- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #24.621
Günaydnlar
Malesef iyileşemedik ben de ağır aksak okuyorum. Küçük kızım bronşit olmuşBen bile iyileşemedim onlar minik bedenlerle nasıl iyileşsinler.
2001:Bir Uzay Destanı 70. sayfadayım.
Hoş geldiniz. Keyifli okumalar dilerim.Merhaba arkadaşlar topicte yeniyim :)
Şu an Belki de Üzülmeliyiz okuyorum (Ahmet Murat)
Harika bir kitapti cok etkilenmistim yazarın diğer kitaplarını da tavsiye ederimHerkese merhaba
Yeni kitabım Khaled HOSSEINI - Bin Muhteşem Güneş.
Muz seslerini baya bi onceden okuyup hem eceye hem beyruta aşık olmuştum:) bu sene beyrut planım vardi güvenlik olayı nedeniyle gerçekleştiremedim . Bence okumalısınYorumunu bekliyorum mutlaka :) Kitaplığımda var ama bir türlü elim gitmiyor okumaya. Belki senden sonra okurum :)
Karanlığın sol eli acmadi dimi canim seniKırmızı Köpek bitti. Avustralya' da çok çok akıllı bir köpeğin biyografisi niteliğinde dili çok basit bir kitap. Bence 10 yaş üstü çocuklar için de uygun. İnsanın doğaya verdiği zarara yönelik minik göndermeler de var kitapta. Birini sizlere alıntılamak isterim.
'' bugünlerde insanlar kedilere karşı bile zehir kullanmaya başladılar, sırf buranın yerli türlerinden değiller diye.
...... İyi güzel de diye lafa karıştı Peeto biz de buranın yerli türlerinden değiliz, haksız mıyım.''
Okumak istediklerim arasındaydı, şu an o listeden çıkarmam için çok sebep verdin bana. Nitekim ben sanatın hiçbir dalında abartıyı sevmiyorum ne müzik, ne sahne, ne edebiyat. Belki okusam aynı şekilde algılamayacağım ama hevesim kaçtı. :)) neyse ki sırada bekleyen yığınla kitap var.:)Ve bitti ben kumral ada mavi Tuna yı gönül rahatlığıyla begenmedigimi söyleyebilirim.
Su samuru kitabını çok beğenerek okumuştum halbuki...
1. Karakterler çok fazla abartılmış ti
2. Kitap mesaj bombardımanı yapıyordu ve içinde çok çiğ duran mesaj veren konuşmalar vardi kitaba kesinlikle yedirilmemisti... Hatta bazı yerlerde o kadar arabesk olmuş ki mahzun Kırmızıgül'ün hepimiz kardeşiz şarkısı dinler gibi oldum
3. Kitabın sonunda teknolojiyle ilgili verilen bilgilerin ne kitapla ne konuyla hiçbir ilgisi yoktu çok uzaktan anlam yakıştırması olabilir belki ama o bile çok sırıtmıştı
4. Çok uzatılmıştı yani gereksiz o kadar çok şey vardı ki bence 500 sayfa yerine 300 sayfada geniş geniş anlatılırdı sayfa sayısı çıksın diye kasmış gibi geldi bana
Yarısına geldiğimde gerçekten çok sıkıldım ama kitap yarım bırakmadığım icin okudum.
kitabı beğenmedim hele sonunu hiç beğenmedim
yo üzülme ya asıl ben üzülürüm. Kitabı çok yanlış bir zamanda okudum kongre girdi araya bahar girdi falan kopukluk oldu kitapla.Ursula teyze tembel okur da sevmiyor tam bir konsantrasyon ile özümseyerek okumak gerek. Ama son 100 sayfa akıp gitti son bölümleri çok ilgiyle okudum canım.Karanlığın sol eli acmadi dimi canim seniya üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?