Kitap önerisinde bulunur musunuz?

Lunapark Kedisi

Oh La La 🌺
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2018
413
1.220
Çok sevdiğiniz, okumaktan zevk aldığınız kitapları bana önermenizi istiyorum.. Tür fark etmiyor.. Klasikler de olabilir, aşk, edebiyat vs... Hepsi sizin zevkinize kalmış.. Şimdiden teşekkür ediyorum..

Aklima gelenler ;

Fahrenheit 451- Ray Bradbury
Murat Mentes - Korkma Ben Varim
Murat Mentes - dublorun dilemmasi
Sylvia Plath - sirca fanua
Ece temelkuran - Devir
Stefan zweig kitaplari
Murathan mungan kitaplar

Çok sevdiğiniz, okumaktan zevk aldığınız kitapları bana önermenizi istiyorum.. Tür fark etmiyor.. Klasikler de olabilir, aşk, edebiyat vs... Hepsi sizin zevkinize kalmış.. Şimdiden teşekkür ediyorum..

Şuan elimde olan kitabı tavsiye edeyim o zaman Jean Christophe Grange Ölüler Diyarı. Ilk Leylek lerin Uçuşu ve Taş Meclis ile basladim bu yazara. Sürükleyici polisiye diye tabir edilebilir sanırım

Aklima gelenler ;

Fahrenheit 451- Ray Bradbury
Murat Mentes - Korkma Ben Varim
Murat Mentes - dublorun dilemmasi
Sylvia Plath - sirca fanua
Ece temelkuran - Devir
Stefan zweig kitaplari
Murathan mungan kitaplar
Stefan Zweig kitaplarını okudum hayran kaldım tavsiyeler için teşekkür ederim

Uçurtma avcısını çok küçükken okumuş ve filmini izlemiştim.. Kürk mantolu Madonnayı da ağlayarak okudum.. Milenaya mektuba ve çalıkuşun da kalbimi bıraktım.. Dönüşüm ve diğerleri için ayrıca teşekkür ederim..

Eğer polisiye, gerilim seviyorsanız Tess Gerritsen'in Rizzoli&Isles serisini mutlaka okumalısınız. Jo Nesbo da harikadır, yine polisiye türünde.
Onun dışında Ayşe Kulin/Sevdalinka çok sevdiğim bir eser.
Zülfü Livaneli/Serenad da çok güzel bir roman.
Orhan Pamuk'un kitapları arasında en çok Masumiyet Müzesi etkilemişti beni, kaç yıl oldu hala ara ara okurum bazen.
Khaled Hosseini/Bin Muhteşem Güneş bence bizim kültürümüze ait her kadının mutlaka okuması gereken bir kitap.
Bir de yakın zamanda okuduğum Michelle Cohen Corasanti/Badem Ağacı inanılmaz etkileyiciydi.

Bazen hiç kitap okumamış olmayı, bu kitapları baştan okuyup aynı keyfi almayı istiyorum. Dilerim okur ve beğenirsiniz

TEKVİN çok güzel bir kitap kesinlikle öneririm. Eğer İstanbul'u seviyorsanız mutlaka okumalısınız, harika detaylar var. Kitabın yazarı bir endüstri mühendisi. Osman Hamdi Bey'in kayıp tablosu ki gerçekten kayıp "tekvin" üzerine yazılmış bir roman. Ben sevdim.

sol ayağım -Christy Brown
Gece ile şafak - Fatma Erdek bu kitabı şiddetle tavsiye ederim tam bir aşk romanı hemde hayatın içinden tabi diğer Fatma Erdek kitapları da çok iyi

ve dünya klasikleri herkesin okuması gerekli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…