• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ben de idefixteki listeleri kurcaliyorum hepsini sepete atiyorum sonra kafam karisiyo birakiyorum sepette duruyolar o_O:KK45:

Kitap almamam laızm benim de, hem elimde var okumadığım hem de daha yenileri de gelecek hediye olarak, direnmeliyim, ama indirimler çok kandırıkçı oluyor :KK45:
kitapyurdunda baya bi puanım birikti
istediğim kitabı da puan listesine koymuşlar tam tamına 3000 puan
hediyelerim gelsin hemen alıcam, şimdi alamıyorum ya sen de bana onu aldıysan diye :KK53:

Hanki kitap o sen söyle, ben diyeyim sana alıp almayacağını :p:p

Kitap almamam laızm benim de, hem elimde var okumadığım hem de daha yenileri de gelecek hediye olarak, direnmeliyim, ama indirimler çok kandırıkçı oluyor :KK45:

Hanki kitap o sen söyle, ben diyeyim sana alıp almayacağını :p:p
söylememmmmm
almadıysan belki almaya kalkarsın, ya da katilim sen değilsin zaten :lülülü:
katilciğim belki henüz almamıştır :olamaz:

söylememmmmm
almadıysan belki almaya kalkarsın, ya da katilim sen değilsin zaten :lülülü:
katilciğim belki henüz almamıştır :olamaz:

Ben kurbancığımın siparişlerini verdim bile, hem de bir tanesi benim okuduğum ve çok beğendiğim bir kitap,diğerini de kurbancığımla beraber okuyacağız Hoppa

Ben kurbancığımın siparişlerini verdim bile, hem de bir tanesi benim okuduğum ve çok beğendiğim bir kitap,diğerini de kurbancığımla beraber okuyacağız Hoppa

sen değilsin zaten biliyom :cry:
dün gece facete bir grupta gördüm. Alim Sedatım bilmem nem diye 4 kitap. Yazar Işılca imiş okuyan bilen var mı?
ben burda onu eleştrimiştim, yazar tanıdık mı acaba sürekli herkes onu okuyor diye
yine burdan bir arkadaşım (adını unuttum) wattpad yazarı demişti
feci önyargılıyım o seriye

Back