• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Resmen depar atti kiz ya :KK70:
Kiskaniyorum valla:cool:
Gunaydin :KK37:
Bazen bos vaktim cok oluyor, bazen de hic kitap okuyamiyorum. Tutunamayanlar bos vaktimin cok oldugu gunlere denk geldi. Gunluk 100 sayfa okumaya gayret ediyorum. Gerci Tutunamayanlar icin 100 sayfa cok geliyor gunluk. 70 den sonra bisey icmis gibi oluyo kafam :eğlence:

Günaydın
COLIN COLIN kuzum nasıl bi rabbiyesir okudun sen kız kitabın yarısını yedin:KK70:
Yalnız kendi hakkımı da yemeyim etkili dua tavsiye etmişim:KK45:
Bu rabbiyesirin baska bi esprisi mi var anlamadi ben :KK70:
Ama Fatihayi da kucumsememek lazim. :KK55: Uçuruyor resmen. :KK70:

Gümaydın canım,

Milföy hamur satılıyor hazır paket marketlerde. İliye katla diz tepsiye, ver fırına. 15 dk sonra hazır... Ben dolabımda mutlaka bulunduruyorum, inan ki kurtarıcı oluyor. Hatta bazen içine Nutella, peynir, patates seçeneklerinden seçip koyuyorum. Değişiklik oluyor. Servis ederken de pudra şekeri. Çıtır çıtır tam çaylık! Hemde zaten paketin içinde kendi kesilmiş hazır oluyor. İkiye katlamak yetiyor... :)
Merhaba
Cok tesekkur ederim benim de buzlugumun olmazsa olmazi milyof..
ONceki geldiklerinde yapmistim onunla ikram. o yuzden bu swfer eliyorum onu

Gunaydin :KK37:
Bazen bos vaktim cok oluyor, bazen de hic kitap okuyamiyorum. Tutunamayanlar bos vaktimin cok oldugu gunlere denk geldi. Gunluk 100 sayfa okumaya gayret ediyorum. Gerci Tutunamayanlar icin 100 sayfa cok geliyor gunluk. 70 den sonra bisey icmis gibi oluyo kafam :eğlence:

Bu rabbiyesirin baska bi esprisi mi var anlamadi ben :KK70:
Ama Fatihayi da kucumsememek lazim. :KK55: Uçuruyor resmen. :KK70:
espri değil de bu duanın zihin açtığı söylenir canım
Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"

20161213_082708-1.jpg

Ben de bu dua ile başlarım işe her sabah.
loliss loliss yavrunu saglikla al kucagina insallah :)

Kızlar hepinize günaydın.
Dün ne iş yerinde ne evde tek bir satır bile kitap okuyamadım :110: İşyerinde sürekli toplantı vardı, evde de yemek yap ortalık topla derken bi baktım saat 11 olmuş benim de uykum gelmiş. Tutunamayanlar da ayık kafayla okunur dedim, yattım uyudum ben de :KK47: Bugün sakin bir gün olmasını diliyorum. En azından La Sonsuzluk Hecesi kitabımda ilerleyebilmek için. Akşam evde yine işler var, Tutunamaynlar okuyabilir miyim, bilmiyorum o_O
Bu arada gün yoğun olur ve yazamazsam diye şimdiden söyleyeyim. @loliss im bebeğin sağlıkla gelsin, nurtopu gibi olsun. Annesini ve babasını da hep çok sevsin inşallah :KK46::KK46:

günaydın kızlar

Gümaydın canım,

Milföy hamur satılıyor hazır paket marketlerde. İliye katla diz tepsiye, ver fırına. 15 dk sonra hazır... Ben dolabımda mutlaka bulunduruyorum, inan ki kurtarıcı oluyor. Hatta bazen içine Nutella, peynir, patates seçeneklerinden seçip koyuyorum. Değişiklik oluyor. Servis ederken de pudra şekeri. Çıtır çıtır tam çaylık! Hemde zaten paketin içinde kendi kesilmiş hazır oluyor. İkiye katlamak yetiyor... :)

bu pazar kahvaltısına yapmayı planladığım şey milföyün içine nutella:kk77:

Günaydın
Muhteşem Gatsby'e başladım ama hiç okuyamadım, sanırım uzun bir süre de okuyamam

COLIN COLIN kuzum nasıl bi rabbiyesir okudun sen kız kitabın yarısını yedin:KK70:
Yalnız kendi hakkımı da yemeyim etkili dua tavsiye etmişim:KK45:

hayırlı doğumlar canım bir avazda kurtul inşallah:KK46:

Günaydın kızlar
Sabah haberleri izlerken ciğerim parçalanıyor şu an evde oturmuş ağlıyorum.
Azıcık kendime geleyim de işe gideyim. Sunum hazırlamam lazım. Bu hafta şehir dışına çıkacağım yine. Şu Aralık bi bitseydi.

Back