- 25 Haziran 2018
- 413
- 1.220
-
- Konu Sahibi Lunapark Kedisi
Şeker portakalını okudumNar ağacı Nazan Bekiroğlu ,MUSTAFA KEMAL Yılmaz Özdil,safiye sultan serisi ann chamberlin ,ve şeker portakalı ❤
Çok sevdiğiniz, okumaktan zevk aldığınız kitapları bana önermenizi istiyorum.. Tür fark etmiyor.. Klasikler de olabilir, aşk, edebiyat vs... Hepsi sizin zevkinize kalmış.. Şimdiden teşekkür ediyorum..
Teşekkür ederim güzel tavsiyeler içinİhsan Oktay anar'ın tüm kitaplarını önerebilirim özellikle Puslu Kıtalar Atlası çok Güzeldir. Bir de son zamanlarda okuduğum Ercan Kesal-Peri Gazozu güzeldi.
Teşekkür ederim güzel tavsiyeler içinŞuan elimde olan kitabı tavsiye edeyim o zaman Jean Christophe Grange Ölüler Diyarı. Ilk Leylek lerin Uçuşu ve Taş Meclis ile basladim bu yazara. Sürükleyici polisiye diye tabir edilebilir sanırım
Stefan Zweig kitaplarını okudum hayran kaldımAklima gelenler ;
Fahrenheit 451- Ray Bradbury
Murat Mentes - Korkma Ben Varim
Murat Mentes - dublorun dilemmasi
Sylvia Plath - sirca fanua
Ece temelkuran - Devir
Stefan zweig kitaplari
Murathan mungan kitaplar
Uçurtma avcısını çok küçükken okumuş ve filmini izlemiştim.. Kürk mantolu Madonnayı da ağlayarak okudum.. Milenaya mektuba ve çalıkuşun da kalbimi bıraktım.. Dönüşüm ve diğerleri için ayrıca teşekkür ederim..Dönüşüm-Franz Kafka
Uçurtma Avcısı-Khaled Hosseini
Kürk Mantolu Madonna-Sabahattin Ali
Çalıkuşu-Reşat Nuri Güntekin
Milena'ya Mektuplar-Franz Kafka
Bir Düşten İbaret-Alan Brennert
Kişisel gelişim olarak-Serhat Yabancı'nın Kitapları
Mutlaka okuyacağım bilmeyen bir kitap tavsiyesi sevindirdi teşekkür ederimAz bilinen benim en sevdiklerim arasında yer alan Nobel ödüllü bir kitap önermek isterim
Mo yan- İri memeler geniş kalçalar
1038 sayfa olması korkutmasın bir solukta okunuyor.