• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Herkese günaydınlar..
Charles Dickens - Bir Yılbaşı Öyküsü bitti. Yeni kitabım D&R'daki indirimi görüp de dayanamayıp aldığım Tutunamayanlar :sampiyon: Ancak akşamları evde okuyabilirim. Kitap hem çok kalın, hem de 5-10 dakikalık yollarda okununca anlaşılamayacağını düşünüyorum. Belki Aralık'da bitmez ama evde konsantre olarak aralıklarla okuyarak birkaç ay içerisinde bitiririrm sanırım :KK53:
Cumartesi akşamı tam kitabı elime aldım, patlama haberini gördüm. Üzülmekten başka birşey gelmiyor ya insanın elinden hazmedemiyorum artık. Sürekli aman düşünmeyelim diye aklımda itelemekten de usandım. Yine neyse diyip konuyu kapatacağız mecburen.
Dün akşam eşimle tartışınca ona sinirlenip odaya kapattım kendimi, öyle okuyabildim kitaptan biraz. Sayfa 41'deyim henüz. Bu hafta kendileri gececi, akşamları evde yalnız olacağım yine ilerlerim umarım. Gerçi puzzle yapasım da var, ev işleri de var hangi birini yapacaksam :lülülü:
Mızıldandığım yeter, işlere yoğunlaşayım biraz. Öğleden sonra bir toplantım daha var, ona da hazırlanmam lazım ama ben keyifsizlikten orta yerimden çatlamak istiyorum :kızgın:
Ne kadara aldın canım

Kitabım iş yerinde kaldı. Zaten gözlerim yanıyor hiç okuma ihtimalim yoktu. tutunamayanları bıraksam mı elimde süründürsem mi bilemedim. Ne yapayım ben?
Biraz önce evde de Gün olur asra bedele başladım. İlk sayfalardan içine aldı kitap beni.

Tutunamayanlarim geldi lakin uzaktan eğitim almam gerekiyor. ne zaman başlarım ne zaman biter bilinmez :(

Tutunamayanlar 50. Sayfa...
Bayildim bayildim bayildim anlatimi muhtesem hic sikilmadim insallah hep boyle gider. Dili agir gelmedi bana ic konusmalari biraz karisik sadece. Hangi ara neyi dusunuyor kim adina konusuyor sakince okuyunca anlasiliyor... Uykum olmasa bi 50 sayfa daha okurum ama dunun yorgunlugundan gozlerim kapaniyor. Herkese iyi geceler:KK54:

gün olur asra bedel bitti. harikaydı. çevirmen kitabın sonuna not düşmüş; cengiz han'a küsen bulut kitabı da okunmalı, bu kitabın uzun bir bölümüdür diye. şimdi tutunamayanlar'a mı başlasam, yoksa yarın gidip cengiz han'ı mı alsam kararsız kaldım kızlar siz ne dersiniz??

keyfim yok, melankoli bastirdi.... elimde sadece Empati var. Baslayasim da yok... Melankolik olmayi hic sevmiyorum.

gün olur asra bedel bitti. harikaydı. çevirmen kitabın sonuna not düşmüş; cengiz han'a küsen bulut kitabı da okunmalı, bu kitabın uzun bir bölümüdür diye. şimdi tutunamayanlar'a mı başlasam, yoksa yarın gidip cengiz han'ı mı alsam kararsız kaldım kızlar siz ne dersiniz??
Ben aldım cengiz hana küsen bulutu loliss loliss sağolsun hatırlattı
Kitap bitsin ardından hemen onu okuyacağım
Sen de öyle yap istersen

Tutunamayanlar sy. 135
BU hafta zor ilerlerim..
Islerim yogun yil sonu geliyor.
Evde 2 gun olacagim onda da h.sonu misafirim var ve temizlikcim doluymus.
Keremle ufaktan benim yapmam lazim koca ev gozumde buyuyor.
Bu aralar kardesimle ilgili ailevi sorunlar var aklim orda.
Yarin onunla gorusecegim oglen vs vs.
Kafam da bedenim de yorgun ve dolu.

Bu arada hafif ve kolay pratik tariflerinizi de beklerim h.sonu misafirlerim icin
Gümaydın canım,

Milföy hamur satılıyor hazır paket marketlerde. İliye katla diz tepsiye, ver fırına. 15 dk sonra hazır... Ben dolabımda mutlaka bulunduruyorum, inan ki kurtarıcı oluyor. Hatta bazen içine Nutella, peynir, patates seçeneklerinden seçip koyuyorum. Değişiklik oluyor. Servis ederken de pudra şekeri. Çıtır çıtır tam çaylık! Hemde zaten paketin içinde kendi kesilmiş hazır oluyor. İkiye katlamak yetiyor... :)

Back