- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
bana en kolay yufkadan börek, kek, patates salatası ya da garnitürlü patates pastası yapmak geliyor. tatlı olarakta hazır triliçe karışımları çok güzel oluyor yapması da kolayTesekkur ederim.
Caya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana en kolay yufkadan börek, kek, patates salatası ya da garnitürlü patates pastası yapmak geliyor. tatlı olarakta hazır triliçe karışımları çok güzel oluyor yapması da kolayTesekkur ederim.
Caya
Sagol.bana en kolay yufkadan börek, kek, patates salatası ya da garnitürlü patates pastası yapmak geliyor. tatlı olarakta hazır triliçe karışımları çok güzel oluyor yapması da kolay
Sagol.
Fikir oldu .
PRatik hemen yapilir da
Ne kadara aldın canımHerkese günaydınlar..
Charles Dickens - Bir Yılbaşı Öyküsü bitti. Yeni kitabım D&R'daki indirimi görüp de dayanamayıp aldığım Tutunamayanlar Ancak akşamları evde okuyabilirim. Kitap hem çok kalın, hem de 5-10 dakikalık yollarda okununca anlaşılamayacağını düşünüyorum. Belki Aralık'da bitmez ama evde konsantre olarak aralıklarla okuyarak birkaç ay içerisinde bitiririrm sanırım
Cumartesi akşamı tam kitabı elime aldım, patlama haberini gördüm. Üzülmekten başka birşey gelmiyor ya insanın elinden hazmedemiyorum artık. Sürekli aman düşünmeyelim diye aklımda itelemekten de usandım. Yine neyse diyip konuyu kapatacağız mecburen.
Dün akşam eşimle tartışınca ona sinirlenip odaya kapattım kendimi, öyle okuyabildim kitaptan biraz. Sayfa 41'deyim henüz. Bu hafta kendileri gececi, akşamları evde yalnız olacağım yine ilerlerim umarım. Gerçi puzzle yapasım da var, ev işleri de var hangi birini yapacaksam
Mızıldandığım yeter, işlere yoğunlaşayım biraz. Öğleden sonra bir toplantım daha var, ona da hazırlanmam lazım ama ben keyifsizlikten orta yerimden çatlamak istiyorum
Brown kurabiye 1 gün öncesinde yaparsan daha guzelSagol.
Fikir oldu .
PRatik hemen yapilir da
Bana da mozaik ya da bisküvili pasta çok kolay geliyor.Lezzetli de.
Çabuk olsun dersen superfreshin patatesli ikramlık böreği güzel oluyor.Uğraştırmaz da.
Neymiş bakalım menünTesekkur ederim hepinize aklimda olusturdum menuyu
Ben aldım cengiz hana küsen bulutu loliss sağolsun hatırlattıgün olur asra bedel bitti. harikaydı. çevirmen kitabın sonuna not düşmüş; cengiz han'a küsen bulut kitabı da okunmalı, bu kitabın uzun bir bölümüdür diye. şimdi tutunamayanlar'a mı başlasam, yoksa yarın gidip cengiz han'ı mı alsam kararsız kaldım kızlar siz ne dersiniz??
Resmen depar atti kiz yaSelam kizlar.
Tutunamayanlar syf. 307
Kucuk Mucizeler Dukkani syf. 232
Gümaydın canım,Tutunamayanlar sy. 135
BU hafta zor ilerlerim..
Islerim yogun yil sonu geliyor.
Evde 2 gun olacagim onda da h.sonu misafirim var ve temizlikcim doluymus.
Keremle ufaktan benim yapmam lazim koca ev gozumde buyuyor.
Bu aralar kardesimle ilgili ailevi sorunlar var aklim orda.
Yarin onunla gorusecegim oglen vs vs.
Kafam da bedenim de yorgun ve dolu.
Bu arada hafif ve kolay pratik tariflerinizi de beklerim h.sonu misafirlerim icin