- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GunaydinResmen depar atti kiz ya
Kiskaniyorum valla
Bu rabbiyesirin baska bi esprisi mi var anlamadi benGünaydın
COLIN kuzum nasıl bi rabbiyesir okudun sen kız kitabın yarısını yedin
Yalnız kendi hakkımı da yemeyim etkili dua tavsiye etmişim
MerhabaGümaydın canım,
Milföy hamur satılıyor hazır paket marketlerde. İliye katla diz tepsiye, ver fırına. 15 dk sonra hazır... Ben dolabımda mutlaka bulunduruyorum, inan ki kurtarıcı oluyor. Hatta bazen içine Nutella, peynir, patates seçeneklerinden seçip koyuyorum. Değişiklik oluyor. Servis ederken de pudra şekeri. Çıtır çıtır tam çaylık! Hemde zaten paketin içinde kendi kesilmiş hazır oluyor. İkiye katlamak yetiyor... :)
espri değil de bu duanın zihin açtığı söylenir canımGunaydin
Bazen bos vaktim cok oluyor, bazen de hic kitap okuyamiyorum. Tutunamayanlar bos vaktimin cok oldugu gunlere denk geldi. Gunluk 100 sayfa okumaya gayret ediyorum. Gerci Tutunamayanlar icin 100 sayfa cok geliyor gunluk. 70 den sonra bisey icmis gibi oluyo kafam
Bu rabbiyesirin baska bi esprisi mi var anlamadi ben
Ama Fatihayi da kucumsememek lazim. Uçuruyor resmen.
sen şimdi yarın doğurcan heespri değil de bu duanın zihin açtığı söylenir canım
Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
sen şimdi yarın doğurcan he
o test çubuğunu yollaman dün gibi aklımda
dur ben bi duygulanıp geleyim
Ne kadara aldın canım
Evet biliyorum. Ben sizin aranizda baska bir esprisi oldugunu dusundum bi an.espri değil de bu duanın zihin açtığı söylenir canım
Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
Gümaydın canım,
Milföy hamur satılıyor hazır paket marketlerde. İliye katla diz tepsiye, ver fırına. 15 dk sonra hazır... Ben dolabımda mutlaka bulunduruyorum, inan ki kurtarıcı oluyor. Hatta bazen içine Nutella, peynir, patates seçeneklerinden seçip koyuyorum. Değişiklik oluyor. Servis ederken de pudra şekeri. Çıtır çıtır tam çaylık! Hemde zaten paketin içinde kendi kesilmiş hazır oluyor. İkiye katlamak yetiyor... :)
Günaydın
Muhteşem Gatsby'e başladım ama hiç okuyamadım, sanırım uzun bir süre de okuyamam
COLIN kuzum nasıl bi rabbiyesir okudun sen kız kitabın yarısını yedin
Yalnız kendi hakkımı da yemeyim etkili dua tavsiye etmişim
espirisi senin tutunamayanlar la başlamış olduEvet biliyorum. Ben sizin aranizda baska bir esprisi oldugunu dusundum bi an.
Kac gun kaldi doguma Istanbulda miydin sen de?
Yok benim henuz. Az once yegenim mesaj atmis. O da hamileymis. Hala oluyorum yeniden. Cok mutlu oldum ya.espirisi senin tutunamayanlar la başlamış oldu
Evet canım istanbul'dayım
Senin var mı bebiş