumuştum )

Okuyun sonra ececimin zamanında verdiği röportajları okuyun ya ben eceyi çok seviyorum :) şunu da not deuseyim ben kitabı 2010 gibi okumuştum )
ben genelde senin beğendiğin kitapları beğeniyorum canım, zaten ece çok merak ettiğim bir yazar ama aynı zamanda da çok korkuyordum. sen böyle söyleyince gönül rahatlığıyla okuyabilirim

Günaydın kızlar.
Ben geçmişe baktım ama bulamadım. Hani yıllık kitap hedeflerimizi ve ne kadar okuduğumuzu takip ettiğimiz bir siteden bahsediyordunuz. o vikitap mıydı?
Ben sanki 1001 kitap diye hatırlıyorum ama internete yazdığımda kitap satış sitesi çıktı

Vikitap da var ama telefon uygulaması olarak da kullanıldığı için pek çoğumuz “1000kitap” kullanıyor

Olur yoksa örümcek ağı bağlayacak kitap ne zaman başlarız.
Bak onu bilemedim ben elimdekini bu gün bitiririm istersen bir çılgınlık yapıp hemen başlayabiliriz. Tabi sen ne durumdasın bilmiyorum senin kitabını bitirmeni beklerim ben

1000 kitap canım 1 fazla olmuş :)))

Bu arada Cicoretti seni rüyamda gördüm bi kaç gün önce. Böyle söyleyince hani sevgililer ayrılırd da konuşmaya bahane ararlar ya konu açılsın diye " seni rüyamda gördüm iyi misin?" diye mesaj atılır aynı öyle hissettim kendimi

ya evet senin de boş olmadıgını biliyordum bana. Hayırdır inşallah, nasıl gördün???
Ben de geçen gün Lisbeth' i gördüm rüyamda valla 6. kitap için öneri verebilirdim ama unuttum

ya evet senin de boş olmadıgını biliyordum bana. Hayırdır inşallah, nasıl gördün???
Ben de geçen gün Lisbeth' i gördüm rüyamda valla 6. kitap için öneri verebilirdim ama unuttum
tüh ifşa oldum napim tutamıyorum içimde artık
Şöyle kendi içine dönmüş sürekli bişeylerle uğraşıyorsun elinden tlf düşmüyor sürekli yazışma ve arama durumundaydın. Serinin son kitabi sevgili cicodan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…