- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
Saksı Olmanın Faydaları kitabında çok güzel kitap isimleri geçiyor, çoğu okuduğum ve okumak istediklerim arasında
mesela az önce Ayn Rand-Hayatın Kaynağı'ndan bahsettiler
Benim favori kitabımdır. 3 kere okudum. Tekrar yine okurum yakında muhtemelen.
Elimde olsa herkese zorla okuturum öyle çok seviyorum. Ay hatta Budala dan sonra bir daha okuyayım.
K KenyaliZehraSiziSeviyorumDemismiydim daha iyiyim sagolun. emzirdigim icin hap icemiyorum o beni fena yapiyor. 2 -3gun artcilari yasiyorum...
Benim de...Benim favori kitabımdır. 3 kere okudum. Tekrar yine okurum yakında muhtemelen.
Elimde olsa herkese zorla okuturum öyle çok seviyorum. Ay hatta Budala dan sonra bir daha okuyayım.
satışı yok şuan sanırım, benim de kitapyurdunda haber ver listemdeBenim favori kitabımdır. 3 kere okudum. Tekrar yine okurum yakında muhtemelen.
Bu kitabı hala eklememişmiydinSiz kitaplar hakkında böyle konuştukça benim "Okumak İStediklerim" listem gitgide artıyor. Yine bin tane kitap olacak listemde
Hem kalın hem de yazı puntoları çok küçük bir kitap ama kalınlığına göre küçük bir kitap. Ay çok tatlı sarılasım geldi.Benim de...
KItabin kalinligi ne kadar urkutse de ilk basta
Satışı yok evet geçenlerde arkadaşım için bakmıştım. Hatta bu akşam dr ye gidip bakacağım. Mutluluk ajandasının siparişini verdin mi?satışı yok şuan sanırım, benim de kitapyurdunda haber ver listemde
Bu kitabı hala eklememişmiydin
Hem kalın hem de yazı puntoları çok küçük bir kitap ama kalınlığına göre küçük bir kitap. Ay çok tatlı sarılasım geldi.
Satışı yok evet geçenlerde arkadaşım için bakmıştım. Hatta bu akşam dr ye gidip bakacağım. Mutluluk ajandasının siparişini verdin mi?
Hayatın Kaynağı KuzumEklemişim yaa, hemen kızma
Hangi kitaptan bahsediyorsunuz satışı yok diye, Saksı Olmanın Faydaları'ndan mı?
Ya oblomova ben cok guluyordum hele usagiyla diyaloglari ahhaah aşki da kendi gibi, senin kitap mi lanetli kalinka yoksaOblomov 367 bu kitap surundu resmen elimde tembellogin anlatıldığı kitap doğal olarak lolis in dediği gibi tembel okunuyor galiba ne mıyminti aşk ya of valla içim kıyıldı... bu kadar okumaya umarım aksiyon gelir... sıkılmadım okumaktan sıkmıyor ama çok ama çok yavaş ilerliyor okuyorum okuyorum bi bakıyorum daha 20 sayfa gitmişim garip yani
Hayatın Kaynağı Kuzum
Aaa! Bizi ilgilendiren bir şey var mı ki acep@_asmunikal_DonukPudra geçmiş olsun
K KenyaliZehra iş sağlığı yasası değişti ya tekrardan sağlık raporu alıyoruz kurumcak onun muayenesine gitmiştim
Aynen ya. Memleketteki kitap kulubumde ocak sonu alpercigimin kitabı konusulacak. Alper Caniguzle de skype görüşmesi ayarlamislar. Küçücük şehirdeki olusum şahane şeyler yapıyor. Her yazarla görüntülü görüşme veya davet ediyorlar. Emrah serbes geldi. Mart ayında hasan ali toptan geliyor vs. Uzaktan kıskanarak izliyorumya yazsa ya Alper Kamu'nun 3. kitabını
yazmıyo işte, hasret bırakıyo bizi
Aaa! Bizi ilgilendiren bir şey var mı ki acepGerçi olsa söylerlerdi diye umut ediyorum.
ay iyi hatırlattın canım vermemiştimBu kitabı hala eklememişmiydin
Hem kalın hem de yazı puntoları çok küçük bir kitap ama kalınlığına göre küçük bir kitap. Ay çok tatlı sarılasım geldi.
Satışı yok evet geçenlerde arkadaşım için bakmıştım. Hatta bu akşam dr ye gidip bakacağım. Mutluluk ajandasının siparişini verdin mi?
ay iyi hatırlattın canım vermemiştim
dur veriyim
ama bir saniye, d&r de 60 tl üzerine kargo bedava sanırım, şimdi mecbur bi iki tane kitap eklemem gerekecek yanına
Bende de 1.5-2 yila yakin beklemisti. Okuduktan sonra o kadar beklettigime uzulmustum.benim de kitaplıkta bekliyor, ürktüm şimdi
Aman Allah korusun canim.Hemen çayımı aldım zaten
Bizim ofis zaten soğuk oluyor, önlem de almıyorlar.Zatürre olsam da şirket bi karışsa
Ben kacirdim umarim ciddi biseyin yoktur. Canim gecmis olsun.K KenyaliZehraSiziSeviyorumDemismiydim daha iyiyim sagolun. emzirdigim icin hap icemiyorum o beni fena yapiyor. 2 -3gun artcilari yasiyorum...
Aynen ya habire uzuyor listeSiz kitaplar hakkında böyle konuştukça benim "Okumak İStediklerim" listem gitgide artıyor. Yine bin tane kitap olacak listemde
Simdi isyeri hekimi onayli muayene yasal zorunluluk. Ayni zamanda yapilan isin tehlike sinifina gore de muayene suresi ve yapilan tetkikler degisebiliyor. Işim buben tam bilmiyorum da biz işe girerken sağlık ocağından bir sağlıklıdır raporuyla girmiştik. şimdi ekg, akciğer filmi , kan tahlilleri ve göz muayenesi istiyorlar bizde durum böyle
ay görüyor musun mecburiyet! :) yoksa hiç ikinci kitabı almak istemezdin Melinda.ay iyi hatırlattın canım vermemiştim
dur veriyim
ama bir saniye, d&r de 60 tl üzerine kargo bedava sanırım, şimdi mecbur bi iki tane kitap eklemem gerekecek yanına
ya ben de mağazadan alayım, uğrucam çünkü alışveriş merkezineBen aksamdr ye bakacagım ajanda için de fiyat aynıysa alırım değilse mecbur kitap alcam. Kargo parası mı vereyim ayol.
Ajanda ne ola kiBu kitabı hala eklememişmiydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?