- 8 Eylül 2016
- 1.128
- 1.643
- 48
Ben kitaptan okuyacağımda bazen epuba göz atıp devam etmek iyi oluyor.Kızlar bence tutunamayanlar kitabını pdf olarak okumayın.
Yoksa tamamı için epubu bende tercih etmem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kitaptan okuyacağımda bazen epuba göz atıp devam etmek iyi oluyor.Kızlar bence tutunamayanlar kitabını pdf olarak okumayın.
Etiketlerim TatlımTutunamayanlara son karar için biri beni etiketler mi lütfennn
birazdan işten çıkıcam ve TSM korosuna gidicem çalışma var 9 dan önce de bitmez
gelene kadar yada buraya girene kadar birsürü yazı olur burada
bana bu güzelliği yapsanız ne hoş olur :)
net karar verilirse etiketleriz inşallah OKYANUSYAA hoş ben de akşamları girmiyorum amaTutunamayanlara son karar için biri beni etiketler mi lütfennn
birazdan işten çıkıcam ve TSM korosuna gidicem çalışma var 9 dan önce de bitmez
gelene kadar yada buraya girene kadar birsürü yazı olur burada
bana bu güzelliği yapsanız ne hoş olur :)
Kızlar bence tutunamayanlar kitabını pdf olarak okumayın.
Yani ben öyle düşünüyorum. Öyle olmayabilir deYaa öyle mi diyosun
Ben diğer türlü okuyamam ama mümkün değil. Bi denesem olmaz mı
Sipariş verdim :)) elimde olsun istedim tesekkuler canimPdf yollayabilirim
Yani ben öyle düşünüyorum. Öyle olmayabilir de
Rahat ol, en geride yanında bir dost olacaktır.Denerim, baktım olmuyor bırakırım okumayı. Müsait olduğum bir zaman sipariş verir okurum, en geriden gelirim ben de napalım
Rahat ol, en geride yanında bir dost olacaktır.
hoşbuldum canım mesajını anca görüyorumselam hoşgeldin:)
yok canım aynı nıcklı biri var. benim ilk gebelik...Hayırlı olsun ilk bebiş mi?
Sanki daha önce görmüş gibiyim nickinizi? Gebelik topiklerinde.
teşekkür ederim..Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin Bahar...
benim için bir şey doğuyor mu içine (hoş beni hiç tanımıyorsun ama)
Hımmmm!Yok yok, ben ancak mart gibi falan okuyabilirim o zaman, sen o zamana kadar çoktan bitirmiş olursun
Ne güzel, yüksek lisans yapıyorsun bir de... Bebek gelene kadar biter mi?yok canım aynı nıcklı biri var. benim ilk gebelik...
teşekkür ederim..
burdaki herkesi az çok tanıyorum.
şu aralar y.lisanstan dolayı yazamıyorum.. asmucum ondan görmedin canım beni.yoksa okuyorum.
asmu sen çok tatlı biriyle evlenecksin böyle yakışıklı falan.kalbın çok temiz.kendinde çok güzelsin.
filo sende hıc kötü insanla karşılaşmayacaksın.. ne bilim öyle hissediyorum.çünkü sen başkasına kötülük düşünemiyorsun o yüzden .
burdaki kimse için kötü hiçbirşey hissetmiyorum,aslına bakarsanız.
giz vardı sanırım.onunda hep İtalyan büyükelçiliğinde çalışacağını falan düşünüyorum.(tam karşımdada:)
ay bende koca karılar gibi oldum..
lolisin bebişi mirayın ayrı yeri var:)onu çok seviyorum..
bide kızlar ben bebişimi mavi gözlü sarı saçlı görüyorum hep yaaa...
bakalım tutacak mı.
bi 5,5 ay sonra yazarım buraya:)
Hımmmm!
bende istiyorum tutunamayanları eşimin kız kardeşinin tavsiyesiyle almıştım ama hiç kısmet olmadı zülfü livanelileri bitirmeye çalışıyordum başlarsanız başlarım bendeOKYANUSYAA , Y yesil_zeytin_ , SiziSeviyorumDemismiydim da okuyacak sanırım.
Birisi daha vardı sanki @Ruhimucerret sen miydin?
Ne zaman okusak "Tutunamayanlar"ı ?
EDİT: 5000. SAYFANIN İLK MESAJI
NİCE 5000 SAYFALARA İNŞALLAH , HEP BİRLİKTE... DOSTLUKLA , ARKADAŞLIKLA, BİLGELİKLE VE KİTAPLARIMIZLA...
Gaza gelmiştim, çabuk söndüm
aa çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.yok canım aynı nıcklı biri var. benim ilk gebelik...
teşekkür ederim..
burdaki herkesi az çok tanıyorum.
şu aralar y.lisanstan dolayı yazamıyorum.. asmucum ondan görmedin canım beni.yoksa okuyorum.
asmu sen çok tatlı biriyle evlenecksin böyle yakışıklı falan.kalbın çok temiz.kendinde çok güzelsin.
filo sende hıc kötü insanla karşılaşmayacaksın.. ne bilim öyle hissediyorum.çünkü sen başkasına kötülük düşünemiyorsun o yüzden .
burdaki kimse için kötü hiçbirşey hissetmiyorum,aslına bakarsanız.
giz vardı sanırım.onunda hep İtalyan büyükelçiliğinde çalışacağını falan düşünüyorum.(tam karşımdada:)
ay bende koca karılar gibi oldum..
lolisin bebişi mirayın ayrı yeri var:)onu çok seviyorum..
bide kızlar ben bebişimi mavi gözlü sarı saçlı görüyorum hep yaaa...
bakalım tutacak mı.
bi 5,5 ay sonra yazarım buraya:)
bende istiyorum tutunamayanları eşimin kız kardeşinin tavsiyesiyle almıştım ama hiç kısmet olmadı zülfü livanelileri bitirmeye çalışıyordum başlarsanız başlarım bende
evet canım..aa çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.
Beni görmüşmüydün sen